Bademiljø.no

Bademiljøs tegneprogram på nett
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Tegn drømmebadet med Bademiljøs tegneprogram

I ro og fred kan du tegne og velge hvordan ditt bad skal se ut – bruk så mye tid du bare vil. Når tegningen er ferdig sender du den til en Bademiljøbutikk, for så å se den komme til liv.

Hvordan fungerer tegneprogrammet?

Tegneprogrammet på bademiljo.no viser et begrenset utvalg av vårt sortiment, men danner et godt grunnlag for videre bearbeidelse. Når vi har mottatt tegningen, importeres den i en utbedret versjon av tegneprogrammet og du får tilgang på hele vårt sortiment.

I tegneprogrammet får du oversikt over hvilke varer og møbler vi kan tilby, og du kan derfra velge og vrake i produktene som til sist utgjør ditt drømmebad.

– Folk liker å velge selv, og ved å bruke tegneprogrammet får vi også en god oversikt over hva kunden liker, sier Reidun Vedøy i Bademiljø Vedavågen Rør.

Alle butikker leverer alt

Bademiljøbutikkene varierer i størrelse, men alle kan uansett tilby alt som finnes i tegneprogrammet.

– Folk vil gjerne ha en bestemt stil eller bestemt type møbler, og vi kan også tilby produktene i ulike farger.

Og sammensetningene er mange.

– Det er utallige sammensetninger. Du kan velge i et hav av skapfronter, og så velge dørhåndtak. Du kan til og med ha åtte forskjellige skap, og åtte forskjellige dørhåndtak om du vil, forklarer Vedøy.

Ved å bruke tegneprogrammet får du ta en større rolle i utformingen av badet ditt. Du plukker det du liker selv, og kan hele tiden justere. For deg som bor et stykke unna en Bademiljøbutikk er det også en fordel å kunne gjøre dette hjemme i sofaen.

– Folk bor langt unna, og folk er på jobb. Så å kunne starte prosessen hjemme i sin egen stue er helt klart en fordel!

Les også: Drømmebadet - steg for steg

Tegning av ditt nye bad i Bademiljøs tegneprogram

DRØMMEBADET I 3D: Bad tegnet i tegneprogram og vist i 3D | Se det ferdige badet under

Bad pusset opp av Bademiljø Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS

RESULTATET: Det ferdige badet er pusset opp av Bademiljø Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS | Se flere bilder av det ferdige badet her

Noen tips fra baderomdesigneren før du starter å tegne badet:

  • Ta nøyaktige mål av rommet. Mål også dører og vinduer, og marker på tegningen hvor disse er plassert.
  • Sørg for å få med alle elementene som skal være med på badet. Skal du ha vaskemaskin, må det settes av nok plass til denne.
  • Lek deg med ulike romløsninger, men husk at det kan være noen begrensinger og at også det som sitter inne i veggen krever plass.
  • Ved plassering av innredning må man påse at skuffene ikke "butter" i noe som står rett ved.

Les også: God planlegging - Dette bør du tenke på FØR du pusser opp badet

Ikke glem å komme innom

Å bygge et bad kun basert på en tegning kan by på utfordringer. – Vi vil jo så klart møte kunden, bli kjent og se badet. Da får vi full oversikt. Det er også fint for kunden å se produktene før badet blir bygd.

Tegningen kan du sende til en Bademiljøbutikk, og våre baderomdesignere kan gjerne vise flere produkter i samme stil eller kategori som du har valgt.

– Ofte ser fagfolk andre løsninger enn kunden ser også. Man blir gjerne vant til at badekaret står på et bestemt sted, eller en viss type fliser. Så vi kan også komme inn og tegne flere løsninger enn det kunden først tenkte var mulig.

For å tegne ditt eget bad trenger du ikke være god med blyant. Bademiljøs tegneprogram hjelper deg steg for steg, og du trenger bare å klikke på det du liker. Før du vet ordet av det er prosjektlederen på plass, og du kan begynne å glede deg til første dusj på nytt bad.

Hvordan ser drømmebadet ditt ut? Tegn badet ditt her.

Få hjelp av baderomdesigner

Baderomdesigner som tegner baderomsdrømmen i 3D

Trenger du hjelp med å realisere baderomsdrømmen? Hos oss i Bademiljø finner du dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din lokale Bademiljø-butikk – så hjelper vi deg å nå din baderomsdrøm!

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.