Bademiljø består av over 120 rørleggerbedrifter og butikker over hele landet. Her finner du både fagfolk, spennende produktnyheter og gode tilbud. Bademiljø kan hjelpe deg med alt fra tett sluk til bygging av drømmebadet og mer miljøvennlig oppvarming av boligen din.

Den trygge veien til nytt bad

Alle våre rørleggerbedrifter er godkjente bedrifter som kan gjennomføre en trygg rehabilitering av bad og våtrom. De fleste av våre bedrifter er i tillegg kvalifisert som Godkjent våtromsbedrift i Fagrådet for våtrom. Det betyr ekstra trygghet for deg ettersom disse bedriftene til enhver tid holder seg oppdatert på forskrifter og byggemetoder.

Ingen oppdrag er for små eller store

Vi har over 850 rørleggere som gjør alt fra å åpne tette sluk og skifte blandebatterier, til å utføre større oppdrag som reparasjon av rørbrudd og utskifting av gamle fyrkjeler. Drømmer du om å rehabilitere badet, skal bygge hus eller hytte, eller ønsker mer miljøvennlige oppvarmingsmuligheter for boligen, bidrar vi gjerne med tips og inspirasjon til små og store utbedringer.

Les mer om våre tjenester.

Butikker med inspirasjon og faglig ekspertise

Våre butikker er under full omlegging til et tidsriktig og moderne design. Hensikten er at de nye butikkene skal fungere som et enda bedre og mer inspirerende verktøy til å planlegge ditt nye drømmebad. Vi har blant annet et eget studio, hvor du i ro og mak sammen med våre fagfolk får hjelp til å velge farger på overflater, fliser, møbler og annet utstyr som tegnes ut i 3D og vises på storskjerm. På den måten vil du oppleve et fotorealistisk bilde av drømmebadet før det er bygget. Spennende? Du er hjertelig velkommen til å teste ut dette i en av våre butikker.

Finn nærmeste Bademiljø-butikk - velkommen innom!

bademiljø logo.jpg

Sentraladministrasjonen holder til i Nils Hansens vei 8 på Bryn i Oslo. 

Sentralbord: +47 415 95 900

Mail: firmapost@vvsnorge.no