Bademiljø.no

Arjonsmart® varmestyring

FØL KOMFORTEN OG SPAR PENGER MED SMART VARMESTYRING

Komfort er mer enn bare lys og varme - komfort er riktig varme, til riktig tid. Med smarthus fra Arjonsmart® kan du automatisk senke temperaturen om natten eller når huset er tomt. Dette gjøres enkelt gjennom å lage tidsinnstillinger basert på rutiner og komfortbehov.

Dersom dører eller vinduer står åpne over lengre tid kan man automatisk senke temperaturen i rommet, slik at man sparerenergi. – Bra for deg, og bra for miljøet!

ALDRI FYR FOR KRÅKA IGJEN – VERKEN PÅ HYTTA ELLER HJEMME

Komforttemperatur når du er der. Frostfritt når du er borte. Og varmt allerede når du kommer inn døra. Med Arjonsmart® smarthusløsning er det enkelt og komfortabelt å kutte strømregninga. Ved å være bevisst på å senke temperaturen i rom som ikke er i bruk, vil du snart se resultatet i kroner og ører. 

FÅ BEDRE KONTROLL PÅ ENERGIBRUKEN MED DØR- OG VINDUSSENSOR

Med dør- og vindussensorer fra Arjonsmart® kan du programmere oppvarmingen til å stoppe helt opp eller gå ned til et minimum når det luftes i rommet. Du kan i tillegg sette opp daglige programmer som passer inn i hverdagen til deg og din familie. 

TEMPERATURREGULERING MED TRÅDLØS ROMTERMOSTAT

Med den nye, intelligente romtermostaten kan du regulere Arjonfloor® vannbåren gulvvarme, radiatorvarme eller el-varme (ved bruk av smartplugger eller smartrelé). Den trådløse romtermostaten har et tydelig display som viser romtemperatur samt de aktive programmene, som for eksempel; nattsenking, ferie eller frostsikring. Ønsket temperatur og program kan stilles inn direkte på romtermostaten eller via appen/internett. Ved å ta i bruk systemets mange funksjoner og programmer oppnår du komfort, samtidig som du reduserer energiforbruket.

kom i gang med smarthus fra arjonsmart®  i dag