Bademiljø.no

Laga baderomsmøbel i hvit matt 120 cm

Samme stil, ulik pris

På tide å pusse opp badet, men usikker på om du har råd til badet du ønsker deg? Bademiljø tilbyr et bredt utvalg av produkter i ulike prisklasser som hjelper deg med å skape drømmebadet – uansett budsjett.

Å oppgradere baderommet kan være en spennende prosess, men det kan også være overveldende. Det er utallige alternativer der ute, fra flisemønstre til servanttyper, dusjløsninger og toalettyper.

Du er kanskje usikker på om du skal gå for en moderne og minimalistisk stil, eller en mer klassisk og tidløs følelse. Eller du har sett deg ut en bestemt stil, men lurer på om det lar seg gjøre innenfor budsjettet ditt?

Bademiljø har baderomdesignere som gir deg tips og veiledning når du skal realisere drømmebadet ditt og har et bredt spekter av kvalitetsprodukter som passer til din smak og lommebok. Sjekk også ut vår budsjettkalkulator!

Eksklusive produkter

For deg som vil velge fra øverste hylle, har Bademiljø et stort utvalg av topprodukter fra anerkjente merker.

Skap en luksuriøs følelse på badet med baderomsmøbel fra Dansani Inzo i trendy hvit matt, og suppler med et solid servantbatteri i krom med et klassisk moderne design fra Oras i serien Optima Style.

Dansani-Inzo-baderomsmobel-oras-optima-style-servantbatteri-800x554.jpg

Luksuriøse topprodukter: Luksuriøs følelse på badet med topprodukter, som Dansani Inzo-baderomsmøbel i hvit matt og et solid Oras servantbatteri i krom, for varig glede og trygghet | Dansani Inzo baderomsmøbel og Oras Optima Style servantbatteri.

Andre eksempler på kvalitetsprodukter som gir baderommet ditt en elegant og raffinert følelse er blant annet Svedbergs Skoga dusjvegg og Porsgrund Glow Rimfreee 66 vegghengt toalett. Dette er produkter som vil vare i mange år fremover.

Bind det hele sammen med elegante detaljer som håndkleholder i polert krom eller håndkleholder med dobbel krok i sort matt fra Smedbo House for en gjennomført eksklusiv stil.

Porsgrund-pro-toalett-svedbergs-skoga-dusjhjørne-800x554.jpg

Elegant, holdbare kvalitetsprodukter: Kvalitetsprodukter som Svedbergs Skoga dusjvegg og Porsgrund Glow Rimfreee 66 vegghengt toalett, designet for langvarig bruk | Porsgrund Bad Glow Rimfree 66 vegghengt toalett og Svedbergs Skoga dusjvegg 90x90 cm.

 

Samme stil til lavere budsjett

På den andre siden av spekteret har Bademiljø også prisvennlige alternativer.

Du kan skape omtrent den samme stilen med  baderomsmøbel fra Laga, men til en lavere pris, og med et stilrent servantbatteriet fra Oras Safira, av høy kvalitet som vil vare i mange år.

Laga-baderomsmobel-120cm-hvit-matt-800x1100.jpg

Rimeligere alternativ: Stilrent baderomsmøbel som finnes i flere størrelser og farger, deriblant populære black oak og urban oak | Laga baderomsmøbel i hvit matt 121 cm.

Bademiljø har også mange fine budsjettvennlige dusjvegger, som for eksempel denne dusjveggen fra AQA i klart glass med profiler i krom . Med et stilrent og rimelig toalett fra Porsgrund Bad og håndkleholder i sort smijern eller sort matt rustfritt stål fra Beslagsboden skaper du den samme stilen til et lavere budsjett.

Uansett hvilken prisklasse du velger, kan du være sikker på at du får solide og slitesterke produkter. Du trenger med andre ord ikke å ofre kvaliteten på baderomsmøblene selv om du har et strammere budsjett.

Porsgrund-pro-toalett-AQA-dusjvegg-800x554.jpg

Budsjettvennlige, solide alternativer: Rimeligere oppgraderinger med solide produkter som Porsgrund Pro toalett og AQA dusjvegg | Porsgrund Bad Pro vegghengt toalett og AQA dusjvegg profiler i krom 80 cm.

 

Personlig rådgivning i butikk og showroom

Når du skal velge baderomsutstyr, er det ikke bare prisen som teller. Det er også viktig å vurdere hvordan elementene passer sammen for å skape en helhetlig stil.

Bademiljø tilbyr personlig rådgivning i våre butikker og showroom. Her kan du møte våre dyktige medarbeidere, som vil hjelpe deg med å velge de riktige produktene som passer dine preferanser og budsjett. De kan gi deg verdifulle råd om alt fra fargevalg til plassutnyttelse og hjelpe deg med å lage en visuell plan for ditt drømmebad.

Bademiljo-rorlegger-baderomdesigner-800x1100.jpg

Baderomdesignere og rørleggere: Bademiljø tilbyr personlig rådgivning i butikker, hvor erfarne medarbeidere hjelper deg med å velge riktige produkter og gir verdifulle råd | Bestill baderomdesigner og rørlegger

Å besøke et showroom gir deg også muligheten til å se produktene i virkeligheten, noe baderomdesignerne anbefaler. Du kan ta på flisene, prøve servantene og få en følelse av hvordan ditt fremtidige baderom vil se ut.

Besøk din nærmeste Bademiljø-butikk i dag og start reisen mot ditt drømmebad.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.