Bademiljø.no

Dansani Calidris baderomsmøbler

Dansani Calidris - Baderomsinnredning for den bevisste

Funksjonalitet og design går hånd i hånd. Dansani sin møbelserie Calidris er en eksklusiv møbelserie for alle rom, uansett størrelse og form. Vi viser deg noen av mulighetene denne serien gir deg.

FUNKSJONELT, ENKELT, NATURLIG OG TIDLØST

Calidris er serien for deg som ønsker funksjonalitet og muligheten til å innrede baderommet med det lille ekstra. Du kan få nøyaktig det du vil ha – uansett om du har et lite eller stort bad. Serien er nemlig modulbasert og kan tilpasses enhver størrelse.

For Dansani handler det om å skape et personlig baderom. Hvorfor ikke la badet representere deg og din stil. Tanken er at det skal være lett å velge forskjellige materialer, mål og uttrykk slik at en skal kunne skape et personlig baderom i en stil du liker.

Alle baderom er forskjellige. Det betyr at baderomsmøblene også må være forskjellige. Med små justeringer i form av valg og tilvalg kan du få et baderom som skiller seg mye ut.

Tilpasningsmuligheter er stikkordet. I likhet med møblene, er også de tilhørende servanter av høyeste kvalitet. Calidris-serien gir deg mulighet til å velge akkurat den servanten du ønsker til badet ditt – enkeltservanter, dobbeltservant eller ovenpåliggende løsninger. Oppdag utvalget og finn favoritten din blant servantene Shape, Canto og Frame.

Dansani Calidris Shape benkeplate og servant

Shape er en ny servant og benkeplate i solid surface.

Hvis du eksempelvis velger nyheten Shape, kan benkeplaten leveres på skreddersydde mål til deg. Tykkelsen er bare 12 mm, og gir et elegant minimalistisk uttrykk. Benkeplatene er laget i materialet solid surface, har integrert basseng og er tilgjengelige i hele fire forskjellige farger. Solid Surface er et sterkt akrylbasert homogent materiale med en tett overflate som blant annet gjør den enkel å rengjøre.

Dansani Calidris skuffeinnredning

Shape servant og benkeplate i Galaxy black | Fullt uttrekkbare skuffer med belysning

Vi tror at morgenstunden blir mer behagelig om alle ting har sin plass. Når du åpner skuffene i Dansani Calidris, møtes du av velinnredede rom med plass til alt. De brede og dype skuffene kan fås med praktiske romdelere, lokk og sklisikre gummimatter, som enkelt kan tas ut og rengjøres. Velger du lys i skuffene dine, får du også en praktisk stikkontakt i nederste skuff. Skuffene er myktlukkende og med fullt uttrekk slik at du får fullstendig oversikt. Alle skuffene er hvite innvendig uavhengig av fargen på skapet, for å gi deg en lys og innbydende opplevelse.

HVILKEN FARGE LIKER DU BEST?

Mange velger fremdeles klassisk hvitt når det gjelder noe så omfattende som å innrede badet. Samtidig er badet det rommet i boligen der du kan senke garden og få litt egentid. Ved å tørre og leke litt med farger, har ditt nye bad en større sjanse til å bli din sårt tiltrengte oase.

Dansani Calidris baderomsmøbel i spesialfargen Soft Rose

Dansani Calidris baderomsmøbel i spesialfargen Soft Rose | Servant Frame Small | 60/69 cm

Hvorfor ikke skape sin egen unike farge? Med Calidris kan du velge akkurat den fargen du ønsker deg på baderomsmøblene – i enten matt eller høyglans. Det er ikke bare snakk om dører, skuffer og skap, men også tilbehør som krakker, speilrammer og hyller.

Dansani Calidris baderomsmøbel i fargen Dove Blue

Dansani Calidris baderomsmøbel | 230 cm | Shape large | Hyller 

Dansani Calidris baderomsmøbel med servantskap i fargen Dove Blue. Denne blågrønne fargen er trendy, men samtidig sofistikert. Vi ser fortsatt at vi søker oss til det genuine i materialer og farger med inspirasjon fra naturen som skaper en jordnær og trygg følelse.

VÆR KREATIV

Lek med forskjellige dybder, eller gå i høyden. Siden Calidris er bygget opp av moduler, gir det en rekke muligheter til å tilpasse baderomsmøblene etter rommets form. Kombiner skap, materialer og håndtak, og skap din helt personlige look.

Dansani Calidris skap

01 Skap i fargen Grey Stone | 02 Skap i hvit høyglans | 03 Skap i lys eik

LYSENDE DETALJER

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselsfaktoren betraktelig. Lek med ulike lyskilder og tilpass belysningen til enhver anledning på baderommet. Lys i skuffer og skap, samt i speil, er med på å skape harmoni og helhet på badet.

Dansani Calidris belysning

01 Jupiter-pendel og -speilbelysning, tilgjengelig i hvit og krom | 02 Dypt speil med underlys | 03 Speil med 360° LED-ramme, tilgjengelig i flere størrelser.

DANSANI CALIDRIS ER MER ENN BARE MØBLER

Med Calidris er du sikker på å få en helhetlig opplevelse. Serien er allsidig og tilbyr funksjonelt tilbehør, som gjør hverdagen din på baderommet så praktisk som mulig. Derfor finner du også gjennomførte løsninger innen belysning, speil og tilbehør, som naturligvis passer til baderomsmøblene.

Dansani Calidris baderomstilbehør

01 Håndkleholder | 02 Hylle og knaggrekke, finnes i forskjellige størrelser | 03 Solid flettekurv til knaggrekke

BADEMILJØ HJELPER DEG

Lurer du på hva slags tilpasningsmuligheter som finnes? Ta kontakt med oss på Facebook eller kontakt en av våre butikker – så hjelper de deg med planleggingen av ditt nye baderom. Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.