Bademiljø.no

Dansani Inzo baderomsmøbel i hvit med løsning for skråtak
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Inzo baderomsmøbler fra Dansani med kreative muligheter

Har du noen gang tenkt over hvor mange ganger i løpet av en dag du er innom badet? Det er ikke få, og vi tilbringer mer tid på badet enn noen gang før. Finn roen på et velfungerende bad med detaljer som gjør det personlig. Med Inzo baderomsmøbler kan du skape litt hverdagsluksus. Vi viser deg hvilke muligheter denne baderomserien gir deg!

Baderomserien Inzo fra Dansani er et lekende og praktisk modulært møbelsystem, med utallige kombinasjonsmuligheter. De siste årene har serien blitt utvidet med flere nyheter. Nå får du blant annet servantskapene i flere farger og med push-open funksjon.

Dansani er opptatt av lyskvalitet på baderommet, og har lansert pendellamper og annen rombelysning i lekkert design. Hvis du ønsker å dempe eller styre lysets fargetemperatur selv, får du nå mange av speilene og speilskapene med lysstyring – på den måten kan du styre og tilpasse lyset etter ønske.

Inzo-serien gir mulighet for å leke med ulike kombinasjoner. Prøv ulike sammensetninger av benkeplateløsninger, servanter, speil, utallige oppbevaringsløsninger, fronter, sideskap, tilbehør og grep for å skape en stil tilpasset deg. Vi har laget en liten guide over de mangfoldige mulighetene som finnes når du skal skape ditt personlige og praktiske baderom.

1 SERVANTSKAP

Lite eller stort baderom? Baderomsmøblene fra Inzo kommer i bredder fra 40 til 200 cm, og det finnes flere ulike høyder og dybder på servantskapene. Så om du skal innrede det lille gjestetoalettet eller det store badet, så har Inzo baderomsmøbler en løsning for deg.

Inzo servantskap fra Dansani i flere farger og størrelser

Visste du at servantskapene kan fås i en 64 cm høy versjon med en romslig skuff nederst som gir oppbevaringsmuligheter til for eksempel høye flasker?

2 OVERFLATER OG GREP

Skap flotte kontraster med det store utvalget av grep, farger og overflater. Velg mellom den helt enkle grepsfrie push-open funksjonen, lange grep som komplimenterer de lineære løsningene, eller korte grep som gir et mer diskret uttrykk. Uansett hva du ønsker, så har det aldri vært lettere å finne utseende som passer deg best.

 Dansani inzo baderomsmøbel i en valgfri matt farge og med integrerte grep

Med Dansani Inzo har du den ultimate frihet til å gjøre badet personlig. Visste du at du kan få baderomsmøblene i akkurat den matte fargen du selv ønsker? Her ser du baderomsmøbel i en varm rosa tone og med integrerte grep.

Les også: Bad i farger

3 IKKE BARE EN SERVANT

Ønsker du en avrundet servant eller en moderne klassiker i tidløs design? Ekte sanitærporselen, glass eller kompositt? Venstre- eller høyrestilt? Med Dansani Inzo har du hele ni flotte servanter å velge mellom i ulike materialer, bredder og dybder. Du kan dermed få det akkurat som du vil, og tilpasse etter egen smak og baderommets utforming.

Servanter fra Dansani Inzo

Hvilken servant passer deg? Servantene fra Dansani Inzo leveres i mange modeller med stor variasjon i uttrykk, stil og materialer | 1 Arc sanitærporselen | 2 Canto sanitærporselen plassert på en benkeplate i tre | 3 Mini Minore i kompositt

Visste du at ekte sanitærporselen har en sterk og rengjøringsvennlig overflate som ser like flott ut etter mange års bruk. Merk at ekte sanitærporselen har en langt mer solid overflate enn vanlig porselen.

Glasservantene fra Dansani er laget av et sterkt og rengjøringsvennlig glassmateriale som gjør dem spesielt egnet til daglig bruk på badet. Materialets matte overflate gir, sammen med det tynne designet, et estetisk, stilrent og fløyelsmykt uttrykk.

Det siste tilskuddet til Dansani-familien er servanter og benkeplater i kompositt. Det ultratynne kompositt-materialet har en myk, hvit overflate. Det tynnet designet krever derimot at servant og benkeplate understøttes av skap i full bredde.

Dansani Inzo baderomsmøbel med smal og skreddersydd servant

Skreddersy etter mål! På et smalt bad er det lurt å utnytte veggplassen best mulig. Med den smale servanten Mini Minore, med en dybde på kun 35,5 cm, kan du få skreddersydd servanten opptil en bredde på 230 cm – genialt!

4 SPEIL, SPEIL PÅ VEGGEN DER

Med Dansani Inzo-seriens store utvalg av speil og speilskap får du ikke bare mulighet til å finne en modell som passer smaken din. Du får også mulighet til å velge mellom forskjellige lampe- og belysningsløsninger avhengig av rommet og den øvrige belysningen. Velger du integrert belysning får du samtidig en ytterst rengjøringsvennlig løsning. Du kan kjøpe ekstra utstyr til de fleste speil og speilskap, som underlys under speilskapet og varmefelter til speilet så du slipper dugg på speilet.

Dansani inzo speil og speilskap med integert belysning

Speil og speilskap fra Dansani er utviklet slik at du skal kunne speile deg selv i skånsomt, og bedre, lys. Velger du i tillegg integrert belysning i sideskap samt over- og underskap gir det en flott lyseffekt og det skaper et godt overblikk.

Les også: Slik finner du det beste speilet til badet

5 SKAP PLASS OG OVERBLIKK

Den modulære tankegangen bak Inzo skinner også igjennom i sideskapene. Velg mellom forskjellige høyder, bredder og dybder. Vil du ha en eller to dører, to eller tre skuffer? Med skap fra Inzo får du mulighet for både skap, skuffer, smart oppbevaring, samt hyller og speildører i helfigur.

Velg å integrere smarte løsninger som skittentøykurver, flettekurver og oppbevaringskassetter. Som med speilskapene, kan du også her velge integrert belysning som gir godt overblikk og et eksklusivt uttrykk.

Inzo sideskap i ulik høyde fra Dansani

Tips! Utnytt veggen over toalettet til oppbevaring på en stilfull måte. Miks høyde og grep på sideskapene, og gi baderommet et utradisjonelt uttrykk. Ved å henge sideskapene i forskjellige høyder kan du skape små rom som du kan bruke til håndklær eller annet tilbehør.

Innvendig innredning i sideskap fra Dansani

God og praktisk plassutnyttelse! Bak den enkle fasaden kan det skjule seg høy funksjonalitet.

6 FÅ ROM TIL MER

Velg blant et stort utvalg av funksjonelt tilbehør som utnytter plassen og skaper stemning. Hylle uten synlige beslag, helfigurspeil med perfekt avstemt LED-belysning, og overskuelig innrettede skuffer med solide skuffeinnsatser i forskjellige størrelser som passer som hånd i hanske inn i skuffen. Ethvert tilbehør i Inzo-serien er gjennomtenkt ned til den minste detalj.

Les også: 5 tips til smart oppbevaring på badet

Smart og praktisk baderomstilbehør fra Dansani

Tips! Trebrett fungerer både som smart romdeler i både over- og underskap, men holder også orden på småting.

Inzo baderomsmøbel i hvit høyglans

Utnytt det asymmetriske til din fordel ved å la en benkeplate gå helt innunder skråveggen | Inzo baderomsmøbel i hvit høyglans | Dansani håndkleholder i lys eik

Dansani Inzo baderomsmøbel i bruk eik med tilpassede benkeplater

Skjeve vinkler er ingen hindring. Her ser du Dansani inzo baderomsmøbel 157 cm i brun eik med to benkeplater som er tilpasset etter mål.

Se alle mulighetene i Dansani Inzo-katalogen

VI HJELPER DEG MED Å FINNE DRØMMELØSNINGEN

Vi hjelper deg med å sette sammen drømmemøbelet. I tillegg til stort utvalg av baderomsmøbler, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din lokale Bademiljø-butikk – så hjelper vi deg å nå baderomsdrømmen!

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderominspirasjon, eller les flere av våre magasinartikler her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger