Bademiljø.no

Extreme makeover

Badet fra 2005 falt ikke helt i smak da de nye eierne kjøpte huset i 2012. De valgte å totalrenovere badet som var preget av blå mosaikkfliser og glassbyggerstein og fikk 10-års tetthetsgaranti på kjøpet. Nå fremstår badet som tidløst med lyse farger og hvite baderomsmøbler. 

Beste totaltilbud

HVOR LENGE SKAL ET BAD VARE? DA HELLE KJØPTE NY BOLIG FIKK HUN SEG EN UBEHAGELIG OVERRASKELSE – TO, FAKTISK. RENOVERINGEN BLE IKKE OVERLATT TIL AMATØRER!

Huset er opprinnelig fra 1955, og da Helle Thorsen kjøpte huset i 2012, var badene i prinsipp ”nye”. Begge badene var pusset opp i 2005/2006. 

Men etter noe tid, fikk badet i øverste etasje lekkasje. Det ligger rett over kjøkkenet. Forsikringsselskapet foreslo eieren å få en uavhengig takstmann for å vurdere badenes tilstand, og både takstmennene og vi ble lettere sjokkert over utfallet.

Da de begynte å gå badet etter i sømmene, viste det seg at badet hadde alvorlige feil og mangler. Badet i underetasjen var ikke fullt så kritisk, men også det bar preg av dårlig håndverk.

 

  BESTE TOTALTILBUD

Thorsen bestemte seg for å renovere begge badene samtidig. Hun forhørte seg blant kolleger, venner og bekjente og fikk anbefalt å kontakte Bademiljø Jar Tek Rør på Stabekk. Det har hun ikke angret på.

– Jeg hentet inn totalt 6 tilbud, og endte opp med Bademiljø. De gav det beste helhetstilbudet. Tilbudet var oversiktlig og lettfattelig og dessuten har de 10-års garantien. Den veier tungt, sier Thorsen.

TILLIT TIL KOMPETANSE

I tillegg var min kontaktperson, Kim Nielsen svært profesjonell å forholde seg til.

– Jeg fikk tidlig full tillit til hans kompetanse. Samtidig forstod han mine behov og utfordringer og kom med gode innspill og lure idéer. Thorsen hadde en viss formening om hvordan hun ville ha badene. Badet i øverste etasje brukes i første omgang av ungdommene i huset, og skulle være lettstelt, praktisk og pent. Samtidig ønsket hun et tidløst bad, et som holder seg i mange år, også med tanke på videre salg av huset.

– Badet hadde i utgangspunktet en enkel planløsning, men vi fikk smarte løsningsforslag fra Bademiljø. Vi bestemte oss for at wc og dusj skulle bytte plass, noe som vi synes var et vellykket og praktisk grep. Tidligere var wc plassert rett innenfor døren og ganske dominerende.

 

HØY FUNKSJONALITET

Badet i kjelleren skulle fylle flere funksjoner. Det ligger i tilknytning til et soverom, og eieren ønsket seg badekar, i tillegg til plass til vaskemaskin og en grovvask. Også her ønsket eieren et tidløst, rent og moderne uttrykk.

– Dette er blitt både et superfunksjonelt og pent bad og jeg er kjempefornøyd, sier Thorsen. Etter gode innspill fra Bademiljø, fikk vi flyttet varmtvannstanken ut fra badet og inn i en bod vegg i vegg. Samtidig fikk vi byttet til en dobbelt så stor tank, og har nå 300 liter deilig varmt vann. Nå kan hele familien både dusje og bade uten fare for å gå tom.

 

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet