Bademiljø.no

Flise fint - trendy fliser bilde

Skrevet av
Heidi

Flise fint - trendy fliser

Fliser kommer heldigvis i all verdens farger og ikke minst i flere utførelser enn firkantet, blank eller matt keramikk. Jeg har kikket på flisetrendene fremover og her får du en liten oppsumering jeg håper vil inspirere deg til å tenke litt utenfor de vanlige hvite, beige eller grå flisene.

Du trenger heller ikke bytte ut flisene på hele badet. Hvis du synes rommet bare er litt kjedelig, men ikke trenger full oppussing, kan det være ren magi å bytte ut flisene på en vegg med noen effektfulle fliser i en kul farge eller mønster. Under viser jeg deg tre, ulike retninger å gå hvis du vil forandre et alminnelig bad til et oppdatert og spennende rom. La deg inspirere og ta også gjerne en kikk på det store utvalget av fliser Bademiljø akkurat har fått inn, over 3000 ulike varianter i alt!  

Eklektisk

Bland ulike materialer og stilarter, og finn inspirasjon fra flere forskjellige interiørtrender og epoker. Det kan være lekkert å sette sammen fliser med ulike mønstre på en effektvegg, velg da gjerne samme fargepalett. Du kan ha en type fliser på gulvet og en helt annen på veggen, gjerne i ulike størrelser. Stilen er ofte maksimalistisk, et slikt bad tåler farmors gamle krukke og det bildet du fant på loppemarked. Det beste er at den alltid blir personlig, noe du har skapt selv og ikke bare plukket rett fra et magasin.

 

 

 

Fliser er ikke som før. Den mest spennende tendensen er for tiden er fliser med 3D-effekt og geometriske mønstre. Det finnes fliser som skaper optiske illusjoner og det finnes fliser med rom for oppbevaring. Velger du geometriske fliser på hele eller deler av badet gir du rommet et stramt og moderne preg.

 

Glass og metall

Her er noe for luksusdyret. Utvalget av fliser i glass og metallfinish har blitt enormt og passer til deg som har lyst på et bad med litt eksklusivt preg. Når du velger fliser med slike effekter er det viktig å tenke på belysningen. Har du en gammel lysekrone kan den  kanskje passe inn, ellers er belysning som treffer veggen fordelaktig. Vær nøye og sikt inn spottene slik at flisene riktig får skinne.  

 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.