Bademiljø.no

Nytt bad - Bademiljø inspirasjonsmagasin - inspirasjon, tips og ideer

Bademiljø inspirasjonsmagasin

Velkommen til vårt nye inspirasjonsmagasin. I dette magasinet finner du 132 sider med ideer, tips og inspirasjon til badet!

For å være sikker på at du får badet du ønsker deg, enten du skal bygge nytt eller bare pusse opp, er det viktig at du gjør grundig forarbeid. Bademiljø er eksperter på bad, og hos oss kan du få kvalifisert hjelp med hele prosessen, fra planlegging til "nøkkelferdig" bad. Badet er tross alt stedet du starter og avslutter dagen, og skal gjøre det i mange år fremover.

I denne utgaven av inspirasjonsmagasinet kan du lese om veien til drømmebadet, få tips til innredning til et lite bad, hvilke planter som trives på badet og du kan bli med inn på drømmebadet til Marianne og Lasse i Ski. Vi har også sett nærmere på smarte dusjløsninger, ulike typer badekar og hvordan du kan få et luktfritt toalett.  

Bla i katalogen under eller ta turen innom en av våre Bademiljøbutikker for å hente et eksemplar. God lesning!

Bla i katalogen >

Bla i Bademiljøs inspirasjonsmagasin

 

 

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.