Bademiljø.no

Tar du valget om å pusse opp, så gjør vi resten

Badet er stedet du starter og avslutter dagen, og skal gjøre det i mange år fremover. Derfor er det ekstra viktig at det er et rom som gir deg en følelse av velvære og glede i en travel hverdag!

Vi i Bademiljø er eksperter på bad, og hos oss kan du få kvalifisert hjelp gjennom hele prosessen fra A til Å.

Veien til nytt bad starter her!

Få hjelp av våre baderomdesignere

Vi har dyktige baderomdesignere som kan tegne drømmebadet slik at du kan se det i nærmest fotokvalitet før det er bygget!

Våre designere vil hjelpe deg å finne de beste og smarteste løsningene for ditt bad, enten du ønsker standard eller spesialtilpassede løsninger.

10 års garanti på tett bad

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år.

Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen.

Finn din stil

Mørk mystikk eller naturlig jordnært? Det finnes mye fint å velge mellom når badet skal pusses opp.

Vi har samlet sammen noen aktuelle stiler. Velg din favorittstil, eller miks og match for å skape ditt drømmebad.

Tips og råd fra ekspertene

Trenger du gode råd og tips? Vi er her for å hjelpe deg. Våre eksperter, baderomdesignere og rørleggere står alltid klare til å svare på spørsmål om bad og oppussing. 

Vi har samlet sammen noen spørsmål om oppussing av bad og våtrom.

Start din baderomsreise

Les vårt digitale magasin fylt med ideer, tips og inspirasjon for deg som drømmer om å fornye badet.

Drømmebadet - steg for steg
Endelig står du i døråpningen til badet ditt og kjenner på gleden over at det skal pusses opp. Det er imidlertid mye å tenke på før du kan tre inn i det nye drømmebadet ditt. Vi gir deg de viktigste trinnene i prosessen fra idé til ferdig bad. Vi håper disse rådene er til god hjelp for deg på veien.
Slik tegner du drømmebadet
I ro og fred kan du tegne og velge hvordan ditt bad skal se ut – bruk så mye tid du bare vil. Når tegningen er ferdig sender du den til en Bademiljøbutikk, for så å se den komme til liv.
Bademiljø samarbeider med Boligmappa
Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjon på boligmappa.no. Så slipper du å tenke på det.

Bli med oss på baderomsbesøk

Friluftsfølelsen på baderommet
Monica har alltid trivdes med å være tett på naturen. Da hun og mannen skulle bygge drømmehuset ved sjøen, plantet det seg flere kreative idéer som har gjort badet til et av familiens favorittoppholdsrom. Også barna som har flyttet hjemmefra kommer tilbake for å tilbringe litt tid her.
Et bad med spafølelse
Da det var på tide å pusse opp badet, gikk June og Bern for en totalrenovering. Resultatet ble et moderne og stilig bad med mikrosement som gir følelse av velvære.
Slik fikk de drømmebadet
Da Jarle og Anette fikk en lekkasje på sitt gamle bad, bestemte bergensparet seg for at tiden var inne: baderomsdrømmen skulle realiseres. – Vi stresset ikke og brukte seks uker på å ferdigstille badet. Sluttproduktet vi sitter igjen med er virkelig kvalitet.

Flere tips og råd

Baderomstrender 2022
Skal du pusse opp badet? Her får du oversikten over hvilke farger, materialer og stiler som gjelder nå.
5 Tips til smart oppbevaring på badet
Få en innbydende og oversiktlig start på dagen med smarte oppbevaringsløsninger på badet! Enten badet ditt er stort eller lite, gjelder det å finne praktiske løsninger som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle. Med kurver, skuffeinndelere og andre smarte løsninger kan du sørge for at du alltid har et ryddig og oversiktlig baderom – så slipper du å bruke tid på få finne frem i rotete skuffer!
Smart dusjoppbevaring
Tryll bort sjampoflaskene fra gulvet for godt! Det finnes smarte og stilige løsninger for dusjoppbevaring som gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse – og som skjuler mer enn de viser.