Bademiljø.no

Våre tjenester - baderomsdesigner

Baderomdesigner

Har du tanker om å pusse opp badet? Vi har 180 kompetente baderomdesignere som samarbeider tett med rørleggerne for å sørge for at den løsningen du ønsker deg blir både fin og fagmessig utført.

Få hjelp av våre baderomdesignere

Har du tanker om å pusse opp badet ditt? I så fall bør du kontakte en av våre baderomdesignere som du treffer hos de fleste av våre Bademiljø-bedrifter. De kan geleide deg gjennom hele prosessen med å finne din stil, avdekke dine behov i forhold til hva du trenger i ditt nye drømmebad og ikke minst finne de riktige produktene og løsningene for at du skal bli fornøyd.

Se mulighetene

Våre butikker er bygget som et hjelpemiddel for deg som planlegger oppussing av badet. Hver butikk har et eget studio designet for å hjelpe deg å finne de mest optimale løsningene med tanke på valg av overflater, farger, interiør og tekniske løsninger. I tillegg har vi egne Basic- og Premiumbad og øvrige utstillinger som kan være gode utgangspunkt for inspirasjon og ideer, samt vår egen baderomskatalog smekkfull av praktiske og inspirerende råd og tips. Alt dette får du i dialog med en av våre kyndige baderomdesignere.

Se badet i 3D

Som et ledd i vårt tilbud utarbeider våre designere en eksakt, målsatt tegning med korrekte farger på overflater, møbler og øvrig interiør. I denne løsningen får du sett ditt planlagte bad i nærmest fotokvalitet før det er bygget. På den måten er det lett å se hvordan badet blir også for deg som kanskje ikke er så vant til å lese plantegninger.