Bademiljø.no

Smart oppbevaring til badet med skuffeinndelere i baderomsmøbelet fra Dansani

5 tips til smart oppbevaring på badet

Få en innbydende og oversiktlig start på dagen med smarte oppbevaringsløsninger på badet! Enten badet ditt er stort eller lite, gjelder det å finne praktiske løsninger som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle. Med kurver, skuffeinndelere og andre smarte løsninger kan du sørge for at du alltid har et ryddig og oversiktlig baderom – så slipper du å bruke tid på få finne frem i rotete skuffer!

Det første først

Start gjerne med en skikkelig ryddesjau. Du er garantert ikke alene om å finne krukker og tuber med ymse innhold som har gått ut på dato. Sprikende tannbørster som har gjort sitt, parfymeflasker som har blitt oppbevart i et for varmt miljø, og tynnslitte håndklær. Det er utrolig hva som samler seg i badets skuffer og skap over tid, og jakter du på en ryddigere tilværelse, er nådeløs kasting og smart gjenbruk en god start. De slitne håndklærne kan med fordel gjenbrukes som vaskefiller, og vakre parfymeflasker kan få nytt liv i vinduskarmen. Kanskje med en blomsterspire i seg?

1 Få orden i sakene

Med skuffeinndelere i forskjellige størrelser er det enkelt å ha oversikt og holde orden. På den måten kan både sminkekoster, hårstrikker, barbermaskiner og annet få sin faste plass, og du slipper å irritere deg over rotete og uoversiktlige skuffer!

Smart oppbevaring på badet med praktisk skuffeinndeling i baderomsmøbelet fra Dansani

ORDEN I SAKENE: Få full oversikt med smart skuffeinndeling. | Baderomsinnredning fra Dansani.

Høy skuff for oppbevaring av høye flasker på badet

ROMSLIG SKUFF: Hvis du går for en høy skuff får du plass til litt ekstra oppbevaring – det gir for eksempel oppbevaringsmuligheter til høye flasker. | Baderomsinnredning fra Dansani.

Oppbevaring på badet med esker i eik med holdere i metall

SETT SMÅTINGENE I SYSTEM med disse lekre eskene i eik fra Dansani. Eskene har holdere i metall som passer perfekt til organisering av koster, sminke eller andre småting.

2 Utnytt veggplassen

Får du ting opp fra gulvet og utnytter veggene på badet til smart oppbevaring, frigir du nyttig gulvplass, noe som igjen vil bidra til å holde baderommet ryddig og gjøre det enklere å holde rent.

Oppbevaring på badet med høyskap fra Dansani

SKAP MER PLASS: Frigi nyttig gulvplass med et høyskap. Med det store utvalget av fleksible side- og høyskap, er det enkelt å legge til oppbevaringsplass – og en personlig touch – til baderommet. Velg skittentøykurver, flettede kurver og esker i stabile materialer som enkelt kan tas ut og flyttes rundt. | Høyskap fra Dansani.

Dansani-inzo-baderomsmobel-oppbevaring-bad-800x1100.jpg

OPPBEVARING I HØYDEN: Har du et lite bad kan det være smart å utnytte plassen over toalettet til å få mer skapplass og oppbevaring på badet. | Inzo baderomsmøbler fra Dansani

3 Velg møbler og tilbehør som er fleksible

Vær kreativ, og prøv å tenke litt nytt, slik at du får utnyttet hulrom eller dødplass på badet. Det kan være lurt å finne møbler som kan brukes på flere måter, på den måten kan du mikse og matche for å skape ditt helt egne uttrykk.

Smart oppbevaring til bad med skråtak med Dansani Inzo baderomsmøbel

OPTIMAL OPPBEVARING MED SKRÅTAK: selv om du har skråtak finnes det muligheter. Du kan for eksempel utnytte plassen med en stor skjenk. Kombiner flere skuffemoduler med en benkeplate, så får du en praktisk og fin vegg-til-vegg-løsning. | Dansani Inzo baderomsmøbel.

Dansani Inzo baderomsmøbel med lang benkeplate til sminkeplass

SMINKEKROK: Med en lang benkeplate kan du få en fin sminkeplass på badet. | Dansani Inzo baderomsmøbel.

Dansani-inzo-baderomsmobel--stikkontakt-oppbevaring-bad-800x1100.jpg

PRAKTISK OG STILSIKKER: Hylle til oppbevaring, håndklestang – eller kanskje begge deler? Denne hyllen fra YOU-serien fra Dansani til et praktisk og stilsikkert innslag på baderommet har også stikkontakt.

Dansani-handkleholder--oppbevaring-bad-800x1100.jpg

MOBIL HÅNDKLEHOLDER: Den unike håndkleholderen Mobile fra Dansani, er som navnet tilsier, enkel å flytte rundt. Bruk den som håndkleholder eller ta den med inn på soverommet som et ekstra klesstativ.

4 Smart oppbevaring til dusjen

Lei av å se på flaskene med sjampo og såpe når du står i dusjen? Det finnes smarte og stilige løsninger for dusjoppbevaring, som gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse – og som skjuler mer enn de viser.

INR-oppbevaring-bad-800x1100.jpg

DUSJRO: Med skapene NEST og CASE fra INR holder du flaskene godt skjult, på veggen i eller utenfor dusjen. Vipp ut den frostede døren, og hent ut produktene du trenger – når du trenger dem. Dessuten er de lette å montere, da skapene leveres med systemet INR "Safe-Fix". På den måten slipper du å bore hull i flisene. Sjekk også ut PILE!

5 Ute av syne – ute av sinn

Veloverveid tilbehør som gjør hverdagen på badet litt enklere, og vakrere. Bak enhver fasade kan det skjule seg høy funksjonalitet. Med integrert stikkontakt i baderomsmøblene kan du flytte hårføneren, barbermaskinen og den elektriske tannbørsten ned i en skuff eller inn i et skap.

Linn-bad-emma-baderomsmobel-oppbevaring-bad-800x1100.jpg

FÅ STRØMMEN DER DU TRENGER DEN: Gjem bort hårføneren i skuffen. Stikkontakt gjør at den er klar til bruk på null komma niks. | Baderomsmøbel fra Linn Bad

Smart oppbevaring med skittentøyet gjemt i høyskapet

GJEM BORT SKITTENTØYET: Praktisk skittentøykurv med uttrekk skjult i høyskapene fra Dansani.

Vi hjelper deg med å forenkle hverdagen – iallfall på badet

På jakt etter smarte oppbevaringsløsninger på badet? I tillegg til et stort utvalg av tilbehør til badet, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-butikk så hjelper vi deg med å finne smarte og praktiske oppbevaringsløsninger til badet.

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderomsinspirasjon, eller les flere av våre magasinartikler.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.