Bademiljø.no

Vi bygger bad fra A til Å

Det er mye å tenke på før du kan tre inn i det nye drømmebadet ditt. Vet du for eksempel hvor mange håndverkere du trenger for å bygge et bad eller dagens krav til dokumentasjon og forskrifter? Fortvil ikke. Våre våtromsgodkjente bedrifter kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad og våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter. 

Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Og det beste av alt, hos Bademiljø får du én prosjektleder å forholde deg til. Vedkommende koordinerer og fikser det som må fikses. Enklere og tryggere blir det ikke.

La Bademiljø stå for oppussingen, og ha full kontroll uten å løfte en eneste finger!

Finn din stil

Mørk mystikk eller naturlig jordnært? Det finnes mye fint å velge mellom når badet skal pusses opp. På denne siden får du hjelp til å finne stilen som passer akkurat deg. Når du har funnet en stil du liker, ta kontakt med nærmeste Bademiljøbutikk så hjelper vi deg med å bygge ditt drømmebadet.

10 års garanti

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år.

Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen.

NYTTIGE ARTIKLER

God planlegging - Dette bør du tenke på FØR du pusser opp badet
Å planlegge et nytt bad er først og fremst spennende, samtidig som det er mange valg som skal tas og en del ting som bør undersøkes. Her er noen tips til deg om baderomsplanlegging før oppussing av bad.
Drømmebadet - steg for steg
Endelig står du i døråpningen til badet ditt og kjenner på gleden over at det skal pusses opp. Det er imidlertid mye å tenke på før du kan tre inn i det nye drømmebadet ditt. Vi gir deg de viktigste trinnene i prosessen fra idé til ferdig bad. Vi håper disse rådene er til god hjelp for deg på veien.
Bademiljø samarbeider med Boligmappa
Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjon på boligmappa.no. Så slipper du å tenke på det.