Bademiljø.no

Stylingtips - bilder på badet bilde

Skrevet av
Heidi

Stylingtips - bilder på badet

Mange kvier seg for å henge opp bilder på badet. Enten av frykt for å ødelegge flisene med borring eller at bilder ikke tåler å henge i våtrom. Det finnes løsninger.

I de fleste jernvarebutikker får du kjøpt to ulike typer dobbeltsidig puteteip som holder opptil 20 kg og 120 kg. Skulle du angre deg eller få lyst til å bytte ut bildet med et annet, fjerner du teipen ganske enkelt med en sparkeltskrape og bittelitt tålmodighet. Det viktige er at bildet ditt er i ramme med glass og er skikkelig montert. Oljemaleriene dine må altså bo på et annet rom, men kule prints, foto og hva du ellers måtte føle for å putte i en ramme, er det ingenting i veien for å henge opp. Hvorfor skal badet ditt være et kjedelig rom når du ikke er det?

Finelittleday, Kristina Dam og Seventytree har mange fine prints, lykke til og vis meg gjerne resultatet på Instagram #bademiljo

Architecture art design

 

 Dwellings

 

Jessica Comingore

  

Melissa Mercier

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.