Bademiljø.no

Nytt bad - Bademiljø inspirasjonsmagasin - inspirasjon, tips og ideer

Bademiljø inspirasjonsmagasin

Velkommen til vårt nye inspirasjonsmagasin. I dette magasinet finner du 132 sider med ideer, tips og inspirasjon til badet!

For å være sikker på at du får badet du ønsker deg, enten du skal bygge nytt eller bare pusse opp, er det viktig at du gjør grundig forarbeid. Bademiljø er eksperter på bad, og hos oss kan du få kvalifisert hjelp med hele prosessen, fra planlegging til "nøkkelferdig" bad. Badet er tross alt stedet du starter og avslutter dagen, og skal gjøre det i mange år fremover.

I denne utgaven av inspirasjonsmagasinet kan du lese om veien til drømmebadet, få tips til innredning til et lite bad, hvilke planter som trives på badet og du kan bli med inn på drømmebadet til Marianne og Lasse i Ski. Vi har også sett nærmere på smarte dusjløsninger, ulike typer badekar og hvordan du kan få et luktfritt toalett.  

Bla i katalogen under eller ta turen innom en av våre Bademiljøbutikker for å hente et eksemplar. God lesning!

Bla i katalogen >

Bla i Bademiljøs inspirasjonsmagasin

Les innholdet her

Drømmebadet - steg for steg
Endelig står du i døråpningen til badet ditt og kjenner på gleden over at det skal pusses opp. Det er imidlertid mye å tenke på før du kan tre inn i det nye drømmebadet ditt. Vi gir deg de viktigste trinnene i prosessen fra idé til ferdig bad. Vi håper disse rådene er til god hjelp for deg på veien.
Slik tegner du drømmebadet
I ro og fred kan du tegne og velge hvordan ditt bad skal se ut – bruk så mye tid du bare vil. Når tegningen er ferdig sender du den til en Bademiljøbutikk, for så å se den komme til liv.
Bademiljø samarbeider med Boligmappa
Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjon på boligmappa.no. Så slipper du å tenke på det.

Bli med oss på baderomsbesøk

Pusse opp bad steg for steg - fra drøm til virkelighet
Helena og Marius fikk proff hjelp til å realisere drømmen om et stilrent og lyst baderom. Se hvordan de pusset opp badet steg for steg.
Et bad for ro, yoga og sosialisering
Når du elsker interiør og design er det lite som kan måle seg med å flytte fra en moderat 3-roms i Oslo til en gigantisk villa i Ski. Og endelig kunne Marianne Olberg og mannen realisere drømmebadet - med badstue.
Rå betong mot organisk innredning
Miriam Gulbransen hadde sterke meninger da hun skulle pusse opp badet i leiligheten på Kampen i Oslo. Og resultatet er blitt så fint at hun alltid har baderomsdøren åpen.

Smart oppbevaring på badet

5 Tips til smart oppbevaring på badet
Få en innbydende og oversiktlig start på dagen med smarte oppbevaringsløsninger på badet! Enten badet ditt er stort eller lite, gjelder det å finne praktiske løsninger som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle. Med kurver, skuffeinndelere og andre smarte løsninger kan du sørge for at du alltid har et ryddig og oversiktlig baderom – så slipper du å bruke tid på få finne frem i rotete skuffer!
Smart dusjoppbevaring
Tryll bort sjampoflaskene fra gulvet for godt! Det finnes smarte og stilige løsninger for dusjoppbevaring som gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse – og som skjuler mer enn de viser.
Lite bad – smarte tips for innredning av små bad
For mange er drømmen om et gigantisk bad en utopi. Men smått kan være godt, bare du gjør smarte og effektive grep når du skal innrede. Her er noen tips som kan hjelpe deg på vei mot et hyggelig og praktisk bademiljø.

 

 

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.