Bademiljø.no

Sett farge og mønster på tilværelsen med historiske fliser! bilde

Sett farge og mønster på tilværelsen med historiske fliser!

Det aller beste fra før og nå, Kerion er en serie historiske fliser som elegant kombinerer gamle kunsthåndverkstradisjoner med moderne produksjonsmetoder.

Badet trenger ikke være så nøytralt! Frykten for å skape en for personlig stil med tanke på at “hva om vi en gang skal selge?” stopper mange fra å velge et bad å trives i. Jeg roper derfor et stort HURRA! for alle som tør velge noe annet enn den nøytrale, safe stilen vi ser på så mange baderom.

Ta Kerion, for eksempel. Det er en serie historiske fliser som setter et vakkert og personlig preg på badet. Den kan brukes både på vegger og på gulv og gir baderommet en historisk touch. Likevel er stilen fortsatt svært så aktuell. Vi som tidligere bare kunne drømme om flisene vi ser i gamle og ærverdige trappeoppganger, kan nå velge mellom et stort utvalg fliser i viktorianske mønstre.

Og la deg inspirere av disse lekre interiørene:

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.