Bademiljø.no

Totalrenovering

Badet fra 1963 ble totalrenovert med 10 års tetthetsgaranti i 2015. Eierne ønsket seg et nytt og moderne bad men ville ivareta den nostalgiske stilen. Badet var i utgangspunktet lite og trangt, men takket være gode innspill fra Bademiljø og godt planarbeid fant de smarte løsninger som gjorde at de fikk et topp moderne, lekkert og rommelig bad.

Bad med smarte løsninger

Boligdrømmen ble kjøpt i mai 2015 og er et rekkehus bygget i 1963.

Det unge paret visste at det hadde vært en lekkasje på badet da de kjøpte huset. De hadde bestemt seg for å pusse opp uansett. De ønsket seg et nytt og moderne bad, og var skeptiske til det gamle badet siden det allerede hadde hatt vannskade. Dessuten kjente de til 10-års garantien fra Bademiljø og tenkte det var smart å sikre seg for fremtidige skader.

Da de begynte å pusse opp badet i hovedetasjen, oppdaget de at gulvet under dusjen var helt råttent. Så råttent at håndverkeren faktisk tråkket rett gjennom bjelkene.

Badet var i utgangspunktet ganske lite og trangt, men takket være gode innspill fra Bademiljø og godt planarbeid fant de smarte løsninger som gjorde at de fikk et topp moderne, lekkert og rommelig bad.

Smarte løsninger

I gangen utenfor var det faktisk plass til å trekke veggen med dusjnisjen tilbake en halvmeter. Det var det som skulle til for å få en luftigere dusjnisje. Samtidig ble det store vinduet redusert betraktelig, noe som gir mindre innsyn og bedre plass til baderomsinnredningen. Og wc ble satt i kroken, noe som gir mer plass til å gå inn i dusjen. De valgte å beholde den nostalgiske stilen på baderomsinnredningen, og fargene er duse og harmoniske.

– Vi er kjempetilfredse med alle de gode rådene vi har fått på veien, og superhappy med løsningen, sier det unge paret. Vi har til og med lagt inn høytalere i det nye taket. Nå kobler vi oss på med mobilen og hører både radio og musikk. Helt topp.

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet