Bademiljø.no

Nominer en rørlegger bilde
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Hvem blir Norges hyggeligste rørlegger? Nominer og stem!

Endelig starter jakten på Norges hyggeligste rørlegger og lærling 2024!

Mandag 22. april åpnet Norges Hyggeligste Håndverker for årets nominasjoner. VVS Norge sammen med Comfort og Bademiljø er stolt sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker. Vi vil bringe stoltheten tilbake til håndverksbransjen, og en glimrende måte å gjøre dette på, er å nominere flotte fine rollemodeller fra vår bransje.

Norges Hyggeligste Håndverker er bransjens største og viktigste kåring. Kåringen fokuserer på de positive historiene fra håndverksbransjen, løfter frem gode rollemodeller, og håper å inspirere ungdom til å velge yrkesfag. I år blir det åttende gang jakten på Norges Hyggeligste Håndverker arrangeres. Hele kåringen avsluttes med en storslått sermoni i Oslo. 

Du kan nominere og stemme frem til august 2024. Da velger en fagjury ut 24 finalister som går videre til selve finalen den 21. september 2024.

Kjenner du en ekstra hyggelig rørlegger eller lærling som fortjener å bli løftet frem?

Nå kan du endelig nominere noen du syns fortjener litt ekstra skryt, noen hyggelige ord og muligheten til å vinne fantastiske premier levert av en bukett flotte sponsorer. 

Klikk på linken for å nominere din kandidat: https://hyggeligste.no/

 

Se vinneren av Norges Hyggeligste Håndverker 2023 - Rørlegger Petter Warnes:

 

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.