Bademiljø.no

BYTTET FRA DÅRLIG TIL BRA RØRLEGGER

Da musikklærer Daniel Sandaker kjøpte sin nye vertikale tomannsbolig i 2014 var det en ting som hastet: Å få skiftet ut badet. - Alt annet i boligen kunne jeg leve med til tross for at det var 25 år gammelt, men badet var direkte ekkelt, forteller han.

Til tross for at badet er ganske lite (3,6 kvadratmeter), er det mer enn nok plass siden planløsningen er så god: Dusjhjørne, toalett og vask.

- Det første rørleggerfirmaet jeg var i kontakt med hadde både dårlig service, høy pris og lav fagkunnskap, så det kundeforholdet måtte jeg avslutte raskt. Men så kom jeg i kontakt med Bademiljø Henriksen Rørleggerbedrift, og der var det en helt annen takt og tone.

- Med fare for å høres veldig gammel ut, så var de så unge og ivrige.

Alle jeg var i kontakt med var veldig hyggelige. Jeg hadde bare en prosjektleder å forholde meg til og fikk veldig god oppfølging og informasjon hele veien. 

Etter at Bademiljø var på befaring ga de et ryddig pristilbud og var i gang etter tre uker. Ombyggingen tok fem uker - pluss to uker fordi vi måtte spesialbestille noen glassvegger og for åkunne ta mål måtte flisene tørke.

- Utfordringen med badet var at det er skråtak, men Bademiljø løste dette veldig bra og jeg fikk hele tiden inntrykk av at de satt kvaliteten i høysete. De tok ingen snarveier og jeg fikk stor tillit til at de gjorde en god jobb. Vi måtte vente til flisen hadde tørket helt før vi kunne ta nøyaktige mål til glass veggen. Jeg er kjempefornøyd!

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet