Bademiljø.no

INR ARC 4 dusjløsning  i børstet krom tilpasset skråtak
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Finn den beste dusjløsningen til ditt bad

Hvert bad er unikt og iblant hender det at dusjveggen må tilpasses på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel dreie seg om måltilpasning, rørgjennomføring, uttak i glasset eller skråkapping på grunn av et skråtak. Her viser vi deg et par eksempler på gode dusjløsninger og hvordan du får tilpasset en dusj dersom du har skråtak, eller et bad med et vindu som er litt uheldig plassert.

Dusjløsning for skrå vegger

Har du skråtak på badet? Fortvil ikke. De aller fleste av INR sine dusjvegger og dusjhjørner med rette glass kan skråkappes slik at de passer på bad med skråtak. Du behøver derfor ikke bekymre deg over at du har et skråtak akkurat der du kan tenke deg den nye dusjen. 

INR er dessuten så opptatt av at dusjløsningen din skal bli så optimal som mulig at de skråkapper dusjveggene uten tillegg i prisen i de tilfellene hvor tilpasningen kan gjøres innenfor modellens målintervall.

Smarte INR ARC 4 dusjløsning for skrå vegger

Skråkappet dusjløsning: INR ARC 4 Original i klart glass og børstet krom. Se noen av ARC-modellene her.

Dusjløsning for midt på vegg eller ved vindu

Hvis du har et lite baderom med et vindu plassert akkurat der hvor du kunne tenke deg et dusjhjørne, er LINC Monument dusjløsningen for deg. Dusjhjørnet er svært fleksibelt og kan plasseres midt på en vegg eller helt inn i hjørnet.

Uansett hvordan du velger å plassere dusjen, beholder den alltid den fine, runde formen. Dusjhjørnet har også innfellbare dører og kan derfor bidra til en følelse av større baderom når dusjen ikke er i bruk.

Smart INR LINC Monument dusjløsning for dusj ved vindu

Praktisk problemløser: INR LINC Monument i klart glass og børstet krom

Skreddersy din egen dusjløsning

Finner du ikke drømmedusjen? Du kan faktisk tegne din helt egen dusjløsning – på millimeteren tilpasset akkurat ditt bad. De aller fleste av INR sine dusjmodeller kan tilpasses kostnadsfritt både i bredden og høyden innen modellenes målintervaller.

Smart INR LINC 13 Original dusjløsning for måltilpasning

Måltilpasset dusjløsning: INR LINC 13 dusjhjørne 

Les også: Skreddersydd dusjløsning - veien til drømmedusjen!

Få sving på dagen

Med pivothengsler innfelt i gulv og tak, svinger dusjveggen lett og stødig rundt sin egen akse. Teknologi og design i lekker harmoni!

Smart dusjløsning - EPIC1 svingbar dusjvegg fra INR

Mektig dusjopplevelse: INR EPIC 1 Plus i klart glass og blankpolerte profiler. PLUS-modellene går opptil 2700 mm høyde og gir en herlig, svevende følelse takket være beslag som kan felles ned i flisene.

Dusjløsning som kan vinkles

Det er flere fordeler med Porsgrunds Bad sin Showerama 10-serie. Den er både enkel å montere og å holde ren. 10-serien kommer også med en trinnløs justering. Det vil si at Porsgrund Bad Showerama kan vinkles etter behov. Dusjdørene kan monteres i en rett vinkel, eller vinkles slik du måtte ønske. Dersom du har en dør eller et vindu du må ta hensyn til, vinkler du bare dusjen.

Showerama 10-serien dusjhørne fra Porsgrund Bad som kan vinkles

Bad med ulike vinkler: Porsgrund Showerama 10-serien leveres både som dusjhjørne og dusjvegg.

Rør til besvær

Glass er et kreativt materiale som kan skjæres til i både rette og runde former. Odde takvinkler eller en utstikkende brystning står ikke i veien for dine ideer. Å bestille dusjglass med utttak for rør er ikke noe problem og inngår som oftest i dusjmodellens grunnpris.

Smarte dusjløsninger med uttak for vannrør - ARC dusjvegger fra INR

Det er fullt mulig med spesialtilpasninger av dusjglass | Her har du et ARC-glass fra INR med uttak for vannrør

Drømmer du om en ny dusjløsning? I tillegg til stort utvalg av dusj, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-bedrift – så hjelper vi deg å nå baderomsdrømmen!

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderomsinspirasjon, eller les flere inspirerende artikler her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.