Vi hjelper deg med å pusse opp badet

Våre våtromsgodkjente bedrifter kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter.  

Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke.

Vi har over 850 rørleggere over hele landet og bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester. Vi kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta.


Ta kontakt med din nærmeste Bademiljøbutikk for rask hjelp.

Få hjelp av våre baderomdesignere

Har du tanker om å pusse opp badet ditt? I så fall bør du kontakte en av våre baderomdesignere som du treffer hos de fleste av våre Bademiljø-bedrifter. De kan geleide deg gjennom hele prosessen med å finne din stil, avdekke dine behov og ikke minst finne de riktige produktene og løsningene for at du skal bli fornøyd.

Les mer her

10 års garanti

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år.

Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen.

Les mer om vår garanti

Spør en ekspert

Trenger du gode råd og tips? Vi er her for å hjelpe deg.

Våre eksperter står alltid klare til å svare på spørsmål som omhandler rehabilitering av bad, våtromsnormen, 10-års tetthetsgaranti og mye mer.

Spør en ekspert

Finn din stil

Mørk mystikk eller naturlig jordnært? Det finnes mye fint å velge mellom når badet skal pusses opp. På denne siden får du hjelp til å finne stilen som passer akkurat deg. Når du har funnet en stil du liker, ta kontakt med nærmeste Bademiljøbutikk så hjelper vi deg med å bygge ditt drømmebadet.

Finn din stil

Nyttige artikler for deg som skal pusse opp badet

Drømmebadet - steg for steg
Endelig står du i døråpningen til badet ditt og kjenner på gleden over at det skal pusses opp. Det er imidlertid mye å tenke på før du kan tre inn i det nye drømmebadet ditt. Vi gir deg de viktigste trinnene i prosessen fra idé til ferdig bad. Vi håper disse rådene er til god hjelp for deg på veien.
Slik tegner du drømmebadet
I ro og fred kan du tegne og velge hvordan ditt bad skal se ut – bruk så mye tid du bare vil. Når tegningen er ferdig sender du den til en Bademiljøbutikk, for så å se den komme til liv.
Bademiljø samarbeider med Boligmappa
Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjon på boligmappa.no. Så slipper du å tenke på det.

Bli med oss på baderomsbesøk

Et bad for ro, yoga og sosialisering
Når du elsker interiør og design er det lite som kan måle seg med å flytte fra en moderat 3-roms i Oslo til en gigantisk villa i Ski. Og endelig kunne Marianne Olberg og mannen realisere drømmebadet - med badstue.
Moderne eleganse på tradisjonsrik gård
Bonderomantikken preget den vakre gården i Hof i Holmestrand kommune. Men på det nyrenoverte hovedbadet har gårdsfolket gått for et lyst, moderne og elegant uttrykk.
Rå betong mot organisk innredning
Miriam Gulbransen hadde sterke meninger da hun skulle pusse opp badet i leiligheten på Kampen i Oslo. Og resultatet er blitt så fint at hun alltid har baderomsdøren åpen.

Smart oppbevaring på badet

5 Tips til smart oppbevaring på badet
Få en innbydende og oversiktlig start på dagen med smarte oppbevaringsløsninger på badet! Enten badet ditt er stort eller lite, gjelder det å finne praktiske løsninger som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle. Med kurver, skuffeinndelere og andre smarte løsninger kan du sørge for at du alltid har et ryddig og oversiktlig baderom – så slipper du å bruke tid på få finne frem i rotete skuffer!
Smart dusjoppbevaring
Tryll bort sjampoflaskene fra gulvet for godt! Det finnes smarte og stilige løsninger for dusjoppbevaring som gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse – og som skjuler mer enn de viser.
Lite bad – smarte tips for innredning av små bad
For mange er drømmen om et gigantisk bad en utopi. Men smått kan være godt, bare du gjør smarte og effektive grep når du skal innrede. Her er noen tips som kan hjelpe deg på vei mot et hyggelig og praktisk bademiljø.