Bademiljø.no

FOSSBAD Innovent baderomsmøbel i lys tre

Kortreist kvalitet og lekre løsninger til drømmebadet

Nyt nordisk design, stor valgfrihet og produkter som er laget i Norge hos FOSSBAD fra Birkeland. Velger du FOSSBAD får du nordisk, kortreist kvalitet som du kan glede deg over i mange år. Heng med videre for å lære mer om de ulike møbelseriene og finn din egen favoritt!

Står både kvalitet, kortreiste produkter og lekre løsninger på sjekklisten for ditt nye bad? Nettopp det kinderegget får du ved å velge produkter fra FOSSBAD, som:

  • Produserer i Norge, slik de har gjort i over 50 år.
  • Kun bruker de beste materialene, som betyr lang holdbarhet og bærekraft i praksis.
  • Kjennetegnes av et tidløst nordisk design og funksjonelle løsninger som står seg i lang tid.

Luftig uttrykk med møbler som bygger i bredden

Banker hjertet litt ekstra når vi sier stramme linjer og minimalisme? Sjekk ut New Block! Her får du et nett, men samtidig eksklusivt uttrykk som passer perfekt inn i en nordisk stil. New Block-møblene gir et luftig, svevende uttrykk og en illusjon av et større rom da de bygger i bredden. Finnes fra 60 til 180 cm bredde og kan settes sammen med benkeplater inntil 2,4 meter.

FOSSBAD-New-Block-baderomsmobel-lys-tre-121cm-ny-800x1100.jpg

Luftig minimalisme: New Block tilbyr luftige, minimalistiske møbler for nordisk stil | FOSSBAD New Block baderomsmøbel i eik struktur, 121 cm bredde

Kontinental eleganse med nordisk funksjon

Er du typen som har lagt din elsk på Sør-Frankrike? Da er det stor sjanse for at du faller for Provence - møbler med varme farger, naturlige materialer og organiske former som gjenspeiler det kontinentale. Det lune preget understrekes av sorte detaljer og mørkt treverk av valnøtt med utskjæringer. Ute etter et mest mulig maskulint og elegant uttrykk? Da velger du sort eik både på skroget og frontene.

FOSSBAD-provence-baderomsmobel-valnott-stav-222cm-800x1100.jpg

Elegant: Provence tilbyr elegante møbler inspirert av Sør-Frankrike | FOSSBAD Provence baderomsmøbel i valnøtt stav, 222 cm bredde

Gavepakken til små bad

Dersom du har et mindre bad, betyr ikke det at du trenger å inngå kompromisser. Med serien Vita får du plassbesparende møbler som har den velkjente kvaliteten og det lekre designet FOSSBAD er kjent for. Velg mellom innredninger i 35, 40 og 50 cm bredde og i fargene hvit matt, eik struktur, feelgood og sort eik. Dette er en liten gavepakke for deg som river deg i håret over et begrenset utvalg møbler til små bad.

Fossbad-vita-baderomsmobel-35cm-hvit-800x1100.jpg

Plassbesparende møbel: Vita-serien tilbyr kvalitetsmøbler for mindre bad | FOSSBAD Vita baderomsmøbel i hvit, 35 cm bredde

For deg som vil ha valgfrihet

Noen ganger er det valgfrihet som er viktigst, og det finner du i Variant. Med tre ulike dybder (40, 46 og 48 cm) og en rekke bredder fra 60 til 180 cm, er det mulig å finne møbler som passer på alle bad. To eller fire skuffer? Skuffer og åpen oppbevaring eller kun skuffer? Integrerte håndtak, søte knotter eller lange håndtak? Mange muligheter med Variant.

Fossbad-variant-baderomsmobel-800x1100.jpg

Stor valgfrihet: Variant tilbyr tilpassede møbler for alle bad | FOSSBAD Variant baderomsmøbler

Full pakke med Innovent

Innovent er møbelserien som har alt. Med servantskap i breddene 60, 80, 90, 100 og 120 cm passer de både på litt mindre bad og på større bad. Uansett størrelse, får du gode proporsjoner, god plass til oppbevaring og tidløst design. Frontene er dessuten trukket innenfor skapsidene og den nederste skuffen er en tanke høyere enn den øverste. Til sammen gir dette en flott innramming og balanse.

Fossbad-innovent-baderomsmobel-ny-800x1100.jpg

Komplett møbelserie: Innovent møbler gir god oppbevaring og balanse, med tidløst design | FOSSBAD baderomsmøbler

La de ulike Innovent-utførelsene fremheve stilen din. Lys eik er perfekt for en lett og nordisk stil, mens hvit passer hvis du vil ha det klassisk og tidløst. Jakter du det eksklusive? Da velger du valnøtt!

Riktige valg løfter helheten

Et bad er mye mer enn servantskapene. Bruk mulighetene som finnes til å skape en helhet du trives med. Her er noen tips:

  • Velg speilskap og høyskap i samme utførelse som servantskapet. Vil du ikke ha speilskap? Velg blant FOSSBAD sine mange speil i ulike former.
  • Velg håndtak, knotter eller grep som matcher med armaturer, profiler eller andre detaljer på badet. I alle seriene til FOSSBAD kan du velge håndtak, knotter eller grep etter eget ønske.
  • Understrek stilen din med riktig servant. Stramt og minimalistisk med heldekkende i porselen eller kompositt – eller lekent og romantisk med en søt bolleservant? Valget er ditt!

Sjekk bademiljo.no eller kom innom din nærmeste Bademiljø-forhandler for ekspert hjelp til å bygge drømmebadet med innredninger fra FOSSBAD. Våre baderomdesignere tegner badet ditt i 3D, gir deg inspirasjon og foreslår løsninger du kanskje ikke klarer å se selv. Som en landsdekkende rørleggerkjede står vi for montering og totalrenovering av alle typer baderom. Du får også en egen prosjektleder som holder i hele prosessen. Med Bademiljø er det enkelt og trygt å bygge drømmebadet.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.