Bademiljø.no

Rørlegger hos Bademiljø
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Flinke fagfolk samlet på ett sted

Tror du at Bademiljø bare er enda en butikkjede som selger vasker, badekar og blandebatterier? Du visste kanskje ikke at vi består av over 120 butikker med mer enn 850 rørleggere over hele landet - i tillegg til at vi har egne baderomdesignere, murere, flisleggere, elektrikere og snekkere! Hos Bademiljø møter du dyktige fagfolk som hjelper deg med det du måtte ønske.

Fagfolk for alle oppdrag

Alt arbeid fra A til Å, og ingen oppdrag er for små eller store. Men når dere gjør alt, hvorfor er det så få som vet hva Bademiljø egentlig er og hvilke tjenester de faktisk leverer?

- Det er fordi vi ikke er dagligvare, men en faghandel og rørleggerkjede, smiler markedssjef Marit Brennsletten Jensen.

- Det er jo først når folk trenger oss at de tenker på oss - når de har behov for rørleggertjenester eller skal pusse opp badet. Det er ikke mange som kjenner oss annet enn gjennom butikkene våre. Vi er nemlig så mye mer.

Nøkkelferdig bad

Bademiljø leverer alle former for rørleggertjenester. Det vil si når du trenger service, ved akuttbehov og selvsagt montering. Vi gjør totalrehabilitering av bad, inklusiv murer-, flis-, elektriker- og snekkerarbeider.

- Det er så enkelt som at du kan levere nøklene til oss så får du nytt bad i løpet av noen uker.

Bademiljø fjerner alle spor

I tillegg til rørleggertjenester leverer også Bademiljø miljøvennlige varme- og energiløsninger, og da spesielt med fokus på vannbåren varme og varmepumper.

- Også på alle slike oppdrag gjør vi absolutt alt av arbeid. Vi ikke bare monterer, vi sørger for at alt virker som det skal før vi er ferdige - og vi fjerner både søppel og gamle løsninger etterpå. Det er nemlig mange kunder som bekymrer seg for hva de skal gjøre med det gamle toalettet eller varmtvannstanken når jobben er ferdig. Det trenger du ikke å tenke på når du bruker oss. Det er en del av servicen og leveransen du får.

Unik garanti

Bademiljø har en 10 års garanti på tette bad som dekker alt det bygnings- og konstruksjonsmessige som de har ansvar for.

- Denne ordningen er helt unik, og vi er de eneste som tilbyr denne som betyr at vi garanterer at det ikke oppstår lekkasjer. I tillegg fungerer ordningen slik at hvis en lokal bedrift går konkurs eller legges ned, så overtar Bademiljø ansvaret.

Rørleggere og baderomdesignere

Bademiljøs har flere fagfolk, ikke kun rørleggere, forteller Marit. 

- Vi har også baderomdesignere som designer bad og gir råd av mer estetisk karakter, så butikkene våre har en fin sammensetning av fag og estetikk. I tillegg har vi prosjektledere som koordinerer og gjennomfører arbeidene vi gjør hjemme hos deg, og som sørger at alt går riktig for seg.

Skal du pusse opp eller gjøre mindre endringer hjemme eller på hytta? I tillegg til stort utvalg av produkter, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-bedrift – så hjelper vi deg med små og store oppdrag!

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.