Bademiljø.no

- Vi fikk hjelp fra digital rørlegger da vi bygde om kjøkkenet

Kjøleskapet med integrert vann- og isdispenser måtte flyttes da kjøkkenet i 60-tallshuset skulle bygges om. Med Fauske Rør sin digitale rørlegger i videosamtale på mobilen kunne kjøleskapet kobles fra og kjøleskapet flyttes, enkelt og effektivt.


Da Nils Arve Sandberg og familien på 5 kjøpte funkishuset fra 1968 på Tverlandet for 5 år siden, var planen å pusse opp huset litt etter litt, og i vår var turen kommet til kjøkkenet. Nytt gulv skulle legges, vegger skulle flyttes og bygges opp på nytt, og kjøkkeninnredningen skulle skiftes ut.

Nils Arve fikk hjelp av digital rørlegger fra Fauske Rør

Nils Arve Sandberg fikk hjelp fra digital rørlegger da kjøleskapet med vann- og isdispenser skulle flyttes.

- Så var det kjøleskapet, da. Det praktiske kjøleskapet med integrert vann- og isdispenser var koblet til vannledningsnettet, og vi trengte hjelp med å koble det fra og flytte det, forteller Nils Arve Sandberg.

Selv om han er handy og gjør mye oppussingsarbeid selv, ville han ikke ta noen sjanser og begynne å skru på rørene selv. Da kontaktet Nils Arve Fauske Rør og bestilte tid med digital rørlegger. Sammen med møtebekreftelsen fikk han en link til å delta på en videosamtale på mobilen.

Sekstitallshus på Tverlandet i Bodø

60-tallshuset på Tverlandet fra Bodø har blitt nytt og moderne. Huseier Nils Arve Sandberg er handy og kan ordne mye selv, men ville ikke gå i gang med rørene til kjøleskapet med vann- og isdispenser uten hjelp fra digital rørlegger.

LETT TILGJENGELIG TJENESTE

- I løpet av få minutter på mobilen hadde rørleggeren både sett hvordan røropplegget ser ut bak kjøleskapet, og han vurderte det som forsvarlig å lose meg gjennom å stenge hovedkranen og å koble fra vannet til kjøleskapet selv. Det var en behagelig opplevelse, og ikke minst smittefritt, beskriver han.

Ved å benytte seg av den nye digitale tjenesten sparte Nils Arve både tid og penger.

- Med digital rørlegger slapp jeg å betale for at rørleggeren kjørte til oss, gjorde 2-minuttersjobben med å stenge av rørene, og deretter kjøre tilbake igjen, fortsetter han.

Hadde utfordringen som skulle løses vært mer komplisert, ville rørleggeren ha anbefalt et ordinært besøk av rørlegger.

HVERDAGSTEKNOLOGI

Nils Arve jobber som dataingeniør i CoWork og har som misjon å hjelpe kunder med å utnytte de digitale mulighetene som finnes. Han er imponert over gjennomføringen av det nye konseptet til Fauske Rør.

- Jeg synes det er både smart og innovativt å bruke teknologi som det er lav terskel for å bruke og som vi alle bærer med oss, til en håndverkertjeneste som digital rørlegger. Neste gang jeg skal gjøre noe i huset som har med vann å gjøre, vil jeg ikke nøle med å bestille tid med digital rørlegger fra Fauske Rør igjen, sier han.

Hjemmekontor under korona og mye tid hjemme har gitt god fremdrift i oppussingen til familien Sandberg. Nå gjenstår det kun å få på plass et par skap på det lekre IKEA-kjøkkenet i gult og hvitt.

Digital rørlegger Tommy Mosti fra Fauske Rør

Digital rørlegger er en ny tjeneste fra Fauske Rør hvor kundene kan få hjelp med alt fra flytting av kjøleskap til å finne gode løsninger for vann på hytta uten at rørleggeren må reise ut. Rørleggermester Tommy Mosti er klar for oppdrag!

BESTILL TID I KALENDER PÅ NETTET

For deg som ønsker hjelp fra digital rørlegger kan du bestille tid i kalenderen som ligger på digitalrorlegger.no.

Etter å ha valgt et tidspunkt som passer, velger du om du vil møte rørleggeren på Google Meet, Teams, eller Zoom på mobilen. Deretter mottar du en bekreftelse fra digital rørlegger.

Når tidspunktet nærmer seg får du tilsendt en link for en videosamtale med rørleggeren på mobilen.

Prisen er kr 650,- for 30 minutter med rørleggeren.

Knapp for bestill digital rørlegger via epost