Bademiljø.no

Nytt bad med inspirasjon fra Jærstrendene

Foto: Sigmund Lothe AS

Kunden flyttet fra en enebolig til leilighet, og ønsket å totalrenovere det lange og smale badet på 9 kvm samt et gjestetoalett. Den vakre Solastranden i nærområdet var en naturlig inspirasjonskilde til det nye badet, som er gjennomført i sand inspirerte nyanser. De avstemte tonene skaper virkelig en lun og avslappende atmosfære på det nye badet.

Kunden ønsket både badekar og en stor dusj. Det gamle badet hadde ikke badekar, og dette skapte naturligvis en liten utfordring - da det å etablere avløp og flytte opplegg til utstyr kan være litt låst når en bor i blokk. Men med utforinger som gjorde plass til nye avløpsrør, ble det rom for smarte nisjer over badekar og i dusjsonen. 

1 av 6

De nydelige rullestein-flisene er virkelig et blikkfang på veggen, og med den innebygde nisjen over badekaret, som skaper et eksklusivt uttrykk med den innfelte beslysningen, ønsker du virkelig å senke deg ned i et langt bad | Se våre bade- og massasjekar.

2 av 6

På dette badet er det flere smarte og praktiske løsninger. Kunden har gått for både dusj og badekar. Se også den smarte innebygde nisjen i dusjen - kjekt for oppbevaring av velværeprodukter, så slipper du å ha produktene stående på gulvet. Kunden har heller ikke gått for et vanlig vegghengt toalett, men et AquaClean Mera Comfort dusjtoalett fra Geberit med revolusjonerende komfortteknologi.

3 av 6

Geberit AquaClean Mera dusjtoalettet leveres blant annet med LED-orienteringslys - lekkert å se på og utrolig praktisk ved nattlige toalettbesøk.

4 av 6

Kunden har gått for mye oppbevaring med både baderomsinnredning med flere praktiske skuffer og doble servanter, høyskap og speilskap med integrert belysning, alt fra danske Dansani. | Dansani baderomsmøbler i hvit matt. | Hansgrohe Talis S servantbatteri.

5 av 6

Hansgrohe Raindance Select E360 takdusj med stor hylle i sikkerhetsglass

6 av 6

På gjestebadet kan du drømme deg bort, her har kunden fått laget en fototapet. 

Pusse opp badet? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å oppfylle din baderomsdrøm. 

La deg inspirere av flere flotte bad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet