Bademiljø.no

Dansani Inzo baderomsmøbel i valgfri farge med masse oppbevaring og lysstyring
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Dansani inzo – Hverdagsluksus med funksjonell design

Har du noen gang tenkt over hvor mange ganger i løpet av en dag du er innom badet? Det er ikke få, og vi tilbringer mer tid på badet enn noen gang. Med Inzo baderomsmøbler kan du skape litt hverdagsluksus. Vi viser deg noen av mulighetene denne baderomserien gir deg!

Baderomserien Inzo fra Dansani er et lekende og praktisk modulært møbelsystem, med utallige kombinasjonsmuligheter. De siste årene har serien blitt utvidet med flere nyheter. Nå får du blant annet baderomsskapene i flere farger, og du har muligheter til å tilpasse benkeplater for "vegg til vegg"- løsninger og nisjer.

Dansani er også spesielt opptatt av lyskvalitet på baderommet, og har pendellamper og annen rombelysning i lekkert design. Hvis du ønsker å dempe eller styre lysets fargetemperatur selv, får du mange av speilene og speilskapene med lysstyring – slik at du med et enkelt trykk på berøringspanelet kan tilpasse lyset etter ønske.

For å vise deg noen av kombinasjonene Inzo-serien gir deg, har vi har laget en liten guide over de mangfoldige mulighetene som finnes når du skal skape ditt personlige og praktiske baderom.

1 Servantskap tilpasset ditt behov

Lite eller stort baderom? Baderomsmøblene fra Inzo kommer i flere bredder, dybder og høyder, og passer derfor perfekt til baderom av alle størrelser - også dem med skrå eller skjeve vegger.

Dansani Inzo baderomsmøbel 60 cm i hvitt matt med mindre dybde og speilskap

LITE, MEN KULT BADEROM: Inzo-serien er fleksibel i alle retninger. Har du et smalt eller lite bad, kan du for eksempel velge et møbel med mindre dybde. Et annet tips er å utnytte veggplassen over toalettet med overskap eller speilskap. Velger du speilskap som her, vil rommet føles større, i tillegg til at du får mer oppbevaringsplass – vinn-vinn!

Dansani Inzo baderomsmøbel 220 cm i nordisk eik med skuffer og Moon speil

INGEN KOMPROMISS: Visste du at du kan velge mellom 2 skuffer i samme høyde, eller som denne varianten med en ekstra høy skuff nederst som gir oppbevaringsmuligheter til eksempel høye flasker? | Dansani Inzo baderomsmøbel 220 cm i nordisk eik med Moon speil.

2 Gjør det personlig med overflater og grep

Skap flotte kontraster med det store utvalget av grep, farger og overflater. Du kan velge mellom den helt enkle grepsfrie push-open funksjonen, lange grep som komplimenterer de lineære løsningene, eller korte grep som gir et mer diskret uttrykk. Uansett hva du ønsker, så har det aldri vært lettere å finne et utseende som passer deg best.

Dansani Inzo baderomsmøbel i valgfri rosa farge med integrerte grep og rundt speil

GJØR DET PERSONLIG: Med Dansani Inzo har du den ultimate friheten til å gjøre badet personlig. Visste du at du kan få baderomsmøblene i akkurat den matte fargen du selv ønsker? Her ser du Inzo baderomsmøbel i fargen Deep Rose (NCS S 4010-Y70R) med integrerte håndtak og speilet Corona med LED-lys.

Dansani Inzo baderomsmøbel i bruk eik med button grep i resirkulert plast og tilpassede benkeplater

TIPS TIL ET BÆREKRAFTIG VALG: Det sorte Button-håndtaket er faktisk laget av resirkulert plast. | Dansani Inzo baderomsmøbel 157 cm i brun eik.

Les også: Bad i farger

3 Ikke bare en servant

Ønsker du en avrundet servant eller en moderne klassiker i tidløs design? Ekte sanitærporselen eller kompositt? Helstøpt eller frittstående servant? Én eller flere servanter?

Med Dansani Inzo har du flere servanter å velge mellom i ulike materialer, bredder og dybder. Du kan dermed få det akkurat som du vil, og tilpasse etter egen smak og baderommets utforming – lite som stort.

Dansani Inzo baderomsmøbel med Mini Minore tilpasset servant med mindre dybde

SKREDDERSY ETTER MÅL: På et smalt bad er det lurt å justere dybden samt utnytte veggplassen. Med den smale servanten Mini Minore i kompositt, med en dybde på kun 35,5 cm, kan du få skreddersydd servanten opptil en bredde på 240 cm – genialt!

Dansani Inzo baderomsmøbel med midtstilt Circle bolleservant på benkeplate i nordisk eik

FRITTSTÅENDE: Hvis du ønsker en mer skulpturell servant, er kanskje en frittstående servant noe for deg. Her ser du den runde servanten Circle i sanitærporselen på en benkeplate i nordisk eik.

Dansani Inzo baderomsmøbel i valgfri farge med Silestone benkeplate og Cube frittstående servant

EGET UTTRYKK: Med en frittstående servant i kombinasjon med de fine benkeplatene i Silestone® kan du skape ditt helt egne uttrykk. Her ser du servanten Cube i santiærporselen på benkeplaten Silestone® Eternal Statuario.

Visste du at ekte sanitærporselen har en sterk og rengjøringsvennlig overflate som ser like flott ut etter mange års bruk. Merk deg at ekte sanitærporselen har en langt mer solid overflate enn vanlig porselen.

Dansani har også servanter i kompositt. Det ultratynne kompositt-materialet har en myk, hvit overflate. Det tynnet designet er slitesterkt og lett formbart, men krever at servanten understøttes av skap i full bredde.

Det siste tilskuddet til Dansani-familien er benkeplater i Silestone®, som står for bærekraftige verdier. Den moderne teknologien gjør at benkeplatene består av minst 20 % resirkulerte materialer, som glass, i tillegg til mineraler og kvarts. Den unike oppbyggingen gjør benkeplaten ekstra sterk og ripebestanding, og den absorberer ikke vann - med andre ord, perfekt til både kjøkken og baderom!

4 Speil, speil på veggen der

Start dagen med et smil. Med Dansani kan du velge mellom et stort utvalg av speil og speilskap. Modellene er ikke bare fine og funksjonelle, men de holder også en utrolig høy kvalitet. Dessuten kommer flere av speil og speilskapene med lysstyring, slik at du kan dempe og justere lyset etter behov samt en del praktisk ekstrautstyr som gjør hverdagen litt enklere.

Dansani In-built speilskap med lysstyring, LED-ramme og tilleggsutstyr

HVERDAGSGLEDE: Et speilskap er mye mer et speil med oppbevaring. Med praktiske romdelere i tre og med USB- og stikkontakt kan du oppbevare småting, og få enkel tilgang til barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten. Her ser du speilskapet In-built med lysstyring og LED-ramme.

Dansani Inzo sin unike lysstyring av spotter, pendler og skapbelysning på morgen, kvelden og natten

MOT LYSERE TIDER: Morgen, dag og kveld krever ulik belysning. For dårlig lys om morgenen gjør morgenstellet vanskelig og for sterkt lys om kvelden gjør det vanskeligere for oss å sove. Med unik lysstyring kan du tilpasse lyset til tiden på døgnet.

I tillegg kan servantskapene fra Inzo utstyres med en nattlysfunksjon med bevegelsessensor som automatisk tenner et svakt lys under baderomsskapet, akkurat kraftig nok til at du kan orientere deg uten å våkne helt – hurra for slippe upraktisk flombelysning ved nattlige dobesøk!

Dansani Inzo styringsboks i speilskap med USB-kontakt og stikkontakt

UNIK LYSSTYRING: La denne lille boksen i speilskapet styre alt av lys på badet ditt. Du trenger bare å velge en mottakerenhet og koble sammen pendler, taklamper og speilbelysning – veldig enkelt, og krever ingen WIFI eller app!

Les også: Slik finner du det beste speilet til badet

5 Skap plass og overblikk med høyskap

Hvor deilig er det ikke å ha et ryddig og velfungerende baderom. Med høyskap og sideskap fra Dansani får du rom til mer – for bak den enkle fasaden skjuler det seg høy funksjonalitet.

Den modulære tankegangen bak Inzo går igjen i sideskapene, og du har flere valgmuligheter når det kommer til håndtak, farger og størrelser.

I tillegg kan du velge å integrere noen smarte løsninger som uttrekkbare skuffer, praktiske skittentøykurver og oppbevaringskassetter i tre. Du kan også legge til lys som gir godt overblikk og et eksklusivt uttrykk.

Dansani Inzo høyskap i valgfri farge med uttrekkbare hyller, skittentøykurv og trebokser

FUNKSJONELLE FINESSER: Smarte oppbevaringsløsninger gir mindre rot. Ja til overskap eller sideskap til alle de små tingene, så de ikke blir stående på benkeplaten eller oppå vaskemaskinen, og et høyskap til familiens håndklær og skittentøy.

6 Få rom til mer med funksjonelt tilbehør

Finn roen med funksjonell design og med detaljer som gjør det personlig. Det handler om å få det komplette badet hvor alt henger sammen, så baderommet ikke blir et sted der du kun dusjer og pusser tennene. Vi snakker om tilbehøret som utnytter plassen og som skaper stemning.

Med Dansani kan du velge mellom massevis av funksjonelle finesser som hyller uten synlige beslag, helfigurspeil med perfekt avstemt LED-belysning, og overskuelig innrettede skuffer med solide skuffeinnsatser i forskjellige størrelser som passer som hånd i hanske i baderomsskuffen.

Les også: 5 tips til smart oppbevaring på badet

Dansani Inzo baderomsmøbel med åpen skuff med skuffeinndeler i treverk

FÅ ORDEN PÅ SMÅTINGENE: Det er ingen tvil at det er mye enklere, og finere, å holde orden på alle småtingene med smart skuffeinnredning – så slipper du å lete etter strikker og andre småting i en hektisk hverdag.

Dansani Inzo tilbehør som stikkontakt i skuff, pendellamper, oppbevaringsbokser i tre og vegghyller

Tips! Trebrett fungerer som smart romdeler i over- og underskap, men holder også orden på småting.

Se alle mulighetene i Dansani Inzo-katalogen

Vi hjelper deg med å finne drømmeløsningen

Vi hjelper deg med å sette sammen drømmemøbelet. I tillegg til et stort utvalg av baderomsmøbler, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-butikk – så hjelper vi deg å finne drømmemøbelet!

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderomsinspirasjon, eller les flere av våre magasinartikler her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger