Bademiljø.no

Bestill rørlegger eller designer

Trenger du hjelp av en rørlegger eller en baderomdesigner?

Bademiljø har over 850 rørleggere som kan hjelpe deg med alle typer rørleggertjenester. Vi gjør alt fra å reparere toaletter og skifte blandebatterier, til å utføre større oppdrag som reparasjon av rørbrudd og utskifting av gamle fyrkjeler. Hos Bademiljø finner du alltid fagfolk som kan hjelpe deg.

Vi har også 180 kompetente baderomdesignere som gjerne hjelper deg med å planlegge ditt drømmebad. De kan geleide deg gjennom hele prosessen med å finne din stil, avdekke dine behov, og ikke minst finne de riktige produktene og løsningene for at du skal bli fornøyd.

Les mer om

Ferdig montert - vi fikser, frakter og monterer

Visste du at våre rørleggere kan montere baderomsutstyret for deg? Når vi monterer så sørger vi selvfølgelig for frakt hjem til deg, og eventuelt miljøvennlig fjerning av eksisterende utstyr.

Garantert tett bad med Bademiljøs 10 års garanti

Drømmer du om å bygge det perfekte baderommet i nytt hus, eller skal du totalrenovere badet ditt? Da bør du sørge for å sikre deg for fremtidige skader.

5 tips til å finne en god rørlegger

Når tre av fire byggeskader i landet skyldes fukt er det ikke rart at over halvparten av oss sier at fuktskader er det vi er aller mest redde for når vi kjøper bolig. Å velge en seriøs rørlegger er derfor en viktig investering, og med disse tipsene slipper du å bli lurt.

Slik tegner du drømmebadet

I ro og fred kan du tegne og velge hvordan ditt bad skal se ut – bruk så mye tid du bare vil. Når tegningen er ferdig sender du den til en Bademiljøbutikk, for så å se den komme til liv.

God planlegging - Dette bør du tenke på FØR du pusser opp badet

Å planlegge et nytt bad er først og fremst spennende, samtidig som det er mange valg som skal tas og en del ting som bør undersøkes. Her er noen tips til deg om baderomsplanlegging før oppussing av bad.

Bademiljø samarbeider med Boligmappa

Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjon på boligmappa.no. Så slipper du å tenke på det.