Bademiljø.no

Detaljbilde av bad bygget av Bademiljø Tveter Rørservice
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Bygge bad? La oss stå for hele prosessen

Vet du hvor mange håndverkere du trenger for å bygge et bad, eller dagens krav til dokumentasjon og forskrifter? For å totalrenovere bad er det en god del hoder som skal innom huset ditt. Det gamle badet skal rives, rør fikses, fliser legges og møbler monteres. Du kan like gjerne lese en oppskriftsbok på gresk som å prøve å koordinere alle håndverkerne, samtidig som du skal ha et normalt liv – for det er tilnærmet umulig.

Reis på ferie, gå på jobb og gjør som du vil – vi kan bygge bad!

Bademiljø gir deg én prosjektleder. Én eneste person som du trenger å forholde deg til. Vedkommende koordinerer og fikser det som må fikses. Fortell hvilke løsninger du vil ha, og Bademiljø finner riktig person til jobben.

I en travel hverdag med jobb, foreldremøter og fotballtreninger er det deilig å slippe og bry seg om hvordan det går med badet. Å få riktig håndverker til riktig tid er en vanskelig kabal som skal gå opp. Plutselig tar rørleggerens jobb en dag ekstra, og hele arbeidet må forskyves. Med en prosjektleder trenger du ikke å ringe hver enkelt selv for å gi beskjed, det blir gjort for deg. Med god planlegging kan du til og med reise på ferie, og komme hjem til ferdig bad!

Totalrenovert bad med Bademiljø Tveter Rørservice AS

TOTALRENOVERE BAD: badet er pusset opp av Bademiljø - Tveter Rørservice AS. Se flere bilder av badet her.

Våre fagfolk bygger bad som er helt tett

I et rom der vann er hovedelementet er det viktig at jobben gjøres riktig. Badet skal være helt tett, og ufaglært arbeidskraft er ikke å foretrekke til denne jobben. Vannlekkasjer kan oppstå på baderom, og en ordinær innboforsikring dekker ikke fuktskader – med mindre den var forårsaket av brudd på rør.

Heldigvis kan mange bedrifter i Bademiljø gi deg 10 års garanti på tett bad. Det vil si der Bademiljø har totalrenovert badet, og har ansvaret for alt arbeidet som er utført. På forhånd kan du tegne ut badet ditt selv i vårt tegneprogram. Dette er første steg på veien mot et nytt bad som du liker, og som er tilpasset dine behov. Når du er fornøyd med stil og uttrykk foretas det en befaring før dyktige håndverkere setter i gang.

Les også: Veien til drømmebadet - steg for steg

Tett bad med fagfolk fra Bademiljø

BRUK FAGFOLK: Skal du totalrenovere badet er det lurt å overlate jobben til fagfolk

Totalpakken - fra A til Å

I tillegg til å koordinere arbeidet på badet ditt kan vi i Bademiljø montere alt vi selger. Dermed kan badet ditt fikses 100 % ferdig, uten at du har måtte skru i så mye som en skrue. Sett deg derfor godt til rette i stua di, og finn fram en lang og spennende bok. Trekk føttene innunder pleddet, og slapp av. Om noen uker er nemlig badet ditt ferdig.

Drømmer du om et nytt bad? Hos oss i Bademiljø møter du dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere, som hjelper deg å bygge bad etter dine ønsker og behov. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-bedrift - så hjelper vi deg å nå din baderomsdrøm.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.