Bad i farger bilde

Skrevet av
Heidi

Bad i farger

Fargene er på full fart tilbake i hjemmene våre, og dette gjelder også i baderomsinteriører. Det finnes paletter for enhver smak, fra det lyse og rolige til knallfarger som gir energi og til eksklusive, mørke toner. Vi tar en kikk på årets fargetrender og hvordan du kan bruke disse i baderomsinnredningen.

Vi holder fortsatt på de pudrede pastelltonene som nude, greige, grå og lavendel, men blander stilen med naturelementer som kobber, trestrukturer og marmor. Lyse, stramme tresorter skaper harmoni og varme mens sort og hvitt får spille annenfiolin og fungerer som kontraster til de harmoniske tonene.

 

Different er geometriske fliser som passer perfekt til duse pasteller

 

Dansani har flere modeller i lyst treverk

Her kan du virkelig boltre deg i fargekombinasjoner. Velg gjerne farger som du kanskje har tenkt ikke passer sammen, som oransje, rosa, terracotta, petroleum og dyp blå. Det er blandingen av gammelt og nytt, dyrt og billig sammen med etniske innslag i form av mønstre og teksturer som gir denne lekne looken. Stort mer personlig blir det ikke og du får virkelig satt ditt helt eget preg på rommet. Speil, bilder og håndklær i friske farger er tilbehør som passer godt inn.

 

Bisazza produserer også sementfliser, disse gulvflisene passer perfekt inn i den eklektiske stilen

Lekre mosaikkfliser med gyldne innslag fra Bisazza

Vi velger oss mørke, juvelaktige toner men kan gjerne styre unna helt sort hvis man opplever det for tungt. Dyp sort-blå og mørk grå, tunge grønne og aubergine-farger gir et eksklusivt og lunt inntrykk. Stilen er både elegant og nedtonet – og litt nostalgisk. Fra å velge seg en vegg i en mørk effektfarge, velger nå mange å gi hele rommet en tung farge. Kontinentalt og lekkert, synes jeg.

Baderomsmøbel fra Dansani

Calx fliser i ecru

Marcel Wanders har designet disse rålekre 3D-flisene for Bisazza

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.