Bademiljø.no

Tar du valget om å pusse opp, så gjør vi resten

Badet er stedet du starter og avslutter dagen, og skal gjøre det i mange år fremover. Derfor er det ekstra viktig at det er et rom som gir deg en følelse av velvære og glede i en travel hverdag!

Vi i Bademiljø er eksperter på bad, og hos oss kan du få kvalifisert hjelp gjennom hele prosessen fra A til Å.

Veien til nytt bad starter her!

Få hjelp av våre baderomdesignere

Vi har dyktige baderomdesignere som kan tegne drømmebadet slik at du kan se det i nærmest fotokvalitet før det er bygget!

Våre designere vil hjelpe deg å finne de beste og smarteste løsningene for ditt bad, enten du ønsker standard eller spesialtilpassede løsninger.

10 års garanti på tett bad

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år.

Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen.

Finn din stil

Mørk mystikk eller naturlig jordnært? Det finnes mye fint å velge mellom når badet skal pusses opp.

Vi har samlet sammen noen aktuelle stiler. Velg din favorittstil, eller miks og match for å skape ditt drømmebad.

Tips og råd fra ekspertene

Trenger du gode råd og tips? Vi er her for å hjelpe deg. Våre eksperter, baderomdesignere og rørleggere står alltid klare til å svare på spørsmål om bad og oppussing. 

Vi har samlet sammen noen spørsmål om oppussing av bad og våtrom.

Start din baderomsreise

Les vårt digitale magasin fylt med ideer, tips og inspirasjon for deg som drømmer om å pusse opp eller totalrenovere badet. 

Bli med oss på baderomsbesøk

Flere tips og råd på veien mot drømmebadet