Bademiljø.no

Epos designet av Halvor Bakke bilde
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Epos – designet av Halvor Bakke

Da Svedbergs skulle lage sin nye møbelserie kontaktet de den norske interiør og TV-profilen Halvor Bakke. Sammen med Svedbergs sitt designteam har han skapt noe helt nytt som bygger på kombinasjonsmuligheter, farge, form og funksjon.

For Halvor er hjemmet mye mer enn bare trender. Det aller viktigste er at mennesker er glade og trives. Hans guru er en velkjent amerikansk kles- og interiørdesigner som snakker varmt om det klassiske og tidløse.

– Hvorfor må man alltid fokusere på det kortsiktige, jeg ser heller på design som en følelse som varer i lang tid.

Han nevner sin egen TV-serie Eventyrlig oppussing som eksempel. Der reiser han rundt til uventede steder og pusser opp gamle hytter. Det er genuint og ekte langt fra stress og raskt forbruk. Hytter er jo en viktig del av den norske kulturen. Det er ikke uvanlig at folk har to hytter, én på fjellet og én ved sjøen.

Ditt eget Epos

Inspirasjonen til den nye møbelserien Epos kommer fra mange ulike hold. Mye inspirasjon er hentet fra magasiner, opplevelser og møter med ulike mennesker, men magefølelsen har også vært viktig i utformingen av den nye baderomserien.

På en enkel og inspirerende måte kan du velge blant ulike mål, farger, designuttrykk, materialer, funksjoner og ikke minst kombinasjoner. Resultatet blir en unik og personlig løsning tilpasset for nettopp ditt baderom. Ditt eget Epos.

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i bruk ask

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel med fronten rand i bruk ask

VALGFRIHET MED EPOS: La deg inspirere og prøv deg frem for å finne den perfekte og mest personlige løsningen for nettopp din smak, ditt baderom og dine behov. Du velger selv om du vil ha skuffer eller åpen oppbevaring. Eller kanskje begge deler? | Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i brun ask

– Baderom har av en eller annen grunn vært nedprioritert. De er generelt ganske kliniske og kjønnsløse, synes jeg. Derfor var min utfordring sammen med Svedbergs sine formgivere å endre det bildet og skape noe annet. Badet er tross alt et rom der du både starter og avslutter dagen.

Svedbergs-epos-halvorbakke-baderomsmøbel-120-hvit-800x656.jpg

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i hvitt med høyskap og stålservant i messing

Unikt og personlig

For Halvor handler det ikke om å skape lekre og prangende hjem, men mer en bolig som viser hva man liker og hvem man er. Han trekker frem hvordan det er på et spa sammenlignet med et baderom i hjemmet.

– Alle elsker spa, det dempede lyset, de behagelige duftene og den avslappende stemningen. Likevel er baderommene der hjemme ofte kalde med en masse spotter i taket og slett ikke innbydende.

Svedbergs-epos-halvorbakke-baderomsmøbel-100-hvitask-sideoppbevaring-800x1100.jpg

OPPBEVARING: Du kan aldri få nok oppbevaring, og med Epos kan du blant annet velge smart og iøynefallende sideoppbevaring - perfekt for fine velværeprodukter. | Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i hvit ask

Mottoet hans er ”Lengt hjem”. Nettopp det håper han å vise i samarbeidet med Svedbergs og den nye serien av baderomsmøbler som har fått navnet Epos.

– Dette har vært et kjempespennende prosjekt der valgfrihet har vært et nøkkelord gjennom hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Man kan velge ulike fronter og farger, og den åpne oppbevaringen gir plass for kremer, levende lys eller noe fra naturen. Det viktigste for meg har likevel vært at møblene får baderommet til å føles koselig og varmt. Det er et sted som skal gi energi og lyst.

- Det viktigste for meg har vært at møblene får baderommet til å føles koselig og varmt. Det er et sted som skal gi energi og lyst

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i svart eik med skuff og metallskuff

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i svart eik med ulike skuffeløsninger

UNIK FORMGIVNING: Den unike formgivningen blir som en forlengelse av hjemmet inn i baderommet. Frontene på møblene skaper en følelse som gir baderommet karakter. Epos gir deg muligheten til å velge mellom ulike fronter, farger og skuffeløsninger. | Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i sort eik og Svedbergs Langfoss by Halvor Bakke dusjvegg

Utforsk og se mulighetene med møbelserien Epos her! 

For flere inspirerende bilder av Epos, sjekk ut #eposbyhalvorbakke på Instagram. 

 

Bademiljo-rorlegger-baderomsdesigner-800x554.jpg

Trenger du gode råd og tips, eller hjelp av rørlegger for montering?

Våre rørleggere og baderomdesignere er her for å hjelpe deg.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.