Bademiljø.no

Eventyrlig oppussing sesong 8 fra Stadlandet
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Eventyrlig oppussing – sesong 8

Bademiljø er stolt bidragsyter til Eventyrlig oppussing. I årets sesong vil du se flere av våre dyktige Bademiljø-rørleggere bistå Halvor Bakke og teamet.

Foto: TMM Produksjon og Ragnar Hartvig

Stolt bidragsyter til Eventyrlig oppussing

Drømmer du om et vakkert sted hvor du kan finne ro og harmoni? Hvor du kan leve tett på naturen, og hvor rommene inne er like forlokkende som naturen utenfor? Da er du ikke alene, for hyttedrømmen deles av svært mange nordmenn.

I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og teamet sitt deg med til fjells, sjøs og skogs. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt, og du vil se hvordan de forvandler hytter til perler midt i vill og vakker natur. Se opp for et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og underholder.

Bademiljø er stolt bidragsyter til Eventyrlig oppussing. I årets sesong vil du se flere av våre dyktige Bademiljø-rørleggere finne kreative løsninger, gi gode tips og ikke minst ivareta vannsikkerheten på flere av hyttene som Halvor Bakke og teamet besøker.

Etter hvert som episodene slippes vil artikkelen oppdateres med bilder av forvandlingene samt hvilke produkter som er brukt i programmet.

Eventyrlig oppussing på Urke

Eventyrlig oppussing er endelig tilbake på skjermen. I den tredje episoden av årets sesong drar Halvor, Ole og Torkel til den lille bygda Urke ved den majestetiske Hjørundfjorden. Denne uken tar gutta fatt på Eventyrlig oppussings første «A-frame»-hytte.

Møt vår Bademiljø-rørlegger

Eventyrlig oppussing på Urke med Bademiljø-rørlegger fra RørserviceUri og Halvor Bakke

Eksperthjelp: I denne episoden møter du rørlegger fra Bademiljø RørserviceUri AS.

Før: Mye treverk og lite lys

Hytta som ligger midt i Sunnmørsalpene brukes av hele familien, og trengte en oppgradering med funksjonelle og praktiske løsninger.

Førbilde av kjøkkenet på Urke i Eventyrlig oppussing

Lite lys og mye treverk: Det gamle kjøkkenet var mørkt og med lite oppbevaring – noe som var upraktisk siden inngangsdøren leder rett inn på kjøkkenet.

Etter: Lys hytte med flere praktiske løsninger

Eierne ønsket seg en hytte med mer lys og flere lure løsninger. Halvor har gått for lyse farger, lette tekstiler og gjennomgående detaljer i grønt. Hytta har også fått flere nye vinduer, og ikke minst en «gjemt» garderobe rett ved inngangsdøren.

Etterbilder av kjøkkenet på Urke i Eventyrlig oppussing

5 meter med glede: Det nye kjøkkenet har fått flere meter med oppbevaring og benkeplass. To nye vinduer har også kommet opp – tenk deg å lage mat og se utover fjord og fjell.

Eventyrlig-oppussing-urke-for-etter-kjokken-quooker-kjokkenkran-TMM-RagnarHartvig-bademiljo-800x1100.jpg

Plassbesparende kjøkkenkran: Det kan være kamp om plassen på kjøkkenbenken når kaffe- og bakemaskiner, blendere og vannkokere skal ha sin plass. Med en Quooker-kran får du 100 grader rett fra springen.

Etterbilder av kjøkkenet på Urke i Eventyrlig oppussing med Quooker kran

Kokende vann rett fra kranen: Her ser du Quooker Fusion Square kjøkkenkran i messing med både kaldt, varmt og kokende vann.

Eventyrlig oppussing på Stadlandet

I den andre episoden av årets sesong har gutta reist til det avsidesliggende Ytre Fure på Stadlandet. Her skal gutta forvandle en gammel sveitservilla til et idyllisk og praktisk sommerhus.

Møt våre Bademiljø-rørleggere

Eventyrlig oppussing på Stadlandet med Bademiljø-rørleggere og Halvor Bakke

Fagfolk på plass: I andre episode hjelper Bademiljø-rørleggere Halvor Bakke og teamet med både bad og montering av kjøkkenkran.

Gammelt soverom ble forvandlet til et idyllisk baderom

Eierne ønsket seg modernisering innvendig, samtidig som sjel og historie ble beholdt. Halvor Bakke og teamet forvandlet et gammelt soverom til et lekkert bad med alle fasiliteter du kan drømme om.

Som i resten av sommerhuset har badet fått en dempet fargepalett. Halvor ønsket å skape en rolig og behagelig atmosfære på det nye badet.

Det nye baderommet i sommerhuset på Stadlandet i Eventyrlig oppussing

Grønn idyll: Svedbergs Epos baderomsmøbel, her i hvitt, er designet av Halvor Bakke. Svedbergs Stora servant i børstet messing står fint sammen med den vakre grønntonen, LADY Antique Green, på veggen. Det runde speilet Svedbergs Ista med «glorielys» setter virkelig stemningen på det nye baderommet.

Etterbilder av badet på Stadlandet i Eventyrlig oppussing med Epos baderomsmøbel

Nyt utsikten fra badekaret: Det nye baderommet har fått badekar. Bare se for deg å nyte et varmt bad med den flotte utsikten på Stadlandet. Etter et varmt bad kan du svøpe deg inn i en Halvor Bakke Clifton badekåpe.

Nytt kjøkken med funksjon og design

Etterbilder av kjøkkenet på Stadlandet i Eventyrlig oppussing med Quooker kran

5-i-1: Det nye kjøkkenet har fått den geniale kjøkkenkranen Quooker Flex som kommer med praktisk uttrekkbar tut samt både kaldt, varmt, og kokende vann. Ønsker du å dra det enda litt lenger kan du montere CUBE-kjøleenhet som gjør det mulig å få kullsyrevann rett fra springen.

Før og etterbilder av kjøkkenet på Stadlandet i Eventyrlig oppussing

Dempede toner: Halvor har valgt en lun gråbeige tone på det nye kjøkkenet. Den dempende fargen står fint til de nye blå kjøkkenfrontene.

Vi sees på TV3 torsdager kl. 21.30 eller på Viaplay.no! Fullstendige produktlister finner du på nettsidene til eventyrlig oppussing.

 

 

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.