Bademiljø.no

Dansani Inzo baderomsmøbel i 120 cm bredde, i fargen grå ask
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Slik får du bedre plass på badet

Med enkle grep og smarte produkter kan du skape et romslig og ryddig bad, uansett utgangspunkt. Dansani Inzo-serien er laget for å utnytte plassen best mulig.

Uansett om du har et lite eller et stort baderom, kan det være en utfordring å utnytte plassen på en funksjonell og elegant måte. Hvis badet ditt er lite, er dette ekstra viktig å tenke på. Inzo-serien fra Dansani er designet med dette i tankene. Den danskproduserte serien fokuserer på et minimalistisk og funksjonelt design med smarte løsninger som gir deg bedre plass på badet.

Dansani-inzo-baderomsmobel-graa-ask-120cm-ny-800x1100.jpg

Funksjonell, elegant plassutnyttelse: Et funksjonelt design med smarte løsninger med blant annet høyskap og hylle under speil | Dansani Inzo baderomsmøbel i grå ask 121 cm.

Serien inneholder et bredt spekter av baderomsmøbler og tilbehør som kan transformere selv de minste baderom til en ryddig og luksuriøs plass for velvære og avslapning.

Her er noen tips til å skape et romsligere og mer elegant bad.

Veggmonterte skap og hyller

Skap og hyller på veggene frigjør verdifull gulvplass. Oppbevar håndklærne i et veggmontert skap, eller plasser et overskap over toalettet eller radiatoren.

På mindre bad kan det lønne seg å velge et smalt servantskap. Du kan også skifte ut servanten med en kortere modell, slik at du kan utnytte mer av veggplassen over. Hvis du trenger en bred servant, kan du ha en skapløsning med skuffer under.

Dansani Inzo har både frittstående servanter, servantskap og andre veggmonterte oppbevaringsløsninger i ulike størrelser og stiler.

Dansani-inzo-baderomsmobel-hvit-hoyglans-41cm-800x1100.jpg

Smart veggoppbevaring: Frigjør gulvplass med veggmonterte skap og hyller, velg smale servantskap og kortere servanter for mindre bad | Dansani Inzo baderomsmøbel i hvit høyglans 41 cm.

 

Speil med innebygget oppbevaring

Speilskap er en elegant måte å skjule personlige toalettsaker og andre småting på, samtidig som det er lett tilgjengelig når du trenger det. Speilskap gir baderommet ditt et ryddig og organisert utseende samtidig som du får ekstra plass til å oppbevare tingene dine.

Dansani-inzo-baderomsmobel-smart-speilskap-oppbevaring-graa-102cm-800x544.jpg

Ekstra lagringsplass med speilskap: Speilskap gir ekstra lagringsplass, samtidig som det gir et ryddig og organisert utseende på badet | Dansani Inzo baderomsmøbel i grå matt 102 cm.

 

Utnytt hele rommet

Har du skråvegger, innhakk, smal eller uvanlig form på badet? Du kan velge baderomsproduktene fra Dansani Inzo i standardstørrelser, eller de kan spesialtilpasses akkurat ditt baderom, så du kan utnytte hver centimeter effektivt.

Du kan for eksempel utnytte plassen under skråveggen med en vegg til vegg-løsning.

Dansani-inzo-skraatak-losning-800x1100.jpg

Utnytt plassen på badet: Skreddersydde løsninger, ideelle for bad med skråvegger, innhakk, smal eller uvanlig form.

Smart bruk av farger og belysning

Hvis du har et mindre bad, kan riktig fargepalett og belysning også bidra til å gi baderommet et romsligere utseende. Møbler med rene linjer og enkel estetikk skaper et luftig inntrykk, og lyse farger reflekterer mer lys og kan åpne opp rommet. God belysning skaper også en mer åpen og romslig atmosfære.

Dansani Inzo tilbyr et bredt utvalg av farger og belysningsalternativer som kan tilpasses akkurat ditt bad. Velg mellom takspotter, pendler og lystilbehør til speil, skuffer og skap.

Dansani-inzo-baderomsmobel-61cm-hvit-matt-800x1100.jpg

Rene linjer, smalt speil med LED-lys: Romsligere utseende på mindre bad ved hjelp av riktig fargepalett, møbler med rene linjer | Dansani Inzo baderomsmøbel i hvit matt 61 cm.

 

Funksjonelt tilbehør

Stilig og funksjonelt tilbehør kan være den siste puslespillbrikken som hjelper deg med å holde orden på badet. Dansani Inzo-serien har mindre hyller, romdeler til skuffer, skittentøyposer og nette sminkespeil på fot som gjør hverdagen enklere på badet.

Dansani-inzo-smarte-losninger-hylle-og-oppbevaring-800x544.jpg

Smart og elegant tilbehør: Nett og stilren hylle for oppbevaring og inndeling i skuffer for mer kontroll | Dansani Flexible oppbevaringshylle i sort.

 

Alt kommer i matchende stiler og farger, noe som gjør det enkelt å skape et helhetlig uttrykk som binder rommet sammen.

Med riktig kombinasjon av smarte oppbevaringsmøbler, veggmonterte skap og hyller og skreddersydde løsninger kan du få bedre plass på badet uten å ofre stil eller funksjonalitet. Og med de siste detaljene som fargevalg, belysning og smart tilbehør på plass, kan selv det minste baderommet få et luftig, romslig og ryddig utseende.

 

Skal du pusse opp badet? Hos oss i Bademiljø har vi et stort utvalg av produkter i tillegg til prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere som hjelper deg med å finne den optimale løsningen for akkurat ditt bad.

Ta kontakt med din lokale Bademiljø-butikk, så hjelper vi deg med å skape ditt drømmebad!

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.