Bademiljø.no

Smarthus - gjør hjemmet dit smart!

Smarthus - Bo best mulig!

Hadde det ikke vært smart og praktisk å ha en hovedbryter ved utgangsdøren som kan slå av alt lys og andre uønskede bekymringer som komfyr, kaffetrakter eller strykejern når huset forlates, eller tenne grunnbelysning i gangen når man kommer hjem? 

Smarthusteknologi handler ikke først og fremst om teknologi. Det handler om enkelhet, trygghet og komfort, og om å bo best mulig!

Et smarthus er en intelligent bolig som tilpasser seg deg og din familie for å sikre dere maksimal komfort og sikkerhet, samtidig som dere holder energiforbruket til et minimum. Og ikke nok med det; med smarthus bidrar dere til å minske deres økologiske fotavtrykk!

Smarthus setter nemlig elektriske apparater, panelovner, radiatorer, vannbåren varme og lys i boligen i et system, slik at du kan styre og kontrollere dem fra et sted - alt via en app. Smart, ikke sant? 

Én enkel app gir full oversikt

Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. At du kan spare miljøet og penger samtidig er også en fin bonus. Det fine med det hele er at alle hus kan være smarte hus, man trenger kun strøm og internett for å komme i gang.

Arjonsmart® Smarthus-appen er tilgjengelig på iOS og android og gir deg mulighet til å styre hele boligen fra ett og samme sted.

Én liten smarthub styrer alt

Arjonsmart® sin Smarthub, eller nettverksport, gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene i ditt smarthus, og få dem til å fungere sammen fra en brukervennlig applikasjon. 

Listen over oppkoblede enheter vokster stadig, og inkluderer for eksempel løsninger innen smart varmestyring, lysstyring og vannlekkasjestopper.

Oversikt og trygghet

Hjemmet er en plass hvor man skal slappe av og føle seg trygg. Med et smarthus fra Arjonsmart® vil du få full oversikt og kontroll uansett hvor du er i verden. Og selv om ulykker kan skje, vil du enkelt kunne forhindre eller begrense mange av dem med et smarthus.

Smart varmestyring

Med smarthus fra Arjonsmart® kan du automatisk senke temperaturen om natten eller når huset er tomt. Dette gjøres enkelt gjennom å lage tidsinnstillinger basert på rutiner og komfortbehov.

Dersom dører eller vinduer står åpne over lengre tid kan man automatisk senke temperaturen slik at man sparer energi. – Bra for deg, og bra for miljøet!

Smart lysstyring

Du kan styre alle lysene i hjemmet ditt ved hjelp av Arjonsmart® Smarthus-appen. Det kan gjøres manuelt via systemet, eller man kan sette automatisk styring av lys i et rom basert på tidsinnstillinger. Dette kan for eksempel være nyttig om natten, så man slipper å fomle etter lysbrytere i mørket!

kom i gang med smarthus fra arjonsmart®  i dag