Bademiljø.no

Innfelt hylle i dusjen

Skrevet av
Heidi

God produktplassering

Hvem av oss har ikke irritert oss over sjampoflasker som sklir ned fra badekarkanten, produkter som står på gulvet eller hylleordninger med sugekopper som sklir ned og henger skjevt? Eller å måtte løpe ut av dusjen og gjøre hele badet klissvåt på vill jakt etter produktene du trenger? Jeg har, og mer enn en gang.

Her kommer løsningen, en innfelt hylle i dusjen! En slik hylle er både praktisk og vakker og er lett å planlegge inn når du skal bygge nytt bad eller renovere ditt gamle. Den kan i utgangspunktet planlegges i alle typer vegger, men jobben blir enklere hvis du velger en lettvegg. En svært viktig ting å huske på er at hele hyllen må fuktsikres med membran, på lik linje med resten av veggene i et våtrom. En lekker kontrast i hyllen kan være å felle inn et lys i overkant. Men igjen, husk å fuktsikre og sjekk at lyset monteres i en sone som tillater det. Du kan også velge en annen type flis eller en annen farge i hyllen enn på resten av badet, det vil skape spennende kontraster i veggen din. Hvor dyp hyllen kan være er det dybden i veggen som avgjør. Og for de av oss som kjøper store sjampoflasker, husk tilstrekkelig høyde i hyllen.

Jeg har funnet frem noen eksempler på innfelte hyller med ulikt design og matrialvalg. En liten dose inspirasjon en en stor dose med din egen fantasi, og plutselig så har du designet en lekker og praktisk hylle til ditt eget bad! 

Har du laget en fin oppbevaringsløsning? Del det på Instagram #mittbademiljo

Les også: Smart dusjoppbevaring

Under finner du flere bilder til inspirasjon.

 

 

 

 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet.