Bademiljø.no

Hodedusj med stråletypen PowderRain fra Hansgrohe
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

PowderRain – magiske mikrodråper

Ønsker du mer dusjglede? Badet er et sted hvor du skal kunne trekke deg tilbake, slappe av og lade batteriene. Opplev den sanselige verdenen med den nye stråletypen PowderRain fra Hansgrohe. Tro meg, du vil aldri ha lyst til å dusje med noen annen dusjstråle igjen!

Du tenker kanskje at det ikke er stor forskjell fra den ene eller andre stråletypen. Vann er tross alt vann. Du kunne faktisk ikke tatt mer feil, for PowderRain er en helt unik stråletype. Med en takdusj, et dusjsett eller et dusjhode med den nye revolusjonerende stråletypen, får du en helt unik og enestående dusjopplevelse takket være noen myke mikrodråper.

Maksimal dusjglede

Er du også glad i å trekke deg tilbake til hjemmets lune rede? Da vil du helt sikkert like idéen om et eget hjemmespa. Med tusenvis av mikrofine dråper vil den nye stråletypen PowderRain fra Hansgrohe omslutte deg i en sanselig og omfavnende dusj. I det nye tilfluktsstedet ditt kan du drømme og oppleve total avslapning i en myk og stille verden hjemme på badet.

Raindance Select S med stråletypen PowderRain fra Hansgrohe

Mikrodråpene omslutter kroppen på en helt ny måte, og sørger for en myk dusjfornøyelse. | Takdusj her

Stråletypen PowderRain med mikrodråper fra Hansgrohe

Dråpene er mye finere sammenlignet med andre stråletyper. I stedet for én åpning har dysene nå opptil seks fine åpninger som løser opp vannet i tusenvis av mikrodråper som lander silkemykt på huden og omslutter kroppen med vann.

Stille mikrodråper

Du har kanskje ikke tenkt over det, men det å dusje bråker. PowderRain gir deg derimot en vesentlig stillere dusjopplevelse. Hansgrohe har et helt eget lyd- og strålelaboratorium som utvikler og optimaliserer stråletyper, og ekspertene har nå klart å redusere dusjstøyen. Med PowderRain smyger tusenvis av mikrodråper seg mot kroppen som om du sto midt i et stille sommerregn.

Raindance Select S med PowderRain fra Hansgrohe

Vannet kommer ekstra stille ut av dysene.

PowderRain er for øvrig ikke bare silkemyk, men også effektiv. De mange, mange dråpene vasker bort dusjsåpen og skyller ut sjampoen grundig og effektivt. 

Maksimal effekt og redusert vannforbruk

Ikke nok med at du blir avslappet og får en helt egen ro i kroppen med PowderRain, selve vannføringen i mikrostrålen gjør at det nesten ikke spruter når du dusjer. En stråle med lite sprut betyr også at det blir færre kalkflekker, og dermed mindre rengjøring av dusjområdet. Det blir derfor ekstra trivelig å bruke badet.

Er du miljøbevisst? Du skulle kanskje tro at du må vinke farvel til besparende og bærekraftig vannforbruk med nytt dusjhode eller takdusj, men med PowderRain sparer du faktisk opptil 20 % vann når du dusjer. Så ja, du kan faktisk både nyte dusjen og være miljøbevisst samtidig.

PowderRain fra Hansgrohe spruter mindre

Mindre sprut med PowderRain (venstre) | Stråletypen Rain (høyre)

Takdusj med PowderRain fra Hansgrohe

Har du også lyst til å dusje med PowderRain?

Ønsker du å oppgradere dusjen med et dusjhode eller en takdusj med PowderRain? Ta kontakt med oss på Facebook, eller kontakt en av våre Bademiljø-butikker – så hjelper vi deg gjerne.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.