VI BYGGER BADET DITT MED 10 ÅRS TETTHETSGARANTI

EKTE TRYGGHET PÅ BADET

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite av Bademiljø, som de eneste i Norge, garanterer at det nye badet ditt holder tett i 10 år. Garantiordningen gir deg rettigheter utover den lovbestemte reklamasjonsretten på 5 år og gjelder for konstruksjonen og oppbyggingen av vegger og gulv. 

Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års tetthetsgaranti er å betrakte som et verdipapir - for det øker faktisk verdien på boligen. Skulle det mot formodning oppstå lekkasjer i løpet av 10 år, utbedrer vi disse - og eventuelle fuktskader - uten ekstra kostnad for deg. 

ØKT BOLIGVERDI

Tilstanden på bad og våtrom er ofte gjenstand for usikkerhet ved boligkjøp. Med 10 års garanti på tett bad, får den nye eieren en sikkerhet for at det i garantiperioden ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av lekkasje i våtrom. Det er noe mange er villige til å betale ekstra for og det øker samtidig verdien på boligen din. For at vi skal kunne garantere at badet ditt holder tett i 10 år, må vi bygge rommet fra bunnen av. Mange av bedriftene i Bademiljø tilbyr 10 års tetthetsgaranti ved totalrehabilitering av bad. Se etter Garantisymbolet eller spør om din Bademiljø-bedrift tilbyr dette.