Bademiljø.no

INR ARC 17 badekarvegg
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Dusjbadekar – kombiner både badekar og dusj

Hvilket badekar skal du velge? Frittstående, innebygget badekar eller boblebad? Har du i tillegg lyst på dusj, men har ikke plass til både dusj og badekar? Da kan det være lurt å vurdere en kombinasjonsløsning. Vi viser deg smarte løsningene for dette.

Det er flere gode grunner til å kombinere badekar og dusj. En hjørnedusj eller en enkel skjermvegg på badekaret er smarte løsninger for å unngå søl på badet. Dørene kan også skyves bort, slik at du enkelt kan ta et avslappende bad. Så si farvel til dusjforheng, og velg heller en elegant og plassbesparende løsning.

Les mer: Badekar - kilden til hverdagsluksus

Vi har stort utvalg av badekarvegger. Se flere eksempler under, eller se alle badekarveggene her.

Dusjbadekar - INR LINC 17 badekarvegg

INR LINC badekarvegg kommer i en rekke profilfarger, glasstyper og kan måltilpasses | INR LINC 17 badekarvegg med blankpolert profil og klart glass

Dusjbadekar – INR ARC 17 badekarvegg

INR ARC 17 badekarvegg med beslag i blank krom og frostet sikkerhetsglass

ARC-serien fra INR gir deg store valgmuligheter, og de stilrene beslagene i blank krom, polert messing eller matt sort på det 8 mm tykke glasset gir virkelig et luftig og eksklusivt uttrykk. Badekarveggen kommer i flere utførelser og kan dessuten bestilles på mål. 

Hva med en INR ARC 17 badekarvegg med profiler i sort matt og glass i dark frost? Ganske kult, synes vi!

Dusjbadekar – INR ARC 17 badekarvegg med sort profil

Dusjbadekar – Macro Design Spirit dusjnisje for badekar

Spirit badekarvegg fra Macro Design | Badekarveggen kan leveres som vegg eller som hjørne, kommer i flere utførelser og kan bestilles på mål

Dusjbadekar – Svedbergs Skoga rett hjørnedusj for badekar

SKOGA badekarvegg fra Svedbergs kommer både som skjermvegg og som hjørne, og du har en rekke valgmuligheter innen glass, profilfarger og håndtak | SKOGA rett hjørnedusj for badekar og dusjbadekar Z150, Z1600 og Z1700 fra Svedbergs

Spør oss om dusj- og badekarløsning

Vi i Bademiljø hjelper deg med å finne dusjbadekaret som er riktig for ditt bad. I tillegg til stort utvalg av produkter til badet, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med oss på Facebook, eller ta kontakt med en av våre Bademiljø-butikker. Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.