Bademiljø.no

Dansani You Urban baderomsinnredning i hvit alm
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Dansani You – Møt den nye you!

Dansani sin møbelserie YOU handler om å finne din personlige stil. Med Dansani YOU kan du skape ditt personlige drømmebad. Du kan velge mellom tre ulike stilarter: Urban, Classic og Vintage. Du kan også mikse og matche på kryss og tvers for å skape ditt helt egne uttrykk. Møt den nye YOU.

«Det perfekte møbelet nøyer seg ikke med å løse en funksjonell oppgave – det begeistrer og inspirerer også. Inviterer til å tenke nytt og annerledes. Løfter hverdagen din og spiller sammen med deg på alle måter. Akkurat sånn har vi tenkt og designet Dansani YOU.» - YOU Design-team, Dansani

Så slipp fantasien løs og skap ditt helt personlige baderom. Vi viser deg noen av mulighetene møbelkolleksjonen YOU gir deg.

Dansani YOU møbelkolleksjon - Urban, Classic og Vintage

URBAN YOU - MODULÆRT OG MINIMALISTISK FORMSPRÅK

Godt design består av like deler estetisk nytenkning og innovativ brukervennlighet. Med Urban overføres disse prinsippene til badet, så du kan nyte en unik komfort i vakre og inspirerende omgivelser. Samtidig har du alle muligheter til å skape et nytt, personlig uttrykk gjennom valg av moduler, farger og tilbehør.

Dansani YOU Urban 200 cm baderomsinnredning i hvit alm

Dansani YOU Urban 200 cm baderomsinnredning i hvit alm med sort tilbehør

YOU Urban 200 cm baderomsinnredning i hvit alm med benkeplate, firkantet Marcato-servant i sterkt komposittmateriale og Moon-speil med sort ramme.

Urbans rene overflater gir rommet et sterkt og enkelt uttrykk. Det er ingen overflødige detaljer som forstyrrer de ubrutte, ensfargede flatene og stramme linjene.

De utenpåliggende frontene skaper ro, samtidig som de elegante, avrundende kantene er behagelige å ta på.

Du har fargerike muligheter med YOU. Urban leveres i fire forskjellige standardfarger: hvit matt, sort eik, hvit alm og fjordgrønn. I tillegg kan du få akkurat den matte fargen du ønsker til ditt Dansani YOU-bad.

Dansani YOU Urban 100 cm baderomsinnredning i fjordgrønn

Befriende enkelhet | 1 Sjekk servanten - Largo glasservant i elegant grå | 2 Innebygd speilskap med LED-belysning og lysstyring | YOU Urban 100 cm baderomsinnredning i standardfargen fjordgrønn

Dansani YOU Urban sideskap i fargen fjordgrønn

Idé! Utnytt plassen over toalettet til oppbevaring | Sett sammen overskap i forskjellige bredder for å skape et lekent uttrykk

Dansani YOU Urban 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge

Skjeve og sjarmerende vinkler | Fleksibiliteten til YOU gjør at du kan utnytte rommets forskjellige overflater og vinkler fullt ut | YOU Urban 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge | Soft speil med Jupiter LED-lamper og lysstyring

Dansani YOU Urban 80 cm baderomsinnredning i valgfri farge og Corona-speil

Imponerende speileffekter | De runde Corona-speilene har bakgrunnsbelysning med LED som gir en fin koronaeffekt – som den lysende kransen under en solformørkelse | YOU Urban 80 cm baderomsinnredning i valgfri farge

CLASSIC YOU – TIDLØS ELEGANSE

Hos Classic ligger frontene innenfor sidene på skapene, noe som fremhever den visuelle elegansen og danner en vakker innramming rundt skuffene. Innrammingen kan understrekes ytterligere med noen flotte støtteben, i sort eller hvitt, som går i flukt med selve servantskapet.

De klassiske kjennetegnene fra den nordiske designtradisjon skinner gjennom i hver enkelt detalj og er med på å skape et elegant og tidløst utseende.

Du kan forsterke uttrykket med din egen fargesammensetning samt velge mellom glatte fronter eller rammefronter. Skapene kan dessuten henges på veggen for å frigjøre gulvplass og skape en svevende effekt.

Dansani YOU Classic 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge

Dansani YOU Classic 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge med ramme

Tidløs eleganse | YOU Classic 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge med ramme, sider i natur eik og sorte støtteben | Panorama speilskap med LED-belysning

Standardfargen i Classic er hvit matt med eller uten ramme, og med enten hvit matt, brun eik og natur eik i sidegavlene. Du kan i tillegg velge akkurat den matte fargen du ønsker. Kombiner ulike farger på front og side for å skape et unikt utrykk tilpasset akkurat deg!

Dansani YOU Classic 50 cm baderomsinnredning i hvit matt

Idé! Fremhev fronten ved å la skapgavel gå ton i ton med gulv og vegg | YOU Classic 50 cm baderomsinnredning i hvit matt med ramme og skapgavler i brun eik

Dansani YOU Classic 60 cm baderomsinnredning i hvit matt og hvite støtteben

YOU Classic 60 cm baderomsinnredning uten ramme og med hvite støtteben | Soft speil med Lyra LED-lamper med lysstyring

Dansani YOU Classic baderomsinnredning med praktiske skuffedelere og belysning

Åpne skuffen og få oversikt | Med YOU kan du få inndelte, lyse og praktiske skuffer | Skuffene har praktiske romdelere, og velger du lys i skuffene får du til og med en praktisk stikkontakt i den nederste skuffen

VINTAGE YOU – ROMANTISK OG FUNKSJONELL RETRO

Den tredje stilen, Vintage, gjenspeiles av et lett og organisk formspråk. Som i sin essens legger opp til en personlig og dekorativ innredningsstil.

I motsetning til de to andre stilartene i YOU-serien, defineres Vintage-stilen av vakre, buede fronter som på dekorativt vis rammes inn av skapets sider.

Frontene leveres i både i en glatt og rillet utgave, og du kan skape din helt egen retrolook ved å mikse og matche med ulike speil og speilskap, støtteben, grep og lamper.

Dansani YOU Vintage 80 cm baderomsinnredning i valgfri farge med riller

Romantisk og funksjonell retro | YOU Vintage 80 cm baderomsinnredning i valgfri farge med riller og støtteben i messing | Oval speil med Lyra LED-lamper og lysstyring

Dansani YOU Vintage belysning og detaljer

Tilbehør: Lyra LED-pendler i messing | Buet Sonate servant med benkeplate i marmorlook | Daisy grep i messing

Standardfargen i Vintage er hvit matt med eller uten riller, og med enten hvit matt, brun eik og natur eik i sidegavlene. Du kan i tillegg velge akkurat den matte fargen du ønsker. Kombiner ulike farger på front og side for å skape et unikt uttrykk tilpasset akkurat deg!

Dansani YOU Vintage 60 cm baderomsinnredning i hvit matt 

YOU Vintage 60 cm baderomsinnredning i hvit matt med sider i natur eik | Soft speil med Lyra LED-lamper i messing og lysstyring

I tillegg til å kunne velge servantskap i de lekreste og matteste fargene du kan tenke deg, har du mulighet til å velge blant en rekke ulike servanter, speil, håndtak og belysing. Prøv for eksempel å fremheve det retro utseendet med speil, grep og lamper i messing.

 Dansani YOU Vintage 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge med riller

Servantskap i de vakreste farger | YOU Vintage 100 cm baderomsinnredning i valgfri farge med riller | Moon rammespeil som gir perfekt arbeidslys, da rammens lys sørger for sentrert belysning rundt ansiktet så uønskede skygger unngås - perfekt til sminke- og barberingslys med andre ord!

Dansani YOU Vintage baderomsdetaljer  

1 Lyra LED-pendel i messing, kommer også i sort | 2 Få full oversikt med innvendig LED-lys i overskapene og høyskapene dine | 3 En vakker, oval Sonate-servant i tynt kompositt-materiale

STORT UTVALG I TILBEHØR OG TILVALG

Understrek YOU-stilen med det riktige tilbehøret og sett sammen ditt helt eget univers.

Dansani YOU møbelkolleksjon med stort utvalg i tilbehør og tilvalg 

1 Fleksible hyller til oppbevaring eller håndkleoppheng | 2 Energibesparende underbelysning | 3 Speilskap med flott lyseffekt og oversikt | 4 Innredningspakke og innebygget LED-lys til skuffer | 5 Høyskap og sideskap med mulighet for innredning med flyttbare esker | 6 Stikkontakt i nederste skuff

Se utvalgte møbeloppsett, speil og speilskap eller bla i YOU-katalogen her.

SETT SAMMEN DITT DRØMMEMØBEL

Vi hjelper deg med å sette sammen drømmemøbelet. Ta kontakt med oss på Facebook eller ta turen innom en av våre Bademiljø-butikker – så hjelper de deg med planleggingen av ditt nye baderom. Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderomsinspirasjon.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.