Bademiljø.no

Bademiljø-rørleggeren frakter, fikser og monterer
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Ferdig montert - Vi fikser, frakter og monterer

Visste du at våre rørleggere kan montere baderomsutstyret for deg? Når vi monterer så sørger vi selvfølgelig for frakt hjem til deg, og eventuelt miljøvennlig fjerning av eksisterende utstyr.

For deg betyr det:

  • Fast pris - ingen overraskelser
  • Rørleggerne våre monterer for deg
  • Du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig montering 

Bademiljø Ferdig montertHvis du ser "Ferdig montert"- symbolet ved siden av et produkt, betyr det at du får montering inkludert i prisen som vises. Hvis "Ferdig montert"- symbolet ikke vises, ta kontakt med din lokale Bademiljø-rørlegger for å høre hva det koster å få montering inkludert i prisen!

Betingelsene som gjelder Ferdig Montert

Pris "Ferdig montert" gjelder ved utskifting av produkter av samme art, og inkluderer miljøvennlig fjerning av gammelt/utskiftet utstyr. Tillegg i prisen for eventuelle rør og deler utover tilkoblingspunktet. Det samme gjelder transport, bompenger og parkeringsutgifter - dette avtales direkte med din Bademiljø-rørlegger.

Les også: Bademiljø samarbeider med Boligmappa

Bestill rørlegger

Bademiljø har over 850 rørleggere som kan hjelpe deg med alle typer rørleggertjenester. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-butikk eller bestill rørlegger her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.