Bademiljø.no

Bademiljø Boligmappa_Jørgen Nordby
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Bademiljø samarbeider med Boligmappa

Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjon på boligmappa.no. Så slipper du å tenke på det.

Boligens servicehefte på nett

Boligmappa kan enkelt beskrives som ”boligens servicehefte på nett”. En digital lagringsplass som samler viktig dokumentasjon fra offentlige register, håndverkere og boligeiere.

Boligmappa er knyttet til eiendomsregisteret og henter automatisk inn informasjon om boligen din, slik som byggeår, areal og omsetningshistorikk.

Boligmappa følger boligen

Boligmappa følger boligen. Det betyr at den kun er tilgjengelig for eieren. Hvis du flytter, vil den nye eieren overta Boligmappa fra din bolig, mens du overtar Boligmappa til boligen du flytter til. Dermed har du alltid viktig dokumentasjon om boligen lett tilgjengelig.

Rørleggerne i Bademiljø dokumenterer utført arbeid

Husk dokumentasjon: Husk å få dokumentasjon på de arbeidene som er gjort. Nye lover og regler, som blant annet ny avhendingslov gjør det svært lønnsomt å kunne dokumentere alt som er utført!

Les også: Dokumentasjon av bad

6 fakta om boligmappa

  1. Tjenesten er gratis og du logger deg enkelt og trygt inn med BankID på boligmappa.no.
  2. Boligmappa søker automatisk i eiendomsregisteret for å finne eiendommer som står tinglyst på deg. Finner de en eiendom, søkes det videre etter informasjon om eiendommen i offentlige register. I tillegg søker det etter om en eller flere håndverkere har loggført arbeid på den samme eiendommen.
  3. Boligmappa følger boligen over tid og er tilgjengelig for dem som står registrert som eiere.
  4. Når du flytter, vil den nye eieren overta boligens mappe, mens du overtar boligmappa til den boligen du flytter til.
  5. Tjenesten inneholder også et «Personlig område». Her kan du laste opp egne dokumenter eller bilder som tilhører deg privat. Slik som kvitteringer på høytrykkspyler, tv eller andre dokumenter du ønsker en trygg lagring på.
  6. Boligmappa ble etablert av elektro- og rørleggerbransjen i 2012 med mål om å skape bedre og enklere boligdokumentasjon, samt å gjøre dokumentasjonen lettere tilgjengelig for boligeier.

Du kan utforske din boligmappe her!

Skal du pusse opp badet eller trenger hjelp til å skifte kjøkkenkranen? Hos oss i Bademiljø møter du dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-butikk - så hjelper vi deg med både stort og smått. 

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.