Bademiljø.no

Designsluk - Purus Line Rib

Designsluk til baderommet

Designsluk er blitt en viktig del av interiøret og kan sette prikken over i-en på et nytt og lekkert bad. Løft helhetsinntrykket på baderommet og få en hel rekke praktiske fordeler med på kjøpet.

Ved å plassere designsluket inntil veggen, blir det lett å opprette fall i én retning. Når sluket plasseres inntil veggen, slipper du også å stå på sluket når du dusjer. I tillegg kan du legge de samme store flisene i dusjen som på resten av badet, noe som hever helhetsinntrykket.

Det er en rekke designsluk å velge mellom, både når det gjelder form, farge og mønster på slukristen. Velg designet som passer din smak og få et moderne bad hvor sluket er en viktig del av interiøret. Her er noen inspirerende bilder og smarte tips på hvordan du kan bruke slukristen som et element når du skal innrede baderommet:

Line Chess Onyx slukrist fra Purus

Purus Line Chess Onyx

Ettersom designsluket er sort har man her valgt å understreke det ved å bruke sorte og formsterke produkter. 

 

Line Rib slukrist med skrift fra Purus

Purus Line Rib

Her er interiøret feminint i form av farger og materialbruk: tekstil, tre, runde former og pasteller. Valget av designsluk er tatt med bakgrunn i tekst, som gir et helt unikt personlig uttrykk. Nå kan du spesialbestille unike slukrister fra Purus med personlige tekster. Hvorfor ikke overraske samboeren med noen fine ord ved neste bursdagsfeiring? Slukristene leveres i rustfritt stål i Purus Line Rib-serien og fås i lengdene 700, 800, 900 og 1000 mm. Tekstfeltet sentreres på risten og gir mulighet for å skrive søte kjærlighetserklæringer eller hyggelige god morgen-meldinger til din utvalgte på opptil 20 tegn. 

 

Line Chess slukrist fra Purus

Purus Line Chess

Badet har blitt innredet i kjølige toner med innslag av rutemønster som gjenspeiler mønsteret i slukristen. Dusjhodet kan her ha en kvadratisk form for å skape et lekkert helhetsinntrykk. De kjølige fargetonene understreker stålet i innredningen.

 

Line Pearl slukrist fra Purus

Purus Line Pearl 

Innredningsdetaljene gjenspeiler det perlende mønsteret i designsluket. Gjentagende små former og større runde sirkler. Du kan forsterke inntrykket med et dusjhode som har en fin myk form. Fargevalget er varmt og materialene naturlige som bryter med stålet, og skaper et lunt nordisk uttrykk.

 

 

Line Rib slukrist fra Purus

Purus Line Rib

Her underbygger interiøret linjeføringen i slukets design. Tynne, tykke og kryssende linjer skaper spenning. Siden det her er mye mønsterbruk, er fargeskalaen minimert.

 

Line Wave slukrist fra Purus

Purus Line Wave

Her viderefører stylingen på badet de bølgende linjene i slukets design. Fargeskalaen er minimal, men samme mønster gjentas i kulørt og non-kulørt variant for å skape harmoni.

 

Line Platinum slukrist fra Purus

Purus Line Platinum

Her er en rolig hvit base valgt for å fremheve det minimale og for å forsterke slukristens design.

MONTERING AV DESIGNSLUK

Designsluket har en svært viktig funksjon på badet og bør monteres av en kvalifisert fagperson. Vi gir deg rådene som hjelper deg med å velge riktig sluk til ditt bad og behov. Ta kontakt med oss på Facebook eller ta turen innom en av våre Bademiljø-butikker, så hjelper vi deg med å finne det perfekte designsluket til baderommet ditt. Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.