Bademiljø.no

Moderne og funksjonelt bad

PLANLEGGING

Familien ønsket et moderne bad, som samtidig var funksjonelt og som ivaretok behovene til en småbarnsfamilie. Vi tegnet badet i 3D, så vi sammen med familien kunne planlegge og finne riktig løsning for dem. 

ET MODERNE UTTRYKK

Store flater uten mye fuger og krinkler er viktig for å skape et moderne og tidsriktig uttrykk. Ikke bare er det lekkert å se på, men det er også praktisk med tanke på rengjøring. Vi valgte derfor å kombinere fliser i 60x60 cm og 60x120 cm, sammen med slettmalte vegger. 

PRAKTISK BADEROMSINNREDNING

Baderomsproduktene som er valgt har et moderne design, samtidig som kvaliteten og funksjonaliteten er meget god. Det norskproduserte baderomsmøbelet fra Foss Bad i fronten natur, har praktiske skuffeløsninger og dobbel servant. 

Familen valgte også et vegghengt toalett fra Porsgrund Bad med åpen spylekant, noe som er både lekkert å se på og praktisk å rengjøre - sammenlignet med en gulvstående variant. 

For å skape helhet på badet er det ofte lurt å velge blandebatterier med samme overflate. På dette badet er både servantbatteri, takdusj og dusjbatteri i krom.

SKJULTE SKATTER

Et nytt bad består ikke bare av det du ser når badet er ferdig. Det som er skjult i veggene er minst like viktig. Vi la derfor nytt vann og avløp. Nye sluk er viktig for å ivareta membran og overgang fra gulv til sluk. Vannledningene ble byttet til rør i rør, med fordelerskap i vegg som er et slags sikringsskap for vann.

Få stilen

Produktene som er brukt på badet:

  • Foss Bad Variant Natur 120 cm baderomsmøbel med dobbel servant, speil med LED-lys og stikk, og et 40x35 cm høyskap.
  • Tapwell SK071 servantbatteri i krom.
  • Alterna Pyxis dusjhjørne 90x90 cm.
  • Tapwell TVM7200 takdusj i krom.
  • Alterna MyDay badekar 158x74 cm.
  • Tapwell EVM026 badekarbatteri i krom.
  • Porsgrund Glow vegghengt toalett med myktstengende sete og QuickRelease.
  • Geberit innbyggningsisterne og Sigma01 betjeningsplate i hvitt. 

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet