Bademiljø.no

Tips til morsdag - gjør noe koselig til mor
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Tips til morsdag

Nå er morsdagen rett rundt hjørnet. I Norge feirer vi mor andre søndag i februar, 14. februar i 2021. Morsdagen er en flott anledning til å vise mor at du setter pris på henne. Så hva med å stelle ekstra godt med mor denne dagen? Vi har samlet noen tips til hva du kan overraske mor med.

Å gi en gave til mamma på morsdag er veldig vanlig, men hvorfor ikke overraske mor med en herlig baderomsopplevelse? Mens mor koser seg med nytraktet kaffe og litt godt lesestoff - rengjør du badet, fjerner kalk og såperester i dusjen, og renser sluket. Kronen på verket kan være å skape en helhetlig velværeopplevelse for mor. Nedenfor finner du alt du trenger til å skape en den avslappende dagen mor virkelig fortjener.

1 tips - rens sluket

Det å rense sluket i dusjen er kanskje ikke favorittaktiviteten, men det er desto større grunn til å faktisk gjøre det. Et rent sluk er først og fremst viktig for å forhindre vannlekkasjer, men det gir også en følelse av rent og deilig bad. Er du usikker på hvordan du renser sluket skikkelig? Les om hvordan du renser sluket her.

Purus Line Wave designsluk

2 tips - rengjør dusjen

Glassveggene i dusjen og dusjkabinettet kan være utfordrende å få rent. Det samler seg både gamle såperester og kalk på veggene. Det finnes en mengde rengjøringsprodukter fra ulike leverandører som skal gjøre jobben enklere, men ofte kan gode kjerringråd være like virksomme.

Eddik er ofte veldig effektivt for å fjerne kalk. Et annet råd er å skjære en sitron i to og gni på vanskelige flekker. I tillegg er dette en svært miljøvennlig måte å rengjøre badet på. Vi anbefaler også å investere i en god nal.

INR EPIC 13 dusjløsning

3 tips - oppgrader dusjopplevelsen

Har dere sjampoflaskene stående på gulvet eller en hånddusj som har sett sine bedre dager? Fullend dusjopplevelsen med en praktisk dusjhylle med én eller flere hyller, eller oppgrader hånddusjen for å få maksimalt ut av dusjopplevelsen.

INR Case og Nest dusjoppbevaring

 

4 tips - litt velvære til mor

Det er viktig å huske på at det ofte er de små tingene som virkelig gjør den store forskjellen! En god skrubb, velduftende såpe, fuktgivende håndkremer og deilig romduft er alle gode velværegaver som passer perfekt å gi til mor på morsdagen.

Tips til morsdag - badekarbro fra turiform

 

 

Velvære produkter fra Panier Des Sens

 

For flere velværeprodukter og baderomstilbehør se her. Vi tar forbehold om at produktutvalget kan variere fra butikk til butikk.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.