Bademiljø.no

Budsjettvennlige baderomsløsninger

Valg av innredning kan fint sprenge et hvilket som helst baderomsbudsjett, men trenger det egentlig å være sånn? Absolutt ikke. Med AQA har vi laget en serie baderomsprodukter der du både får god kvalitet og priser som passer de fleste. Et eksempel er AQA-baderomsmøbel. De er stilrene og enkle, passer inn i de fleste bad og leveres komplett med speil eller speilskap med LED-belysning og heldekkende servant. 

Kompletter ditt møbel med valg av dusjsett som står i stil og gir badet en touch av personlighet. Velg mellom sort eller krom fra AQA, ellers er det utallige overflater fra andre kjente merkevarer. 

Smarte dusjløsninger

Om du ønsker dusjkabinett eller dusjvegg, finner du det du trenger i AQA-serien. Dusjkabinett er en sikker vinner hvis du ikke vil eller kan dusje rett på veggene og gulvet. Midt i blinken for deg som skal oppgradere et litt slitent bad eller som bare synes at dusjkabinett er den beste løsningen. For å komme lett til når du skal vaske, er det smart å velge dusjkabinett med avtakbart frontpanel.

Dusjveggene har funksjonelt design med klart glass og profiler i krom. De passer perfekt på mindre baderom da du kan svinge dem inn mot veggen for å frigjøre gulvplass når dusjen ikke er i bruk.

Stil og kontraster med lekkert tilbehør

Små grep kan gjøre store forskjeller, og derfor er det viktig å tenke på tilbehør til badet. Her er det mange muligheter. Velg tilbehør som står i stil eller skaper kontraster med baderomsinnredningen. Det finnes ingen fasit, men vår anbefaling er at du velger tilbehørsprodukter som passer din stil og som tilfører personlig touch til badet.

Hos Bademiljø har vi et stort utvalg tilbehør. I serien Nova One fra Zone, finner du blant annet et stort utvalg såpedispensere, pedalbøtter, håndklær, tannglass og mye annet i ulike farger.

Enklere renhold og smarte finesser

Et toalett kan ofte være litt krevende å rengjøre, men velger du riktig toalett blir jobben litt enklere. Toaletter med åpen spylekant ikke den vanlige kanten der spylevannet kommer ut. I stedet sitter det en spyledyse bakerst på toalettet som sørger for å fordele vannet jevnt i toalettskålen. Uten spylekant er det færre steder der smuss og skitt kan samle seg, og færre steder som er vanskelige å komme til når du vasker.

Velger du i tillegg et toalett med quick release-henglser, er det også enkelt å ta av toalettsetet når du skal vaske. Da går vaskejobben raskere og det er enklere å komme til alle områder.