Bademiljø.no

INR ARC 4 dusjløsning  i børstet krom tilpasset skråtak
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Finn den beste dusjløsningen til ditt bad

Hvert bad er unikt og iblant hender det at dusjveggen må tilpasses på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel dreie seg om måltilpasning, rørgjennomføring eller skråkapping på grunn av et skråtak. Her viser vi deg et par eksempler på smarte dusjløsninger og hvordan du får tilpasset en dusj dersom du har skråtak, eller et bad med et vindu som er litt uheldig plassert.

Dusjløsning for skrå vegger

Har du skråtak på badet? Fortvil ikke. De aller fleste av INR sine dusjvegger og dusjhjørner med rette glass kan skråkappes slik at de passer på bad med skråtak. Du behøver derfor ikke bekymre deg over at du har et skråtak akkurat der du kan tenke deg den nye dusjen. 

INR er dessuten så opptatt av at dusjløsningen din skal bli så optimal som mulig at de skråkapper dusjveggene uten tillegg i prisen i de tilfellene hvor tilpasningen kan gjøres innenfor modellens målintervall.

Smarte INR ARC 4 dusjløsning for skrå vegger

SKRÅKAPPET DUSJLØSNING: INR ARC 4 Original i klart glass og børstet krom. Se noen av ARC-modellene her.

Dusjløsning for midt på vegg eller ved vindu

Hvis du har et lite baderom med et vindu plassert akkurat der hvor du kunne tenke deg et dusjhjørne, er LINC Monument dusjløsningen for deg. Dusjhjørnet er svært fleksibelt og kan plasseres midt på en vegg eller helt inn i hjørnet.

Uansett hvordan du velger å plassere dusjen, beholder den alltid den fine, runde formen. Dusjhjørnet har også innfellbare dører som frigjør plass når dusjen ikke er i bruk.

Smart INR LINC Monument dusjløsning for dusj ved vindu

PRAKTISK PROBLEMLØSER: INR LINC Monument i klart glass og børstet krom.

Skreddersy din egen dusjløsning

Finner du ikke drømmedusjen? Du kan faktisk tegne din helt egen dusjløsning – på millimeteren tilpasset akkurat ditt bad. De aller fleste av INR sine dusjmodeller kan tilpasses kostnadsfritt både i bredden og høyden innen modellenes målintervaller.

INR-ARC-Frame-dusjløsning-800x1100.jpg

FORLENG DUSJEN: Med Arc Frame 13 kan du enkelt forlenge dusjen hvis du ønsker mer plass

Smart INR LINC 13 Original dusjløsning for måltilpasning

MÅLTILPASSET DUSJLØSNING: INR LINC 13 dusjhjørne 

Les også: Skreddersydd dusjløsning - veien til drømmedusjen

Få sving på dagen

Med pivothengsler innfelt i gulv og tak, svinger dusjveggen lett og stødig rundt sin egen akse. Teknologi og design i lekker harmoni!

INR-Epic-1-dusjvegg-800x1100.jpg

MEKTIG DUSJLØSNING: INR EPIC 1 Plus i klart glass og blankpolerte profiler. PLUS-modellene går opptil 2700 mm høyde og gir en herlig, svevende følelse takket være beslag som kan felles ned i flisene.

Dusjløsning med praktisk dusjoppbevaring

Vi liker når form og funksjon er i perfekt balanse. Dusjveggene i LINC-serien fra INR kan leveres sammen med den praktiske og smarte dusjoppbevaringen PILE, som er noe så unikt som dusjoppbevaring og veggprofil i ett.

Dusjoppbevaringen PILE blir på dusjens innside, og takket være sin høyde på 200 cm rommer den enkelt alle sjampo- og såpeflaskene til hele familien.

Smart INR LINC Angel dusjhjørne og dusjoppbevaring i veggprofil i sort matt

PRAKTISK DUSJOPPBEVARING: PILE passer til INR LINC Original og Flex. Hyllene er flyttbare slik at du får plass til velværeprodukter i ulike høyder. Her ser du INR LINC Angel Original dusjhjørne med PILE i sort.

Et bærekraftig tips! LINC Original dusjløsning er svanemerket og har15 års garanti – med andre ord, en dobbel så bærekraftig dusjserie.

Les også: Smart dusjoppbevaring

Dusjløsning som blikkfang

En dusjløsning kan også fungere som et fint blikkfang på badet, eller rett og slett som en romdeler. Mulighetene er mange, så her er det kun fantasien og uttrykket du ønsker å gå for som bestemmer.

Smart dusjløsning INR EDGE 20 Plus dusjvegg med ramme i Onyx og retroglasset Sway

IKONISK DUSJDESIGN: INR EDGE er en ikonisk dusjserie uten kompromisser, hvor design, funksjon og teknologi er smeltet sammen. Her ser du INR EDGE 20 Plus dusjvegg med ramme i fargen Onyx og med glasset Sway.

Bademiljo-INR-dusjvegg-800x1100.jpg

GLASS I BRONZE: Dusjveggen ARC 19 Original har en eleganse over seg og er et blikkfang på badet

Rør til besvær

Glass er et kreativt materiale som kan skjæres til i både rette og runde former. Odde takvinkler eller en utstikkende brystning står ikke i veien for dine ideer. Å bestille dusjglass med utttak for rør er ikke noe problem og inngår som oftest i dusjmodellens grunnpris.

Smarte dusjløsninger med uttak for vannrør - ARC dusjvegger fra INR

UTENPÅLIGGENDE RØR: Det er fullt mulig med spesialtilpasninger av dusjglass. Her ser du et ARC-glass fra INR med uttak for vannrør.

Vi hjelper deg å finne beste dusjløsning

Drømmer du om en ny dusjløsning? I tillegg til stort utvalg av dusjløsninger, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-bedrift – så hjelper vi deg å nå baderomsdrømmen!

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderomsinspirasjon, eller les flere inspirerende artikler her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.