Bademiljø.no

Våre leverandører

ABK-Qviller

ABK-Qviller leverer klimavennlige, energismarte løsninger for oppvarming og klimatisering av boliger og næringsbygg. De er en av Norges største distributører av varmepumper, varmeopptak, aircondition og befuktning. Deres mest profilerte merkevarer er blant annet Toshiba og NIBE.

Toshiba

Toshiba har tett samarbeid med den norske importøren ABK-Qviller, og sammen arbeider de hver dag med innovasjoner og forbedringer for produkter i det nordiske markedet, hvor klimaet er kaldt og ekstra krevende. Slik er deres modeller spesialutviklet for at nordmenn skal få stabilt varme hjem – året rundt. Toshiba leverer varmepumper av høy kvalitet.

NIBE

NIBE er en av Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Selskapet har også har en markedsledende posisjon i Nord-Europa innen varmtvannsberedere.

Blücher

Blücher fra Vildbjerg, Danmark, er ledende global produsent av sluksystemer i rustfritt stål. De har kunder over hele verden og kan tilby et rikt produktutvalg med over 2500 produkter av høy kvalitet.

Brødrene Dahl

Vi i Brødrene Dahl har vært en viktig samfunnsbidrager siden 1979, og vi arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT/VA, industri, marine, vannkraft (Hywer), havbruk og samferdsel. Gjennom effektiv tilgang på varer, system og informasjon, skal vi bidra til økt verdiskapning i de bransjer vi er involvert - og dermed gjøre hverdagen enklere for kunden.

Armaturjonsson

Armaturjonsson er leverandør av rørsystemer og installasjonsmateriell for rørleggerbransjen. Selskapet har 50 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse sine produkter til stadige skjerpede krav og regelverk.

Canes AS

Canes AS er en helnorsk totalleverandør som leverer et bredt sortiment innen VVS og komfortgulv. Med 25 års erfaring i bransjen tilbyr vi kvalitetsprodukter, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering til ferdig skreddersydd produkt. Vår visjon er å være rørleggerens beste samarbeidspartner og problemløser.

Cimberio AS

Cimberio er et datterselskap av den italienske ventilprodusenten Cav. Uff. Giacomo Cimberio S.p.A, etablert i 1957. Cimberio-navnet er er kjent i hele verden og er synonymt med topp kvalitet, innovasjon, bærekraftig produksjon og meget stort utvalg. Vi produserer et komplett utvalg av ventiler, og fører i tillegg flere kompletterende produktserier fra samarbeidende italienske produsenter.

Contura Shower

Contura Showewr Ab utvikler, produserer og selger dusjdører, dusjvegger og dusjkabinetter. Våre produkter er de velkjente produktnavnene Showerama, Next og Space. Contura Shower overtok fra 01.01.24 Geberits dusjvirksomhet i Nord-Europa samt produksjonsanlegget og ansatte i Mörrum - Sverige. Contura Shower erstatter de tidligere merkene Ifö, IDO og Porsgrund. Service og garantiforpliktelser er også overtatt av Contura Shower.

Coram Nordic

Coram Nordic er en av Norges største leverandør av baderoms- og dusjtilbehør i flott og funksjonelt design. Coram Nordic representerer bl.a. selskapene Tiger, Sealskin og Geesa, i tillegg til deres eget varemerke Esbada.

Grundfos

Grundfos er en av verdens ledende virksomheter innen pumpeløsninger, og trendsetter innen vannteknologi. Grundfos leverer bærekraftige løsninger som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tar vare på planeten.

Dansani Bathroom Design

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

Dekora

Dekora er et grossistledd basert på salg av fliser til butikker, håndverkere og entreprenører. Dekora har et spredt leverandørnettverk fra sør til nord, og holder til i Ski, Viken.

Laga

Laga er vår egen merkevare med bredt utvalg av kvalitetsprodukter til badet. Produktene til Laga kjennetegnes av at det er moderne, nordisk og naturlig. Designet er av tidløs kvalitet, utvalgt av dyktige fagfolk. Laga får du kun hos VVS Norge.

AQA

AQA er vår egen merkevare og vårt rimeligste alternativ. Ved å velge AQA får du virkelig verdi for pengene. Å gi badet nytt liv trenger ikke å koste dyrt. Med gode kvalitetsprodukter testet og godkjent av våre dyktige fagfolk kan du enkelt oppgradere badet ditt til en fornuftig pris.

F&H Group

F&H Group er Skandinavias ledende brandhouse innen «Kitchen Living Dining» til detaljhandel, dagligvare og B2C. Sortimentet på cirka 12 000 varer er fordelt på mer enn 40 sterke varemerker – flere av dem selveid.

Fibo

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer. Veggsystemet er enkelt å installere, holdbart og er et miljøvennlig valg. Systemet er godkjent i henhold til våtromsstandarden og platene har 15 års garanti.

FM Mattsson

I 1876 støpte Frost Matts Mattsson sin første vannkran. Siden den gang har vi blitt en ledende leverandør av sanitærarmatur og baderomsprodukter. Våre produkter er produsert i Sverige for nordiske forhold, og med bærekraft i fokus. Vi streber alltid etter å bruke miljøvennlige og blyfrie materialer og når det er mulig - resirkulerte materialer.

FOSSBAD

FOSSBAD er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har de dyrket siden, og deres stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Deres møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

Frico AS

Frico har en lang tradisjon når det gjelder teknisk avanserte kvalitetsprodukter for et komfortabelt inneklima. Vi tilbyr produkter for verdensmarkedet, uansett klima, og både for elektrisk og vannbåren varme. Målet vårt er at alle produktene våre skal bli klassikere. De skal ha høy kvalitet, den aller beste ytelse og et design som varer.

Geberit

Geberits identitet i flere tiår har vært bærekraft. I form av vannbesparende produkter, nye logistikkløsninger, energieffektive produksjonsanlegg og ansvarlig opplæring leverer Geberit bærekraft hele veien hjem til deg.

Porsgrund

Porsgrund har produsert produkter til badet siden 1948 og er en av de eldste merkene på norske baderom. Selskapet er en del av Geberit Group som er markedsledende innenfor sanitærprodukter i Europa. Porsgrund er opptatt av design, tilpassing av ulike behov, gode brukeropplevelser og omtanke til miljøet.

Glava

Glava AS er en norsk industribedrift med hovedkontor i Askim, Viken. Selskapet har produksjonsanlegg i Askim og Stjørdal. Glava produserer isolasjonsmaterialer, særlig glassull.

Grad-in AB

Grad-in AB er importør og forhandler av radiatorer, konvektorer og gulvkonvektorer fra Isan og Korado. Fra deres komplette lager i Varberg, Sverige, har de alt for å sikre at leveransene til deres kunder er så effektive og raske som mulig.

Hansgrohe

Hansgrohe er et tradisjonsforetak som er kjent for å kombinere vakker design og førsteklasses kvalitet. Med tysk ingeniørkunst har Hansgrohe nærmere 120 års erfaring med å utvikle innovative produkter med smarte funksjoner. Produktene holder høy kvalitet og har lang levetid.

Heidenreich

Heidenreich er Norges mest erfarne rørgrossist, med historie som går helt tilbake til 1904. Vi har over 30 butikker spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord, og tilbyr et bredt spekter av produkter innen VVS, VA, Installasjon, Brannsikkerhet, Verktøy og Varme. Vi har dyktige fagpersoner som kan gi deg svar på det du lurer på og er det noe du savner så skaffer vi det.

IMI Hydronic

IMI Hydronic er et globalt selskap som opererer i fem kontinent med produksjon i fem Europeiske land. I Norge holder selskapet til i Ski, Viken. IMI Hydronic har produsert løsninger til mer enn 100 000 prosjekter verden rundt – og strever etter utvikling av innovative løsninger.

INR

Iconic Nordic Rooms leverer skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnredning og tilbehør med Nordens fremste kvalitet og med et detaljhåndverk som både synes og føles. Svenskprodusert med 15 års garanti på baderomsmøbler, men også på de aller fleste dusjløsningene.

Klart Vann

Klart Vann er leverandør av vannbehandlingssystemer med høy tverrfaglig kompetanse og erfaring innen vannbehandling. Selskapet skreddersyr løsninger etter individuelle behov.

Linn Bad

Linn Bad er en familiebedrift som i 45 år har produsert og designet kvalitetsmøbler fra Vik i Sogn. Kortreist, norskprodusert kvalitet med stilrent, skandinavisk uttrykk på møblene. Møblene har fokus på lekkert design og smart funksjonalitet.

Macro Design

Macro Design startet som ren dusjprodusent i 1985. Alle produkter fra Macro er produsert i Sverige og tilfredsstiller krav til miljø og arbeidsvilkår. Takket være stort kvalitetsfokus, kan Macro gi markedets mest sjenerøse og lengste produktgarantier.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric leverer produkter til proffe, næring og private. Selskapet leverer luft-til-luft og luft-til-vann varmepumper, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter, roboter mm. Deres løsninger har topp kvalitet som leveres sammen med dere autoriserte forhandlere.

Norenco

Norenco er utvikler og leverandør av renholdsprodukter. Selskapet produserer over 100 produkter og er landsdekkende innen profesjonelt renhold.

Wavin

Wavin gir effektive løsninger for grunnleggende behov i dagliglivet: trygg distribusjon av drikkevann, bærekraftig forvaltning av regnvann og spillvann, energieffektiv oppvarming og kjøling av bygninger.

Norvann

Norvann holder til i Lier utenfor Drammen. Selskapet har lang erfaring med vannrensing og levering av vannbehandlingsprodukter og filterløsninger av høy kvalitet.

Oras

Oras er en finsk produsentkjede av armaturer til alle formål. Siden 1946 har bedriften levert armatur til både servanter, badekar, dusj og kjøkken. Som markedsleder i Norden er selskapets visjon å gjøre bruk av vann lett og bærekraftig.

OSO Hotwater

OSO Hotwater er en av Norges første miljøbedrifter med over 50 års innsats for å forene menneske, miljø og industri. OSO gir to av tre norske husstander varmtvann med markedets mest energieffektive produkter. Produksjonen foregår i Norge – mot alle odds.

Pipelife

Pipelife er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Deres rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner. Pipelife er en innovativ bedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling i Surnadal.

Pressalit

Pressalit er et dansk selskap med produksjon i byen Ry. Pressalit designer, utvikler og produserer toalettseter av høyeste kvalitet. Selskapet har også utviklet fleksible baderomsløsninger og høydejusterbare kjøkkener for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Roth

Roth selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer. Med deres sterke logistikk- og systemløsninger fra deres nordeuropeiske hovedkontor, er de godt rustet på det norske markedet.

Strømberg

Strømberg er en dansk leverandør av kvalitetsprodukter til baderommet. En finner et sort og bredt utvalg baderomsprodukter som møbler, badekar, dusjløsninger, håndkletørkere og armaturer i topp kvalitet.

Svedbergs

Svedbergs er markedsledende i Norden på baderomsmøbler og er notert på Stockholmsbørsen. Design, utvikling og produksjon foregår i stor grad ved foretakets eget anlegg i Dalstorp, Sverige.

TECE

TECE har vokst gjennom sitt spesielle nære forhold til, og dialog med, kundene. 90 prosent av TECEs produkter finner seg bak en vegg eller inne i en forveggsinstallasjon. Kun 10 prosent er synlig foran veggen, for eksempel, betjeningsplater og dusjrenner.

Thermia

Thermia utvikler, produserer og markedsfører varmepumpesystemer for oppvarming, varmtvann og kjøling. Thermia er en av de ledende aktørene i det svenske varmepumpemarkedet, men har også en sterk posisjon i Norge og Europa.

Tyco Building Services Products AS

Tyco er en ledende leverandør av alle typer automatiske slokkeanlegg, sprinkler, vanntåke, skum og gass. I tillegg leverer Tyco prefabrikerte sprinkleranlegg med et komplett sortiment av opphengsmateriell og rilledeler.

Vieser

Vieser gulvsluk og rister har blitt produsert i Finland siden 1973. Viesers gulvsluksystemer er allerede installert på mer enn syv millioner bad over hele Norden. Viesers typegodkjente sluk er enkle og trygge å installere og kompatible med alle Vieser-ristene. Rett og slett smart living.

VikingBad

VikingBad leverer baderomsprodukter og utendørs massasjekar med fokus på kvalitet og trygghet for alle. Stilrene produkter av god kvalitet.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch er en av verdens største produsenter av porselen, som kombinerer produkter av høy kvalitet og lekkert design. Det tyske selskapet har fokus på lange, gode tradisjoner kombinert med høy innovativitet.

Gustavsberg

Gustavsberg tilbyr helhetsløsninger til baderommet. Deres forretningside er å tilby baderomsløsninger som gjør hverdagen enklere. Bedriften er et heleid datterselskap til det tyske konsernet Villeroy & Boch, og tilhører dermed en av Europas største produsenter av baderomsinnredning.

Waterguard

Waterguard bestemte seg på begynnelsen av 1990-tallet for å utvikle et produkt som kunne forhindre vannlekkasjer og -skader. Waterguards løsninger er utviklet i tett samarbeid med VVS-bransjens spesialister.

Wilo

Wilo er en ledende produsent av pumper og pumpesystemer innen varme, kjøle og klimateknikk, vannforsyning og håndtering av spill- og avløpsvann. Hovedkontoret for den norske virksomheten ligger i Oslo.

Woodio

Woodio er et finsk selskap med produksjon i egen fabrikk i Helsinki. Woodios signaturmateriale er deres 100% vanntette Woodio® heltre komposittmateriale med minimalt karbonavtrykk, og Woodio fokuserer også på biobaserte og resirkulerte råvarer i produktene deres. Produktene trenger mindre varme og energi i produksjonen og kan resirkuleres etter endt levetid.