Medlemsfordeler i Bademiljø

Bademiljø skal tilby rørleggerbransjens mest lønnsomme kjedekonsept til sine medlemsbedrifter. Det betyr beste markedstilgang og bedriftsutvikling. Vi skal være til for de beste VVS-bedriftene i Norge, som bidrar til god og lønnsom drift gjennom tilgangen til høyt kvalifiserte medarbeidere.

Innkjøp

Bademiljø skal sikre markedets beste innkjøpsavtaler for våre medlemmer. Vi skal ha god tilgang på kjente merkevarer og egne merkevarer. Det er en forutsetning at produktene er av god kvalitet, har gode garantiordninger og god reklamasjonshåndtering. Med gode og langsiktige avtaler kan du og din bedrift ha mer fokus på drift og produksjon.

Markedsføring

Vi satser tungt på å markedsføre fagkompetanse, rørleggere og butikker. Det avsettes hvert år budsjettmidler som gir kjeden et solid grunnlag for å være godt synlig.

Kompetanse og felleskap

Hvert år har kjeden ulike samlinger med formålet å øke kompetansen hos våre medlemsbedrifter, utveksling av erfaringer mellom likesinnede og bygge relasjoner oss imellom.

Våre dyktige bedriftsutviklere vil være en sparringspartner for deg og din bedrift. Vi kan ved hjelp av datavarehus og ulike analyser bistå deg og din bedrift med effektivisering og forbedring av driften gjennom å definere konkrete tiltak og mål.

Ta en uforpliktende prat

Ta kontakt med Vidar Skoglund for å avtale en konfidensiell og uforpliktende samtale.