Bademiljø.no

Dansani You Urban baderomsinnredning i natur eik med Moon speil
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Dansani You – Møt den nye you!

Dansani sin møbelserie YOU handler om å finne din personlige stil. Med Dansani YOU kan du skape ditt personlige drømmebad. Du kan velge mellom tre ulike stilarter: Urban, Classic og Vintage. Du kan også mikse og matche på kryss og tvers for å skape ditt helt egne uttrykk. Møt den nye YOU.

«Det perfekte møbelet nøyer seg ikke med å løse en funksjonell oppgave – det begeistrer og inspirerer også. Inviterer til å tenke nytt og annerledes. Løfter hverdagen din og spiller sammen med deg på alle måter. Akkurat sånn har vi tenkt og designet Dansani YOU.» - YOU Design-team, Dansani.

Se video av hvordan du kan tilpasse ditt drømmemøbel!

 

Så slipp fantasien løs og skap ditt helt personlige baderom. Vi viser deg noen av mulighetene møbelkolleksjonen YOU gir deg.

Dansani YOU baderomsinnredning med stilene Urban, Classic og Vintage

Urban YOU - modulært og minimalistisk formspråk

Godt design består av like deler estetisk nytenkning og innovativ brukervennlighet. Med Urban overføres disse prinsippene til badet, så du kan nyte en unik komfort i vakre og inspirerende omgivelser. Samtidig har du alle muligheter til å skape et nytt, personlig uttrykk gjennom valg av moduler, farger og tilbehør.

Dansani YOU Urban 160 cm baderomsinnredning i natur eik med Moon speil

BEFRIENDE ENKELHET: YOU Urban 160 cm baderomsinnredning i natur eik med Silestone® benkeplate, firkantet Cube-servant i sanitærporselen og Moon-speil med sort ramme.

Urbans rene overflater gir rommet et sterkt og enkelt uttrykk. Det er ingen overflødige detaljer som forstyrrer de ubrutte, ensfargede flatene og stramme linjene.

De utenpåliggende frontene skaper ro, samtidig som de elegante, avrundende kantene er behagelige å ta på.

Du har fargerike muligheter med YOU. Urban leveres i fire forskjellige standardfarger: hvit matt, sort eik, natur eik og brun eik. I tillegg kan du få akkurat den matte fargen du ønsker til ditt Dansani YOU-bad.

Dansani YOU Urban 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge

SKJEVE OG SJARMERENDE VINKLER: Fleksibiliteten til YOU gjør at du kan utnytte rommets forskjellige overflater og vinkler fullt ut | YOU Urban 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge (NCS S 2005-Y10R) med Soft speil med Jupiter LED-lamper og lysstyring.

Dansani YOU Urban 60 cm baderomsinnredning i sort eik og Corona-speil

IMPONERENDE SPEILEFFEKTER: De runde Corona-speilene har bakgrunnsbelysning med LED som gir en fin koronaeffekt – som den lysende kransen under en solformørkelse | YOU Urban 60 cm baderomsskap i sort eik.

Classic YOU – tidløs eleganse

Hos Classic ligger frontene innenfor sidene på skapene, noe som fremhever den visuelle elegansen og danner en vakker innramming rundt skuffene. Innrammingen kan understrekes ytterligere med noen flotte støtteben, i sort eller hvitt, som går i flukt med selve servantskapet.

De klassiske kjennetegnene fra den nordiske designtradisjon skinner gjennom i hver enkelt detalj og er med på å skape et elegant og tidløst utseende.

Du kan forsterke uttrykket med din egen fargesammensetning samt velge mellom glatte fronter eller rammefronter. Skapene kan dessuten henges på veggen for å frigjøre gulvplass og skape en svevende effekt.

Dansani YOU Classic 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge

Dansani YOU Classic 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge med ramme

TIDLØS ELEGANSE: YOU Classic 100 cm baderomsinnredning i den valgfrie fargen Breezy Blue (NCS S 3010-B30G) med ramme, sider i natur eik og sorte støtteben med Panorama speilskap med LED-belysning.

Standardfargen i Classic er hvit matt med eller uten ramme, natur eik, brun eik, lys eik eller eik noir med lameller. De samme fargene kommer også som sidegavler. Du kan i tillegg velge akkurat den matte fargen du ønsker. Kombiner ulike farger på front og side for å skape et unikt utrykk tilpasset akkurat deg!

Dansani YOU Classic 50 cm baderomsinnredning i hvit matt

IDÉ! Fremhev fronten ved å la skapgavel gå ton i ton med gulv og vegg | YOU Classic 50 cm baderomsinnredning i hvit matt med ramme og skapgavler i brun eik

Dansani YOU Classic baderomsinnredning i eik noir med lameller og spesialtilpasset servant

Dansani YOU Classic baderomsinnredning i eik noir med lameller

FRA VEGG TIL VEGG: Utnytt plassen til det ytterste med en servant som kan bestilles på mål |YOU Classic 230 cm baderomsinnredning i eik noir med lameller, Minore servant i kompositt og Level speil.

Vintage YOU – romantisk og funksjonell retro

Den tredje stilen, Vintage, gjenspeiles av et lett og organisk formspråk. Som i sin essens legger opp til en personlig og dekorativ innredningsstil.

I motsetning til de to andre stilartene i YOU-serien, defineres Vintage-stilen av vakre, buede fronter som på dekorativt vis rammes inn av skapets sider.

Frontene leveres i både i en glatt og rillet utgave, og du kan skape din helt egen retrolook ved å mikse og matche med ulike speil og speilskap, støtteben, grep og lamper.

Dansani YOU Vintage 80 cm baderomsinnredning i valgfri farge med riller

ROMANTISK OG FUNKSJONELL RETRO: YOU Vintage 80 cm baderomsinnredning i valgfri farge (NCS S 3030-Y70R) med riller og støtteben i messing | Ovalt Moon speil med Lyra LED-lamper og lysstyring.

Standardfargen i Vintage er hvit matt med eller uten riller, og med enten hvit matt, brun eik og natur eik i sidegavlene. Du kan i tillegg velge akkurat den matte fargen du ønsker. Kombiner ulike farger på front og side for å skape et unikt uttrykk tilpasset akkurat deg!

Dansani YOU Vintage 60 cm baderomsinnredning i hvit matt med riller og en skuff 

LA ROMANTIKKEN BLOMSTRE: YOU Vintage 60 cm baderomsinnredning i hvit matt med sider i natur eik | Soft speil med Lyra LED-lamper i messing og lysstyring.

I tillegg til å kunne velge servantskap i de lekreste og matteste fargene du kan tenke deg, har du mulighet til å velge blant en rekke ulike servanter, speil, håndtak og belysing. Prøv for eksempel å fremheve det retro utseendet med speil, grep og lamper i messing.

 Dansani YOU Vintage 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge med riller

BADEROMSKAP I DE VAKRESTE FARGER: YOU Vintage 100 cm baderomsinnredning i den valgfrie fargen «Chalky Plum» (NCS S 6010-R10B) med riller | Moon rammespeil som gir perfekt arbeidslys, da rammens lys sørger for sentrert belysning rundt ansiktet så uønskede skygger unngås - perfekt til sminke- og barberingslys med andre ord!

Dansani YOU Vintage baderomsdetaljer  

GJENNOMFØRTE DETALJER: 1 Lyra LED-pendel i messing, kommer også i sort | 2 Få full oversikt med innvendig LED-lys i overskapene og høyskapene dine | 3 En vakker, rund Circle servant i sanitærporselen.

Stort utvalg i tilbehør og tilvalg

Understrek YOU-stilen med det riktige tilbehøret og sett sammen ditt helt eget univers.

Dansani YOU møbelkolleksjon med stort utvalg i tilbehør og tilvalg 

1 Fleksible hyller til oppbevaring eller håndkleoppheng | 2 Energibesparende underbelysning | 3 Speilskap med flott lyseffekt og oversikt | 4 Innredningspakke og innebygget LED-lys til skuffer | 5 Høyskap og sideskap med mulighet for innredning med flyttbare esker.

Se utvalgte møbeloppsett, speil og speilskap eller bla i YOU-katalogen her.

Sett sammen ditt drømmemøbel

Vi hjelper deg med å sette sammen drømmemøbelet. I tillegg til et stort utvalg av baderomsmøbler, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din nærmeste Bademiljø-butikk – så hjelper vi deg å finne drømmemøbelet!

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderomsinspirasjon, eller les flere av våre magasinartikler.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.