Bademiljø.no

Inspirasjon og råd

Inspirasjon og råd

Bademiljø-magasinet er her for å dele inspirasjon, tips og ideer med deg!

Varme & Energi | 31.mar 2023

Bergvarmepumpe: Kan spare 20.000 kWh i året på oppvarming

Stadig flere installerer bergvarme. Monica og Eirik er veldig fornøyd med investeringen – av flere grunner.
Trender & Inspirasjon | 24.mar 2023

Enkel oppgradering: Fra tidsmaskin til nytt og unikt bad

Det er flere måter å gi badet et lite løft på, og det er gjerne de små detaljene som skaper den lune stemningen. Hos Kathrine har de blå veggene blitt byttet ut med duse farger og matte overflater. – Veldig delikat, sier baderomdesigner.
Trender & Inspirasjon | 4.okt 2022

Rom for luksus i hverdagen

Da Therese og familien pusset opp, valgte de å slå sammen bad og vaskerom. Det virket som en umulig oppgave, men sammen med Bademiljø Brønnøysund fant de den perfekte løsningen.
Varme & Energi | 23.sep 2022

Smart varmtvannsbereder med OSO Charge

Med økende strømpriser og stadig større utfordringer i strømnettet, trenger vi smartere løsninger for oppvarming av vann. Med OSO Charge skjer oppvarmingen av vann når strømprisen er på sitt laveste. Styringsenheten tilpasser seg forbruket ditt og gjør at du sparer energi!
Varme & Energi | 20.sep 2022

Vannbåren gulvvarme til alle typer gulv

Lurer du på om du kan velge vannbåren gulvvarme i boligen din? Vannbåren gulvvarme skjuler seg under gulvoverflaten, og gir deg bedre inneklima og lavere strømregning. Uansett om du bygger nytt eller rehabiliterer, finnes det løsninger for alle typer bygg og behov.
Varme & Energi | 22.aug 2022

Vannbåren gulvvarme - energismart og komfortabelt

Vannbåren gulvvarme er førstevalget for alle som ønsker et bedre innemiljø, bo-komfort og samtidig ha valgfrihet når det gjelder oppvarmingskilde. Med vannbåren gulvvarme kan du velge selv hvilken energikilde du vil benytte. Den deilige, jevne varmen fra vannbåren gulvvarme er en sikker vinner hos både store og små.
{{blogpost.name}}
{{category}} | {{blogpost.date | date:'d.MMM yyyy'}}
{{blogpost.name}}
{{blogpost.intro}}