Bademiljø.no

Inspirasjon og råd

Inspirasjon og råd

Bademiljø-magasinet er her for å dele inspirasjon, tips og ideer med deg!

Varme & Energi | 23.sep 2022

Smart varmtvannsbereder med OSO Charge

Med økende strømpriser og stadig større utfordringer i strømnettet, trenger vi smartere løsninger for oppvarming av vann. Med OSO Charge skjer oppvarmingen av vann når strømprisen er på sitt laveste. Styringsenheten tilpasser seg forbruket ditt og gjør at du sparer energi!
Varme & Energi | 20.sep 2022

Vannbåren gulvvarme til alle typer gulv

Lurer du på om du kan velge vannbåren gulvvarme i boligen din? Vannbåren gulvvarme skjuler seg under gulvoverflaten, og gir deg bedre inneklima og lavere strømregning. Uansett om du bygger nytt eller rehabiliterer, finnes det løsninger for alle typer bygg og behov.
Varme & Energi | 22.aug 2022

Vannbåren gulvvarme - energismart og komfortabelt

Vannbåren gulvvarme er førstevalget for alle som ønsker et bedre innemiljø, bo-komfort og samtidig ha valgfrihet når det gjelder oppvarmingskilde. Med vannbåren gulvvarme kan du velge selv hvilken energikilde du vil benytte. Den deilige, jevne varmen fra vannbåren gulvvarme er en sikker vinner hos både store og små.
Varme & Energi | 23.nov 2020

Gi gulvvarmeanlegget en oppgradering og opplev enklere styring og fleksibilitet

Toril og mannen fikk hjelp til å oppgradere det eksisterende gulvvarmeanlegget av Bademiljø Tveter Rørservice til et enklere og mer fleksibelt system.
Varme & Energi | 27.aug 2018

5 grunner til å bytte varmtvannsbereder

Det kan være god økonomi i det å bytte varmtvannsbereder. Bedre energieffektivitet kan gjøre det til en lønnsom investering.
Varme & Energi | 4.okt 2017

En sirkulasjonspumpe gir jevn varme i hjemmet

Opplever du at det er en forskjell i temperaturen fra rom til rom i boligen din, eller leter du etter tøflene om morgenen fordi gulvet er iskaldt? Da er det på tide å innregulere varmeanlegget ditt med en sirkulasjonspumpe. Ikke bare unngår du kun halvvarme eller for varme radiatorer. Du får også en lavere oppvarmingsregning – uten å gjøre et kompromiss med komforten!
{{blogpost.name}}
{{category}} | {{blogpost.date | date:'d.MMM yyyy'}}
{{blogpost.name}}
{{blogpost.intro}}