Bademiljø.no

Azzurra - en ekte italiener bilde

Skrevet av
Heidi

Azzurra - en ekte italiener

Italienerne har alltid tatt estetikk svært alvorlig, noe de gamle romerske bad vitner om. Også i dag setter de sin stolthet i å lage baderomsmøbler av høy kvalitet.

Italienerne er ikke redde for å legge store ressurser i å finne et vakkert uttrykk som også fyller funksjonelle krav. Det er en kombinasjon vi liker og vi ønsker baderomsmøblene fra Azzurra hjertelig velkommen!

Azzurra er en godtebutikk av en møbelleverandør. De ulike seriene spenner fra det stramt minimalistiske til det organiske og lekne, fra rolig fargebruk til innslag av neon og knallfarger, fra rustikke til glatte og blanke overflater. Felles for alle seriene er at dette er høyteknologiske baderomsløsninger av svært god kvalitet.

Likevel er kanskje den aller største fordelen at serien er modulbasert. Det vil si at du kan finne moduler som passer perfekt til det store, lille eller smale badet. Eller til badet med rare vinkler, det finnes noe for alle. I tillegg ser det superkult ut når baderomsinnredningen er delt opp i ulike farger og i både små og store skap, det gir et personlig uttrykk som appellerer veldig til meg. Ønske, ønske! Under noen bilder å drømme seg bort i: 

 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.