Bademiljø.no

Smart dusjoppbevaring med Pile, BOX, Nest og Case fra INR
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Smart dusjoppbevaring

Tryll bort sjampoflaskene fra gulvet for godt! Det finnes smarte og stilige løsninger for dusjoppbevaring som gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse – og som skjuler mer enn de viser.

1 Dusjoppbevaring i dusjprofil

PILE fra INR er noe så unikt som dusjoppbevaring og veggprofil i ett. Dusjoppbevaringen blir på dusjens innside, og takket være sin høyde på 200 cm, rommer den enkelt alle sjampo- og såpeflaskene til hele familien.

INR Pile dusjoppbevaring og veggprofil i ett

TIPS! Med flyttbare hyller får du plass til de største flaskene | Kommer i flere forskjellige overflater.

Tidy fra Macro Design er en skjult oppbevaringshylle til dusjen, som enkelt monteres på dusjens veggprofil. 

Macro Design Tidy dusjoppbevaring med skjulte og praktiske hyller

SKJULT OPPBEVARING I DUSJEN: Tidy fra Macro Design kommer med tre avtagbare hyller som gir god plass til sjampo, balsam og andre velværeprodukter | Hyllen kommer i frostet eller sort glass.

2 Dusjoppbevaring i dusjhjørne

Med Hide fra Macro Design skjules flasker og svamper bak en svingbar, eksklusiv briljantglassdør. Den smarte dusjoppbevaringen kan enkelt monteres på veggen i alle dusjhjørner.

Macro Design Hide dusjoppbevaring med svingbar, sort glassdør

GJEM VELVÆREPRODUKTENE: Dusjoppbevaringen har seks avtagbare hyller, og med et frontpanel som enkelt kan vippes frem | Kommer i flere farger.

3 Dusjoppbevaring for vegg - i eller utenfor dusjsone

NEST fra INR er hele familiens skap. Denne dusjoppbevaringen holder flaskene godt skjult for omgivelsene, på veggen i eller utenfor dusjen. Vipp ut den frostede døren, og få full oversikt over dusjproduktene.

Smart dusjoppbevaring på badet med INR NEST i hvit matt

TIPS! Bunnen til NEST dusjoppbevaringen har avrenningshull, og du kan løfte ut hele innsatsen for enkel rengjøring | Kommer i flere farger, og kan skrus eller limes.

Med sitt stilrene design er dusjoppbevaringen CASE fra INR like pen alene som i en gruppe. Hvorfor ikke la hvert familiemedlem få sitt eget skap til dusjproduktene?

INR Case dusjoppbevaring i hvit matt

TIPS! Med INR borefri kan du montere uten skruehull | Kommer i flere farger

INR BOX er en stilren og minimalistisk oppbevaring for dusjen i hvit eller sort matt aluminium. Oppbevaringsløsningen passer for deg som gjerne vil vise fram dusjproduktene dine. BOX kan trygt og enkelt limes opp med SAFE-FIX, som du kjøper separat.

INR BOX dusjoppbevaring i sort matt

INR BOX dusjoppbevaring med oppheng av barberhøvel og oppbevaring av CLIP dusjnal

TO SMARTE TIPS: Venstre: Dusjnalen CLIP hjelper deg å holde dusjglasset rent og pent. Tre CLIP over dusjoppbevaringen PILE eller BOX når du ikke bruker den, så har du den alltid i nærheten. | Høyre: Dusjoppbevaringen kommer med en praktisk detalj på siden for enkel oppbevaring av barberhøvelen.

Se alt av oppbevaring og tilbehør til dusjen her.

Vi hjelper deg med å finne smarte og praktiske oppbevaringsløsninger til dusjen. I tillegg til et stort utvalg av dusjtilbehør, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-butikk – så hjelper vi deg med stort og smått!

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderomsinspirasjon, eller les flere av våre magasinartikler.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.