Bademiljø.no

La det skinne! bilde

Skrevet av
Heidi

La det skinne!

Ute er det mørkt og trist. Desto større grunn til å velge innslag av bronse, kobber og messing på badet.

Gyldne metaller har vært i trendbildet en stund men kommer for fullt i årene som kommer, i hvert fall hvis vi skal tro prognosene fra trendinstituttet Pej Gruppen. Innslag av varme metaller tilfører glød og en litt luksuriøs atmosfære på badet og kan være akkurat det blikkfanget du mangler. Det er veldig lekkert i kombinasjon med pasteller og med sort, hvitt og grått. I det hele tatt er varme metaller lett å kombinere med de fleste interiørstiler. Vi så det på baderomsmessen i Bologna, både i armaturer, dusjer, badekar, fliser og i baderomstilbehøret.

Det finnes også tapeter med skinnende mønster som gir rommet et spennende uttrykk. Lampene fra Tom Dixon gir et hvilket som helst interiør en touch av moderne glam, og de små telysestakene i samme serie gjør nesten samme nytten. Axor-serien Starck Organic er rett og slett et smykke som gir badet en moderne og varm look. Her kombineres en organisk form med økologiske verdier, og gir en behagelig vannopplevelse på tross av svært lavt vannforbruk. På alle måter skinnende vakkert. 

Benkeplater i bronse, kobber og messing er en av årets baderomstrender.

  

Eksempel fra armaturserien Axor Starck Organic, her i finishen børstet rødt gull.

 

 

Et annet eksempel på armatur i gyldent metall, denne i en strengere form.

 

Lekkert med dusj i gyldent metall til sorte fliser.

  

Lamper fra Tom Dixon.

  

Gyldent baderomstilbehør kan gi badet et lekkert blikkfang.

  

Tapet med metallfinish, hjemme hos meg.

... og til slutt et speil jeg skulle ønske var hjemme hos meg:)

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.