Bademiljø.no

RASKT, PROFESJONELT OG RYDDIG

RASKT, PROFESJONELT OG RYDDIG, PER GJERMUND STORRØ SYNTES DET VAR LANGT MORSOMMERE Å PUSSE OPP BADET ENN HAN HADDE FORVENTET.

Det hører med til historien at Per gjorde grundig research før han valgte utbygger, og han ville hente inn flere anbud og vurderinger. – Jeg ble helt sjokkert over hvor mange useriøse aktører det er i bransjen. Det var nesten som de ikke ville ha kunder. Den ene aktøren kom for eksempel ikke til vår avtalte tid for befaring. Å pusse opp badet er en stor og viktig investering og jeg ville finne noen som forstod mine behov.

Med to aktive gutter i hus blir dusjen benyttet hyppig. Når badet i tillegg ligger i annen etasje, over kjøkkenet, turte ikke Per Gjermund Storrø annet enn å pusse opp. Det var 24 år siden sist badet fikk omtanke. En ting var at interiørets stilfulle glansdager for lengst var passert, et helt annet problem var faren for vannskader og lekkasjer.

EFFEKTIVT

– Jeg gikk og tenkte på det et års tid. Men når jeg først hadde bestemt meg gikk det utrolig fort. Fra Bademiljø Experten fikk oppdraget tok det 8 mann kun 3 uker før alt var gjort! Det gikk så raskt, smertefritt og proft at jeg er helt overrasket! En mann styrte alt og holdt meg godt oppdatert under prosessen.

 

   EN GOD OPPLEVELSE                                                                          

– Da jeg kom inn på Bademiljø ble jeg møtt av en fagperson som ga meg trygghet i at han visste hva han drev med, og han var interessert i å hjelpe meg. Vi avtalte befaring og han kom før tiden og leverte tilbud dagen etter. Og dette har vært toneangivende for hele prosjektet. De har vært utrolig serviceinnstilte og proffe og har jobbet kjemperaskt. Jeg har fått en mappe med bilder og informasjon og en 10 års garanti som betyr mye for meg. De ryddet til og med mens de holdt på!

STOR JOBB

Og det var en stor jobb som ble gjort. Hele gulvet ble pigget opp, vegger ble revet, taket revet og hevet 8 cm. Deretter ble alt flislagt, og helt ny innredning ble montert. – Jeg hadde en ide om hvordan jeg ønsket at det skulle se ut, og fikk hjelp og inspirasjon fra butikken til å velge ut klassiske produkter som passet inn. – Nå gleder vi oss over nytt bad og jeg vil ikke nøle med å anbefale Bademiljø Experten til å gjøre jobben, forteller den fornøyde kunden.

 

La deg inspirere av flere flotte bad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet