Bademiljø.no

Smart dusjoppbevaring med Pile fra INR
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Smart dusjoppbevaring

Tryll bort sjampoflaskene fra gulvet for godt! Det finnes smarte og stilige løsninger for dusjoppbevaring som gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse – og som skjuler mer enn de viser.

PILE fra INR er noe så unikt som dusjoppbevaring og veggprofil i ett. Dusjoppbevaringen blir på dusjens innside, og takket være sin høyde på 200 cm, rommer den enkelt alle sjampo- og såpeflaskene til hele familien.

INR Pile dusjoppbevaring og veggprofil i ett

TIPS! Med flyttbare hyller får du plass til de største flaskene | Kommer i flere forskjellige overflater

Med Hide fra Macro Design, skjules flasker og svamper bak en svingbar, eksklusiv briljantglassdør. Den smarte dusjoppbevaringen kan enkelt monteres på veggen i alle dusjhjørner.

Macro Design Hide dusjoppbevaring med svingbar, sort glassdør

Dusjoppbevaringen har seks avtagbare hyller, og med et frontpanel som enkelt kan vippes frem | Kommer i flere farger

NEST fra INR er hele familiens skap. Denne dusjoppbevaringen holder flaskene godt skjult for omgivelsene, på veggen i eller utenfor dusjen. Vipp ut den frostede døren, og få full oversikt over dusjproduktene.

Idé! La alle i familien få hvert sitt skap! | Kommer i flere farger | Kan skrus eller limes

Med sin stilrene design er dusjoppbevaringen CASE fra INR like pen alene som i en gruppe. Hvorfor ikke la hvert familiemedlem få sitt eget skap til dusjproduktene?

INR Case dusjoppbevaring

Tips! Med INR borefri kan du montere uten skruehull | Kommer i flere farger

Tidy fra Macro Design er en skjult oppbevaringshylle til dusjen, som enkelt monteres på dusjens veggprofil. 

Macro Design Tidy dusjoppbevaring med skjulte og praktiske hyller

Skjult oppbevaring i dusjen | Tidy fra Macro Design kommer med tre avtagbare hyller som gir god plass til sjampo, balsam og andre velværeprodukter | Hyllen kommer i frostet eller sort glass

Se alt av oppbevaring og tilbehør til dusjen her.

Ta kontakt med oss på Facebook eller ta turen innom en av våre butikker, så hjelper vi deg med å finne smarte og praktiske oppbevaringsløsninger til badet. Følg oss gjerne på Instagram og Pinterest for mer baderomsinspirasjon, eller les flere inspirerende artikler her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.