Bademiljø.no

Våre tjenester - butikk og studio

Vi er Norge rundt

Vi har over 120 rørleggerbedrifter med egne butikker eller studioer. Uansett om du besøker en av våre butikker eller studioer, møter du fagfolk når du besøker oss. Vi hjelper deg med alt fra planleggingen av drømmebadet til montering av baderomsprodukter.

BUTIKKER MED INSPIRASJON OG FAGLIG EKSPERTISE

Baderommet er ikke lenger bare et sted man gjør det aller nødvendigste. Badet ar blitt et rom for avslapning, og er kanskje det eneste rommet hvor man fortsatt får være helt alene hvis man ønsker fred og ro. Siden alle våre rørleggerbedrifter har egne butikker eller studio, møter du fagfolk når du besøker oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien frem til dit drømmebad.

ALT TIL BADET - SELVFØLGELIG

Vi fører et bredt utvalg av baderomsinnredninger fra kjente leverandører, tilbyr rådgivning og prosjektering av bad/våtrom. I tillegg til baderomsinnredninger fører våre bedrifer et bredt og godt utvalg av VVS-produkter. De leverandørene vi samarbeider med har kvalitetsprodukter du kan stole på. 

VI BYGGER BAD FRA A TIL Å

Vet du hvor mange håndverkere du trenger for å bygge et bad eller dagens krav til dokumentasjon og forskrifter? Fortvil ikke. Våre våtromsgodkjente bedrifter kan gjennomføre hele rehabiliteringsprossesen av bad og våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i helhold til forskrifter. Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon.

Og det beste av alt, hos Bademiljø får du én prosjektleder å forholde deg til. Vedkommende koordinerer og fikser det som må fikses. Enklere og tryggere blir det ikke!