Bademiljø.no

Dansani Calidris baderomsmøbel 240 cm i hvit eik med sittebenk
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Dansani Calidris - baderomsinnredning for den bevisste

Funksjonalitet og design går hånd i hånd. Dansani sin møbelserie Calidris er en eksklusiv møbelserie for alle rom, uansett størrelse og form. Vi viser deg noen av mulighetene denne serien gir deg.

Calidris er serien for deg som ønsker funksjonalitet og muligheten til å innrede baderommet med det lille ekstra. Du kan få nøyaktig det du vil ha – uansett om du har et lite eller stort bad. Serien er nemlig modulbasert og kan tilpasses enhver størrelse.

For Dansani handler det om å skape et personlig baderom. Hvorfor ikke la badet representere deg og din stil. Tanken er at det skal være lett å velge forskjellige materialer, mål og uttrykk slik at en skal kunne skape et personlig baderom i en stil du liker.

Dansani Calidris baderomsinnredning 230 cm i hvit matt med heldekkende servant, speil og belysning

NATURLIG OG TIDLØST: Vi elsker når møbelet tilpasser seg rommet – og ikke omvendt. Hvis du velger servanten Shape i kompositt-materiale, kan denne bestilles etter mål. Tykkelsen er bare 12 mm, og gir et fløyelsmykt og minimalistisk uttrykk | Dansani Calidris baderomsinnredning 230 cm i hvit matt med Shape dobbel servant | Soft speil med Jupiter-lampe og pendelbelysning.

Daglig glede med funksjonell design

Med Calidris vil du nyte estetikken i designet hver gang du går inn på badet, og i det øyeblikket du åpner skuffen eller skapet vil du glede deg over at det er plass til både stort og smått på en oversiktlig måte. Dette er essensen av dansk design – rene linjer og gjennomtenkt funksjonalitet.

Alle baderom er forskjellige, og det betyr at baderomsinnredningen også må være det. Med små justeringer i form av valg og tilvalg kan du få et baderom som skiller seg ut.

Dansani Calidris baderomsinnredning 200 cm i grå eik med sittebenk og bolleservant

Dansani Calidris heldekkende speil og Ellipse bolleservant i porselen

SKREDDERSYDD ENKELHET: Skap ro i et mindre rom med en skreddersydd «vegg til vegg»-løsning. Tenk gjerne på hvordan du kan utnytte skråvegger ved å forlenge baderomsinnredningen – hva med å lage en liten, praktisk benk som her. Et stort speil gjør også rommet større. | Calidris 200 cm baderomsinnredning og spesialtilpasset bankeplate i grå eik | Ellipse bolleservant i porselen | Soft figurspeil med Jupiter LED-lampe.

Dansani Calidris baderomsinnredning 120 cm i valgfri farge med Globe bolleservant og speil med LED-ramme

FUNKSJONELL ASYMMETRI: Det er ingen som sier at servanten alltid må være midtstilt. Calidris kan selvsagt tilpasses skråvegger – slik at du får en vakker og funksjonell baderomsinnredning. | Calidris 120 cm baderomsinnredning i den valgfrie fargen Deep Blue (NCS S 7010-R90B) | Globe bolleservant i porselen | Show speil med LED-ramme og lysstyring | Hyllemodul i den samme valgfrie fargen.

Store tilpasningsmuligheter

Tilpasningsmuligheter er stikkordet. I likhet med møblene, er også tilhørende servanter av høyeste kvalitet. Calidris-serien gir deg mulighet til å velge servant etter egen smak og stil – fra de myke og runde bolleservantene i porselen til de heldekkende servantene i glass, kompositt og Silestone®.

Dansani Globe bolleservant i sanitærporselen

MYKE, RUNDE FORMER: Globe ovenpåliggende servant i sanitærporselen.

Dansani Unique heldekkende servant i Silestone i fargen Desert Silver

NATURLIG STERK: Unique servant i vakker Silestone®, her i fargen Desert Silver.

Dansani Form heldekkende servant i glass i fargen lys grå

ROLIG OG MATT: Form heldekkende servant i rolig, matt glass - her i fargen lys grå.

Hvilken farge drømmer du om?

Mange velger fremdeles klassisk hvitt, grått eller sort når det gjelder noe så omfattende som å innrede badet. Likevel er badet det rommet i boligen der du kan senke garden og få litt egentid. Ved å tørre og leke litt med farger, har du mulighet til å skape din egen lille oase.

 

Dansani Calidris baderomsinnredning 60 cm i fargen Rich Yellow med glasservant og Moon speil

LUKSUS KOMMER I ALLE STØRRELSER: Har du et lite bad er det lurt å utnytte veggplassen. Et godt tips er å bruke plassen over toalettet til oppbevaringen. | Dansani Calidris 60 cm baderomsinnredning med Form servant i glass og i fargen Rich Yellow (NCS S 3030-Y20R) | Rundt Moon-speil med hvit matt ramme og lysstyring.

Med Calidris kan du velge baderomsinnredning i en glatt overflate i akkurat den fargen du selv drømmer om. Dersom du ønsker en varmere og et mer naturlig utseende på baderomsinnredningen kan Calidris trefinér være noe for deg.

Trefineren i Calidris-serien er i massivt, europeisk eiketre som er spesielt sortert til serien. I tillegg til å kunne velge mellom flere utvalgte nyanser, som alle får frem treets årer, kan du alternativt velge fineren i akkurat den fargen du vil ha – det skaper en unik og vakker gjennomfarget finér.

Dansani Calidris baderomsinnredning 176 cm eikefinér i fargen Olive Green med Unique tilpasset servant og ovalt Moon-speil

Dansani Calidris baderomsinnredning i gjennomfarget eikefinér, heldekkende servant i Silestone og praktisk skuffeinnredning

KJÆRLIGHET TIL TRE: Det er noe med å gli fingrene over treverk og kjenne treets liv og unike årestruktur. | Calidris baderomsinnredning 176 cm gjennomfarget finér i fargen Olive Green (NCS S 6020-G50Y) og Unique servant Silestone® bestilt etter mål | Ovalt Moon-speil med hvit matt ramme og lysstyring.

Vær kreativ med baderomsinnredningen

Lek gjerne med forskjellige dybder, eller gå i høyden. Siden Calidris er bygget opp av moduler, gir det deg en rekke muligheter til å tilpasse baderomsmøblene etter rommets form. Skap din helt personlige look ved å kombinere ulike skap, materialer og tilbehør.

Dansani Calidris baderomsinnredning 160 cm i rødbruk eik med heldekkende sort servant og ovalt speil med praktisk småoppbevaringDansani Calidris sideskap i ulike høyder i rødbrun eik og knaggrekke i lys eik

VAKKER OPPBEVARING: Oppbevaring trenger ikke å være kjedelig. Idé! Sett sammen skap i forskjellige høyder og skap en vakker og visuell oppbevaring. | Dansani Calidris 160 cm baderomsinnredning i rødbrun eik med Unique servant i Silestone® | Ovalt Moon-speil med hvit matt ramme og lysstyring | Ulike sideskap i rødbrun eik | Knaggrekke i lys eik.

Dansani Calidris baderomsinnredning 240 cm i hvit eik med tilhørende sittebenk, Silestone servant og speilskap

BRYT NED GRENSENE: Skap et sammenhengende og eksklusivt uttrykk på bad og soverom ved å velge skap og hyller fra Calidris. Se også den praktiske sittebenken – en perfekt detalj for ro og velvære på badet. | Dansani Calidris 240 cm baderomsinnredning i hvit eik med Unique servant i Silestone® | Primo speilskap med Jupiter-lamper.

Lysende detaljer med Calidris

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselsfaktoren betraktelig. Siden kroppens døgnrytme er avgjørende for velværet vårt, og døgnrytmen styres av lyset, trenger vi gjerne et annet lys på morgenen enn ved kveldstid.

Dansani sine lysløsninger har selvfølgelig tenkt på dette. Lek med ulike lyskilder og tilpass belysningen til enhver anledning på baderommet. Lys i skuffer og skap samt i speil er med på å skape harmoni, og helhet, på badet.

Dansani Calidris baderomsinnredning 240 cm i lys eik med tilpasset belysning til morgen, kveld og natt

LYSGLEDE: Morgen, kveld og natt krever ulik belysning. For dårlig lys om morgenen gjør morgenstellet vanskelig og for sterkt lys om kvelden gjør det vanskeligere for oss å sove. Med unik lysstyring kan du tilpasse lyset til tiden på døgnet. | Dansani Calidris baderomsinnredning 240 cm i lys eik med Unique servant i Silestone® | Primo speilskap med Jupiter-lamper

Calidris er mer enn bare møbler

Med Calidris er du sikker på å få en helhetlig opplevelse. Serien er allsidig og tilbyr funksjonelt tilbehør, som gjør hverdagen din på baderommet så praktisk som mulig. Derfor finner du også gjennomførte løsninger innen belysning, speil og tilbehør, som naturligvis passer til baderomsmøblene.

Dansani Calidris trebrett med lokk, krakk, hylle og praktisk skuffeinnredning

01 Trebrett med lokk i eik | 02 Krakk i mørk eik – kommer i hvit, ulike trenyanser og i valgfri farge | 03 Hylle og knaggrekke, finnes i forskjellige størrelser | 04 Praktisk skuffeinnredning med lys og stikkontakt.

Se alle mulighetene i Dansani Calidris-katalogen.

Vi hjelper deg med å finne drømmeløsningen

Vi hjelper deg med å sette sammen drømmemøbelet. I tillegg til et stort utvalg av baderomsmøbler, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-butikk – så hjelper vi deg å finne drømmemøbelet!

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderomsinspirasjon, eller les flere av våre magasinartikler.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.